reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Larcia, tak mi przykro z powodu choroby koleżanki. Jest to do opanowania czy niewielkie szanse?

Życzę duuużo zdrowia wszystkim dzieciaczkom, co to za zaraza na BB?!

Mam prośbę: pomóżcie mi wybrać fotelik do auta. Nie mogę się zdecydować :happy::confused:
Już pisałam na spacerówkach i fotelikach ale coś tam miłe panie nie zaglądacie...

CHICCO KEY 1 X-PLUS, 9-18 KG,KOLOR 2008-PERRIOT (430769263) - Aukcje internetowe Allegro

Fotelik Chicco Key 1 X-Plus 2008 OrginaŁ GWARANCJ (430448571) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witajcie mamuski.Ja mam dzis dzien do dupy.Najpierw mnie troche mdlilo bo zrobilam sie glodna ,poszlam zjesc jogurt.A po tym jogurcie zrobilo mi sie tak ciezko na zoladku ze szkoda gadac.Sloneczko ladnie swieci a ja sie czuje jakby mnie przez maszynke przepuszczono.
Do tego pislamam wczorana gg z moja kolezanka i normalnie sie poplakalam na to co mi napisla.Od dluzszego czasu bolalo ja gardlo,non stop jakies infekcje miala,i co lekasz to inny anybiotyk.Wkoncu skierowali ja do szpitala.Tam porobili je badania i diagnoza Ziarnica Wezlow Chlonnych(Rak)Nawet twraz jak o tym pisze to placze.Szesc tygodni temu urodzila slicznego synka,nawet nie zdazyla sie nim nacieszyc bo juz byla w szpitalu.W piatek miala pierwsza chemioterapie.Strasznie sie martwi tym jak zaczna jej wypadac wlosy.Ostatnio juz sobie je skrocila o polowe zeby nie bylo tak widac ich brakow.

Zauwazylam ze kilka naszych dzieciaczkow sie rozchorowalo.Duzo zdrowka dla nich.

Wybaczcie ale nie mam sily na nic.pozdrawiam was goraco.

naomi, ale smutn powodu kolezanki! najgorsze, ze ma malenstwo, ragedia!

lepszego sampopczucie zycze!

julitka znow zasnela. juz widze ze sie obi marudna i ma bardzije zapchany nosek, bo sie popoludnie zbliza:tak:
musze chyba jej dac nurofen. sprobuje tez zrobic syropek zcebuli:happy:

U nas nauka samodzielnego zasypiania dzien n-ty. Właśnie się drze od 5 minut. Juz raz do niego weszłam, ululałam, dałam pić, pospiewalam, jak sie uspoil wyszlam, a teraz od nowa daje czadu :no:
Ale cos slysze ze traci przekonanie.

Doti - wlasnie dzis zakupialm ten fotelik. Podjechalam jednak do sklepu, nie na allegro. Z tego co mowil sprzedawca, to pod wzgledem bezpieczenstwa prezentuje sie bardzo dobrze, komfort jazdy juz wyprobowalismy - jest bardzo dobrze.

Hruda - jestes jeszcze?

Justyna super ze impreza sie udała. powiedz mi co symbolizować ma klucz ( bo książeczka, kieliszek, pieniążek czy długopis to wiem)?
Nie klucz,a kluczyki od samochodu. I wszystko jasne:-D:-D
Jakiegoś lenia mam, a w zasadzie brak weny. Podczytuję,al episać mi się nie chce:zawstydzona/y:
Wzięłam się za wielkie pranie i fajnie się złożyło,bo rano dostałam klucz od suszarni. Muszę jeszcze brzoskwinie zaprawić. Tylko kompoty, więc raz dwa i skończę. Jeszcze tylko powidła i buraczki muszę zrobić i koniec w tym roku. I tak nie wiem po co tyle narobiłam:baffled:

dzieki dziewczyny. Nic narazie sie nie zmienia, M zachowuje sie jakby sie nic nie stalo, probuje zatrzec swoj blad tym, ze jest milutki i robi mi np kanapke z sercem z ketchupa na niej. ALe to nic nie da, bo wiem, ze za jakis czas znow zrobi, co robi zawsze i ah. Mam wielkiego mega dola i dlatego tak ostatnio rzadko wchodze. Malzenstwa rozpadaja sie, coraz wiecej, coraz czesciej, sama o tym wiem. Bo czasami milosc nie wystarcza. To jest brak zrozumienia, brak rozmowy, brak akceptacji i bla bla bla. zdarza sie. Wejde jeszcze pod wieczor.

Amandzie jak miala roczkowa impreze polozylismy ksiazke, rozaniec, szminke, kieliszek i pieniadze. Zlapala sie oczywiscie....za pieniadze :-) Byc moze nie bede musiala na starosc pracowac, bo bede miala slawna corke piosenkarke albo aktorke z holywood HA :-)

Witam z rana :)
Wczoraj miałam pierwszy aerobik od 2 miesiecy... Kurde ale dała nam wycisk hehe, ale fajnie przynajmniej zrzuce pare kilo, ktore sie uzbieralo przez te wakacje ;p ;-):tak:
Dziewczyny mam dylemat... niewiem co mam kupic mojej kolezance (a wlasciwie jej synkowi), ktory sie wczoaj urodzil.., myslalam o lezaczku, ja tez mialam i bylam bardzo zadowolona.. co o tym myslicie??

Amandzie jak miala roczkowa impreze polozylismy ksiazke, rozaniec, szminke, kieliszek i pieniadze. Zlapala sie oczywiscie....za pieniadze :-) Byc moze nie bede musiala na starosc pracowac, bo bede miala slawna corke piosenkarke albo aktorke z holywood HA :-)

Hehe :-) a to jest taki zwyczaj ze sie kladzie takie rzeczy?? ja nawet o tym nie syszalam:no: ale jak kladziesz to na stól tak??

reklama
Witam.
Ja mam małego doła, ale to może na zamkniętym o tym napiszę (zastanowię się jeszcze, bo wiem, że i tak mnie zjedziecie).

Kludii, mi się wydaje, że leżaczek to za drogi prezent i koleżanka może się dziwnie czuć. Możesz kupić tańszą karuzelkę do łóżeczka. Canpol ma tanie, nawet za 60 zł.

Carioca, po jakim czasie wczoraj Staś zasnął?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry