DOBRY WIECZOREK!
Kurcze nie było mnie tylko od wczoraj na necie i nie śledziłam Waszych postów na bieżąco, że czytanie zajelo mi pol godzinki
hehe ale fajnie sie Was czyta mamuski :-)
Wczoraj byliśmy z mała na działeczce mielismy taka piekna pogode, że aż patrzałam w kalendarz czy to rzeczywiscie poczatek wrzesnia
ale nic pol dnia spedzilismy tam bylismy w domku o 22.00 nawet Zuzki nie zdazylam wykapac.. umylam jej tylko pupcie i poszla dalej nyny :-)
Acha!! No i nie napisalam najwazniejszego
WCZORAJ ZUZUNIA PRZESZLA CALY POKÓJ SAMA :-):-):-):-) uwierzcie mi dziewczyny aż sie poplakalam, jak zobaczyłam jak moja coreczka chodzi i tak raczki miala slodko w gorze jakby mowila patrzcie co ja potrafie :-) jak pieknie wygladaja takie male dziciaczki jak chodza hihihi
Dzisiaj bylismy u teściowej na obiedzie, wróciła z wczasów i przywiozła małej porcelanową lalke
niewiem po co chyba po to zeby stala mi na meblach i sie kurzyła.. Przeciez gdzie tam roczne dziecko bedzie sie bawic porcelanowa lalka
no ale nic... Jutro tesciowa jedzie do szpitala...
cos jej wychodza zle wyniki badan
mam nadzieje ze to nie bedzie nic powaznego....
Acha i jeszcze jedno! Jak szlam dzisiaj na jazdy, to zadzwonil do mojego K kolega ze jego zona wlasnie urodzila dzidziusia :-):-)
ale sie ciesze!! co prawda miala cesarke, bo miala chyba zle wyniki krwi, cos z krzepliwoscia i jakimis plytkami krwi, żeby nie dostala krwotoku, ale pal licho wazne ze synus zdrowy
no i tez z wrzesnia :-);-)
kludii, co tam zmeczenie, najwazniejsze ze sie babskie plotki udaly
Tak masz rację :-) raz na jakis czas naprawde warto spotkac sie z przyjaciolkami po latach hehe, masz wrazenie jak by to wszystko działo sie wczoraj, a ten czas tak nieublagalnie leci
szukam ciekawych tortow w necie na roczek i jakos nic mnie nie zachwycilo. chciaalbym wozeczek, ale nie moge znalezc, a zeby taki zrobili w cukierni to musze im pokazac zdjecie:-(
u nas kg tortu kosztuje 55zl, drogo chyba, no nie?
papappa! milej niedizelki!!!
No troszke drogo ten tort
ale w sumie to zalezy jaki- czy czekoladowy, czy smietankowy... ja pracowałam w cukierni więc tak mniej wiecej znam sie na cenach. U nas najdrozsza cena tortu to 49,90 ale to jest tort czekoladowy z owocami i alkoholem wiec w sumie wszystkie skladniki drogie
takie coś dziś przeczytalam w mojej skrzynce pocztowej a wyslali nam go nasi dostawcy internetu
:-(
Jak informuje firma Vattenfall w związku z przeprowadzanymi pracami
eksploatacyjnymi na sieci elektrycznej w dniach 08 - 11.09.2008 w godz.
8:00 - 15:00 będą miały miejsce przerwy w dostawie prądu :-
wściekła/y::-
wściekła/y:
Oj skąd ja to znam
u mnie to tak juz 2 razy bylo
ale czesciej nie mamy wody, a najlepsze jest to ze nie wywieszaja kartki skurczybyki!
raz jak poszlam do administracji to postawilam tam na nogi wszystkich, no bo jak to moze byc ze ja przy dziecku rano odkrecam wode a tam slysze samo dudnienie w rurach i musze szybko leciec po wode nie gazowana bo jakis palant sobie karteczki nie powiesil wrrr.... oj ale nie martw sie szybko zleci te pare dni, wazne ze wode bedziecie miec hihi;-):-)
Dzieki Monia. A do netu raczej nie bede miala dojscia. Fotek zamierzam zrobic zylion - w koncu to byc moze moje wakacje zycia hehe Wybywamy na 2 tygodnie!
Ale Wam dobrze :-) życze udanych i pogodnych wakacji, no i duzo odpoczynku:-)
U nas .... ach szkoda gadac.
Wczoraj przypomniałam mamię, że dziś byśmy chcieli wyjśc a ona a o której, ja koło 17 , Ta wykład zrobiła co do 20 ( do seansu) będziemy tyle robic i kto dzieci położy spac... itd..
Wkrurwiłam się. Powiedziałam sobie w duchu, a mam Cię w d... i jak J wrócił z budowy postanowiliśmy, że nie chcemy jej łaski i po obiedzie jedziemy razem z dziemi na placa zabaw i do małego zoo.
Lecz znów kolejne plany poszły w łeb bo Maja dzis wstała zakatarzona i z gorączka.
Do H**a nic się nie układa.
Nie martw sie Kochana
tak to jest niestety z mamuśkami
sama przez to przechodzilam jak mieszkalam (niestety
) u tesciowej. Masz rację nie ma co sie prosic, ale tez nie ma co sie denerwowac
rozchmurz się, za chwile żal przejdzie ;-):-)