reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

I jak już lepiej??? U mnie dzisiaj luz mały śpi już 2,5 godziny :szok::-):-):-)
buczał bo chciał na dwór a tam padał deszcz. Po południu trochę się rozpogodziło, więc z dzieciakmi wyszłam, ale doszłam tylko do bankomatu, bo złapała nas ulewa, Na szczęście Adaś usnął i założyłam folię na wózek ( gdyby nie spał to byłby szał) a my z Maja zmokłyśmy do gatek.:tak:
Po trzech godzinach znów spróbowałam i w końcu doszłyśmy do marketu po mleko i kaszkę. A mały już nie BUUUUUUUUUczał.

reklama
Hallo
Jestem , bylam u fryca - kolor taki jak chcialam a strzyzenie zobacze jutro bo fryzjerka zaszalala i uczesala mnie na "aniolki charliego" ...taki ze mnie aniolek;-):-D
Agulka - moj ostatni patent na jeczacego ale spiacego berbecia - sprawdza sie w 70% u Staska ale moze warto sprobowac...kladziesz smyka do lzoeczka, smok obowiazkwo + ukochana przytulanka i nakrywasz go calego kolderka...i szybko ale cichutko ulataniasz sie z pokoiku:sorry2:...czasem czynnosc trzeba powtorzyc bez mrugnicia oka i bez slow kilka razy ale przynosi efekt...maly moze zbyt zmeczyc sie wykaraskaniem spod kolderki i w miedzy czasie stwierdzi ze oplaca mu sie bardziej zasnac niz molestowac jekami mame:-D
Klavell - buuuuuu smutno bez siostry:-(...ale masz nas kochana:-). Chyba emigracja zawsze boli...:-:)nerd:

dzięki za radę.

Hrudzinka walnij fotką z Aniołków charliego. Pilsssssssssssssss
jutro kochana, bo ciemno juz a lampa mojego aparatu nie wydobedzie tegoz anieslkiego koloru...;-):-Dzreszta bylam u gina po fryzjerze i spsulam troche te filmowa charakteryzacje...jakos tak nie wypada...bo gin to baba;-):-D:-p

Dzień doberek. mielismy wcześniejszą pobudkę niż zwykle. Jestem NIE wyspana:baffled: więc moje postanowienie na dziś .: to iśc spac juz o 21.:szok::sorry2::sorry2:Ciekawe czy mi się to uda.:confused:

Pogoda do DUPY..:crazy::crazy: Wieje, leje, i czasami słońce wyjdzie. Wszystko na przemian. A dzieciaki wariują :wściekła/y:jak cały dzień w domu siedzią. :crazy::crazy:O właśnie Maja podeszła do mnie i mówi: Oj jak nudno.:baffled::baffled: Przecież cały dzień bajek nie będzie oglądała..:no::no::no:

u nas byla przerwa w necie przez te wsciekle wiatry.:-(
dzis wieje, ale na razie slonko siweci. julitka spi.:-)
nie bylam u lekarza, bo poobserwowalalm kupke, pieluszke, pupke i nie widze zadnych oznak owsikow. nawet wczoraj lagodnie zasnela. wydaje mi sie, ze to jej lapanie sie za pieluzke i suwanie nozkami i pupka po przescieradle to nowy odruch przy zasypianiu. oby. :sorry2:bede nadal obserwowac i zobacyzmy.

wlasnie wrocilam od lekarza i dobrze ze do niego poszlam
sprawa nie wyglada najlepiej w moczu mam wszstko co mozliwe dostalam tabletki ktore mam do piatku jesc w piatek jeszcze raz z moczem na kontrole jak nie pomoze to an tybiotyk

klavell, kilka dni zwloki i moglabys sie doigrac:baffled:

Witam Was BBony. Wpadłam poczytać co napisałyście i dać znak życia. U mnie nadal humor nie dopisuje- jakaś mała deprecha mnie chyba dopadła i nie mam na nic weny.
A na dokładkę chyba dolne czwórki nam idą, bo wszytko pakowane jest znowu do buziola, a dziasełko wygląda jakby był na nim jeden wielki balon:szok:.
Spadam coś podziałać w domku bo mały dopiero teraz zasnął i chwilę mam wolnego.
Miłego dnia i zdróweczka dla maluszków i ich mam.

poprawy humorku zycze:-);-)
juz 4-ki???????????:szok::szok::szok::szok: my ledwo mamy druga jedynke:szok::szok::szok:

:szok::szok::szok:przeczytac??? slowo??? bosze...moje dzieciatko to nawet slowo kot nie powtorzy po mnie:nerd:...brawo dla Zuzi!!!!:-):tak:

moje dziecko tez nie powtorzy, ale chetnie sprobuje je pouczyc czytac. wczoraj caly dzien bylo :tatatatatata, jak nakrecona:-p

A ja pytanie z innej beczki co wy kupujecie swoim maluszka na roczek bo my z mezem pomyslu nie mamy chodzilismy po sklepach w sobote i czegos szukali ale tyle wszysrtkiego w sklepie
myslelismy o takim dmuchanym suchym kojcu, basenie wypelnionym pileczkami
cos takiego tylko mniejsze takie akurat co do pokoju wejdzie
dmuchance , dmuchańce , suchy basen z piłeczkami (404908228) - Aukcje internetowe Allegro

ja o prezenice jeszcze nie myslalam. w sumie, to my chyba nic nie kupimy, bo i tk kupujemy na codzien co potrzeba. poki dziecko nie rozumie, to sobie odpuscimy, a i tak dostanie prezenty od innych:-)

My po spacerze. Trochę kropiła,ale mały uspokoił się na powietrzu. Zamiast zasnąć o13,30 to zasnął godzinę później i to z jękami. Ja oczywiście mam luz,a kuzynostwo robi kopytka na obiad:-p Takie wakacje o ja rozumiem. Do tego cały czas zajmują się małym. Oczywiście to też mi pasuje,ale nie pozwalam na to tak do ońca,bo ciągle noszą go na rękach, ledwo piśnie to już ktoś przy nim jest. No cóż, coś za coś. Myślałam,że będzie tak ąłdnie jak w zeszły ydzień, że mały popluska się w basenie,a ja posmażę swoje białe ciało na słonku,a tu dupa:-( Może coś się jeszcze poprawi

mam tak samo jak jestem u mamy. fajowo, nie??????:-D:tak:

Musialam wejsc na forum sie wyplakac siedze i wyje siostra moja wlasnie pojechala boze ze ja tez musze tak daleko mieszkac od domu, przeklete Niemcy...znow zostalam sama:-:)-:)-(

oj, bidulka:-:)-( przeprowadzaj sie do Polski i juz!!:-)

Hallo
Jestem , bylam u fryca - kolor taki jak chcialam a strzyzenie zobacze jutro bo fryzjerka zaszalala i uczesala mnie na "aniolki charliego" ...taki ze mnie aniolek;-):-D
Agulka - moj ostatni patent na jeczacego ale spiacego berbecia - sprawdza sie w 70% u Staska ale moze warto sprobowac...kladziesz smyka do lzoeczka, smok obowiazkwo + ukochana przytulanka i nakrywasz go calego kolderka...i szybko ale cichutko ulataniasz sie z pokoiku:sorry2:...czasem czynnosc trzeba powtorzyc bez mrugnicia oka i bez slow kilka razy ale przynosi efekt...maly moze zbyt zmeczyc sie wykaraskaniem spod kolderki i w miedzy czasie stwierdzi ze oplaca mu sie bardziej zasnac niz molestowac jekami mame:-D
Klavell - buuuuuu smutno bez siostry:-(...ale masz nas kochana:-). Chyba emigracja zawsze boli...:-:)nerd:

no hruda, aniolku z piekla rodem, pokazuj fryzurke!!

oj, ten pomysl z usypianiem by u nas nie przeszedl, bo julitka z nerwow ze sie nie moze wydostac najpierw by sie zadarla:-D:-D:confused:

ó
ja o prezenice jeszcze nie myslalam. w sumie, to my chyba nic nie kupimy, bo i tk kupujemy na codzien co potrzeba. poki dziecko nie rozumie, to sobie odpuscimy, a i tak dostanie prezenty od innych:-)

My też chyba nic nie będziemy kupować zabawek ma już tyle że więcej nie potrzebuje poza tym i tak ma etap fascynacji wszystkim co nie jest zabawką :baffled: na pewno na urodziny dostanie mnóstwo prezentów i pieniądze to ewentualnie później jej coś kupie .Robimy sobie wycieczkę do Rzymu która akurat wypada w urodziny Zuzki więc można uznać to za taki "prezent" bo przez parę dni pobędziemy sobie tylko we troje :-).

Ostatnia edycja:
I znow pogoda sie popsula nic nie pozostaje jak siedziec w domu :-(
siostra dojechala cala i zdrowa juz zdazylysmy przez skeyp pogadac...

my chcemy kupić Mateuszkowi za pieniądze z urodzin taką zjeżdżalnie do ogrodu
Ślizg Zjeżdżalnia 3,0m SUPER Jakość +GRATIS ! (406468144) - Aukcje internetowe Allegro
bo chcemy zrobić dzieciom plac zabaw na dworze :tak: huśtawke już mają chrzesny zrobil malemu już na roczek , piaskownice D będzie robil w tym tygodniu no i potem ta zjeżdżalnia a i na końcu D chce jeszcze dzieciom zrobić taki drewniany domek:-) a za reszte pieniążków napeno się kupi jakąś fajną zbawke i coś z ubranek

reklama
Do góry