reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Tylko wpadłam się przywitać i sprawdzić pocztę. Pogoda nadał do dupy. Młody dziwnie zachwycony pokwikuje. Pewnie tachają go na rękach lecę interweniować. Zajżę wieczorkiem
Dzien dobry
Paskudna aura za oknem, prawda? A jak na Slasku? Bo tam podobno jakies huragany szaleja..trzymajcie sie...ziemi dziewczyny:-)
Monia - fajowy pomysl z placem zabaw w ogrodzie...moi rodzice tez palnuja zamontowac jakies sprzety...na razie jest piaskownica
A my cos poszukamy a UK bo i tak u taty Stasio nie mam zadnych zabawek...poza tym wypad na Jamajke i tak jest duuuuza niespodzianka
BaBony - Zycze poprawy nastroju dla skwaszonych pogoda duszyczek:-):-):-)
Paskudna aura za oknem, prawda? A jak na Slasku? Bo tam podobno jakies huragany szaleja..trzymajcie sie...ziemi dziewczyny:-)
Monia - fajowy pomysl z placem zabaw w ogrodzie...moi rodzice tez palnuja zamontowac jakies sprzety...na razie jest piaskownica
A my cos poszukamy a UK bo i tak u taty Stasio nie mam zadnych zabawek...poza tym wypad na Jamajke i tak jest duuuuza niespodzianka
BaBony - Zycze poprawy nastroju dla skwaszonych pogoda duszyczek:-):-):-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Niech zgadnę dla kogo większąpoza tym wypad na Jamajke i tak jest duuuuza niespodzianka
No kochana...my to robimy wylacznie dla Stasia...poswiecimy sie dla niego...Jamajka? syf;-)Niech zgadnę dla kogo większą
No kochana...my to robimy wylacznie dla Stasia...poswiecimy sie dla niego...Jamajka? syf;-)
Ależ oczywiście wierzymy;-);-)
ooo boze dzis zaczela mnie bolec prawa nerka lewa przestala siusiam tez juz normalnie nic mnie nie piecze tylko ta nera
a tu dzis jakos cicho pusto
O siostra pojechała a Klevell cała nasza - jak obiecała;-);-)
reklama
Podziel się: