reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

dzis obiadek mam gotowy, P pojechal na 2 dni, wiec planowalam poszalec na BB, ale jakos mala tego nie rozumie i jeczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witajcie
:szok::szok:Moj synalo dzis sie obudzil w nocy!!!!!!!!!I to z takim placzem rzewnym... i Zadne smoki, ani tulanie nie pomoglo - musialam dac mleka.Pierwszy raz od 9 miesiecy!!!!!!!!!!!Ale podejrzewam ze brzuszek go bolal - wczoraj nie bylo ani jednej kupki za to rano...po pachy. Rozkrecil sie bolem a wiadomo -po mleczku jest tak milo wiec zasnal od razu.Dzis na wieczor dam mu troche wiecej mleka...bo moze ma skok glodowy...:baffled:Agulka, moze jak twoj Adas?
Hej melduję się że wróciliśmy znad morza, zauważyłyście że mnie nie było? ;-). Niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić :zawstydzona/y: przepraszam. Mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki i ich mamy zdrowe.

U nas wszystko w porządku, dziecko anioł, wakacje udane w miarę, pomijając incydenty z bezczelną właścicielką pensjonatu przez którą pobyt nad morzem skróciliśmy. Napiszę potem więcej
Doti - pewnie ze zauwazylysmy, dawaj fotki i opowiadaj..u nas wszytsko git poza era jęków!!!:crazy:
Spadam do kuchni bo moja syrena alarmowa:wściekła/y: domaga sie sniadania

Czesc dziewczyny,dlugo mnie nie bylo:zawstydzona/y:Czy ktos za mna tesknil????

U nas wszystko ok.Z mezem juz ok,doszlismy do porozumnienia:tak:Naomi strasznie zaczyna od dzisiejszej nocy marudzic.W nocy strasznie plakala,podejrzewam ze przbijaja sie jej kolejne zabki.
A ja chyba jestem w ciazy:-pMaz zauwazyl ze ostatnio bardzo gorace mam uda i posladki tak jak przy @ i tak samo mila przy Naomi jak bylam w ciazy,no i zauwazyl ze biust mi sie podniusl do gory:sorry2:Ciekawe czy jego przepowiednie sie sprawdza.No i zaczelam znowu dostrzegac kobiety w ciazy,normalnie jest ich mnostwo.

Agulka nie jestes pierwsza dziewczyna ktora dostala po raz pierwszy @ od porodu.Ostatnio bylismy u znajomej on ma 10 mies.coreczke i tez dostala poraz pierwszy @ od porodu.A ja sie mecze od samego poczatku.:crazy:
A co do chopow to moj ostatnio przyniosl malej mleko 5 miarek na 250ml wody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja jej robie 5 miarek na 200ml bo jeszcze mi pije mleko w nocy.A jak jej zrobie oszukane to sie szybciej budzi i domaga o jeszcze.

Klavell ja w polskim sklepie kupilam herbatke ziolowa z melisa od 7 mies.Ale chyba takiej zwyklej melisy podawac nie wolno,ja bym przynajmniej nie dala.

Doti witaj spowrotem.Fajnie ze wakacje sie udaly.

Wiem ze fotki nie tutaj ale mam nadziejej ze mi wybaczycie.Fotki z poniedzialkowego pobytu na plazy.

Załączniki

• ZDJECIA 080.jpg
    ZDJECIA 080.jpg
    90,7 KB · Wyświetleń: 18
  • ZDJECIA 028.jpg
    ZDJECIA 028.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 20
no, moja gwiazdka padla!
mam nadzieje, ze zrobi mi te przyjemnosc i pospi ze 2godz, tym bardziej, ze druga drzemka jej sie juz dzis nie zmiesci:-)

Naomi, witaj! wlasnie mialam pytac, co sie z toba dzieje:-)
nie ma tez od dluzszego czasi blimki, harsh, wiadomo, ze gabids jest w Pl, larcia i kasia zadko pisza. jesli kogos pominelam, to wybaczcie:-)

Naomi, super, ze z mezem lepiej. oby na jak najdluzej. zrob test, a sie upewnisz. a jak teraz twoje nastawienie do ciazy, chcesz ja, czy jednak raczej nie??

cariocca, sie nie odzywa. ciekawe jak po chrzcinach/ pewnie chce teraz kazda chwile spedzic z mezem:happy:

klavell, a jak nastroj hani, poprawil sie? my wyszlysmy na dwor, a tam wszelkie bolesci i niesczescia julitce mijaja :-D:-D

A u nas nocka n ie za ciekawa hanifka strasznie sie wiercila wstawala siadala na spioco poplakiwala nie wiem czy jej sie cos snilo czy cos bolalo moze to przez wyrzynajace sie dwojki
i mam pytanie czy moge jej wieczorkiem zrobic herbatke z melisy taka normalna nie dla dzieci..
Ja już od paru miesięcy daję zwykłą melisę. W małych ilościach co parę dni.
Hej melduję się że wróciliśmy znad morza, zauważyłyście że mnie nie było? ;-)
Ja zauważyłam:tak:
Witajcie
:szok::szok:Moj synalo dzis sie obudzil w nocy!!!!!!!!!I to z takim placzem rzewnym... i Zadne smoki, ani tulanie nie pomoglo - musialam dac mleka.
Maciuś też się dziś z płaczem w nocy obudził i wydawało nam się, że będzie problem, ale wzięliśmy go do siebie i zasnął, z tym, że strasznie się wiercił i spał głównie na mnie:baffled::szok::wściekła/y:

reklama
Do góry