reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzisiaj pzrzd praca bylismy z filipem na badaniach, lekarz zalecil mi zrobienie morfologii malemu, wiec bylam dzisiaj cala zestresowana, bo nie lubie igiel, wyobrazcie sobie ze maly przy pobieraniu krwi (z paluszka) nawet nie pisnal, nawe nie mial grymasu na twarzyczce - moj maly bohater!!!!!:-)

Dzisiaj pzrzd praca bylismy z filipem na badaniach, lekarz zalecil mi zrobienie morfologii malemu, wiec bylam dzisiaj cala zestresowana, bo nie lubie igiel, wyobrazcie sobie ze maly przy pobieraniu krwi (z paluszka) nawet nie pisnal, nawe nie mial grymasu na twarzyczce - moj maly bohater!!!!!:-)

bo chloapk musi by odwazny :-D:-D

rozmarynko, sliczny synus:tak: (na obu zdjeciach oczywiscie:-D:-D)

moja gwiazdka ma druga drzemke. ja juz przygotowalam kluski slaskie, uprasowalalm i.. mam jescze okazje posiedziec na BB:-);-)

Witajcie...
U nas chyba to nie jednak na zabi bo do katarku doszedl kaszelek brzydki jutro do lekarza sie wybieram a dzis jeszcze syropek z cebuli siwezy zrobilam z dodatkiem czosnku
no i dziecko moje wczoraj znow samo zasnelo siedziala ze mna przd tv po 3 minutach patrze a ta sie sama polozyla glowke w druga strone i zasnela bez smoczka bez mleka
a i mam jeszcze pytanie bo nie podobaja mi sie nozki hani czy wasze dzieci tez jak chodza to maja krzywe nozki tzn stopki ladnie prosto ale nozki jak kowboj wiecie o c mi chodzi??? takie jakby beczke miedzy nozkami miala
i sie zastanawiam czy to normalne czy sie wyprostuja

mialo nie być prądu a jednak jest:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
za szybko się cieszylam:wściekła/y:zabrali ten prąd o 9 akurat jak zaczelam odkurzać to oni wzieli i wylączyli:wściekła/y:ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:tak: przynajmniej poświecilam więcej czasu dzieciom, umylam okno i więcej niż zwykle posprzątalam:tak:no i o 14 oddali mi prąd:tak:

Widze że coś dzieciaczki sie rozchorowaly:szok:Agulka , Donokat, Klavell dużo dużo zdrówka dla dzieciaczków niech zdrowieją:tak:
rozmarynko gratulacje dla Mateuszka no i chcialam ci napisać że śliczny chlopczyk z twego Mateuszka;-)
cina no prawdziwy bohater z Filipka:tak:byl bardzo dzielny i odważny:-)

monia, a nie mowilam, ze chociaz mozna cos w domu poobic jak nie ma pradu?:-D:-D:-D

Witajcie...
U nas chyba to nie jednak na zabi bo do katarku doszedl kaszelek brzydki jutro do lekarza sie wybieram a dzis jeszcze syropek z cebuli siwezy zrobilam z dodatkiem czosnku
no i dziecko moje wczoraj znow samo zasnelo siedziala ze mna przd tv po 3 minutach patrze a ta sie sama polozyla glowke w druga strone i zasnela bez smoczka bez mleka
a i mam jeszcze pytanie bo nie podobaja mi sie nozki hani czy wasze dzieci tez jak chodza to maja krzywe nozki tzn stopki ladnie prosto ale nozki jak kowboj wiecie o c mi chodzi??? takie jakby beczke miedzy nozkami miala
i sie zastanawiam czy to normalne czy sie wyprostuja

klavell, achce hani pic ten syrop zcebuli? ja nie robie, bo wiem, ze julitka do sut nie wezmie:no:

krzywe nozki, to normalne. przeciez amja tam pieluszke, a po drugie to stawiaaj nozki szeroko, zeby latwiej zlapac rownowage.

ja zauwazylam, ze jultika krzywo stawia jedna nozke/stopke; tak bardzije do srodka musimy to poobserwoac i zareagowac w pore:tak:

hanifka uwielbia syrop z cebuli daje jej dwie lyzeczki jednorazowo z cebula i jest wielki palcz ze tak malo stoi pod szfka gdzie jest schowany ten syrop i wyciaga raczki

Witajcie mamuski.Ja mam dzis dzien do dupy.Najpierw mnie troche mdlilo bo zrobilam sie glodna ,poszlam zjesc jogurt.A po tym jogurcie zrobilo mi sie tak ciezko na zoladku ze szkoda gadac.Sloneczko ladnie swieci a ja sie czuje jakby mnie przez maszynke przepuszczono.
Do tego pislamam wczorana gg z moja kolezanka i normalnie sie poplakalam na to co mi napisla.Od dluzszego czasu bolalo ja gardlo,non stop jakies infekcje miala,i co lekasz to inny anybiotyk.Wkoncu skierowali ja do szpitala.Tam porobili je badania i diagnoza Ziarnica Wezlow Chlonnych(Rak)Nawet twraz jak o tym pisze to placze.Szesc tygodni temu urodzila slicznego synka,nawet nie zdazyla sie nim nacieszyc bo juz byla w szpitalu.W piatek miala pierwsza chemioterapie.Strasznie sie martwi tym jak zaczna jej wypadac wlosy.Ostatnio juz sobie je skrocila o polowe zeby nie bylo tak widac ich brakow.

Zauwazylam ze kilka naszych dzieciaczkow sie rozchorowalo.Duzo zdrowka dla nich.

Wybaczcie ale nie mam sily na nic.pozdrawiam was goraco.

reklama
Ello
Ja na minutkę wpadłam bo mi syn zasnął i mam chwile na BB.
Naomi- przykro mi z powodu koleżanki
Agulka- głosik oddany
Justyna super ze impreza sie udała. powiedz mi co symbolizować ma klucz ( bo książeczka, kieliszek, pieniążek czy długopis to wiem)?

Do góry