reklama
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Donkat u nas pobudka i pierwsze sniadanko - mleczko jest okolo 7.Pozniej o 9.30 do 10 drugie sniadanko i zaraz drzemka.
A my juz nie stosujemy plynow sensitine od jakiegos miesiaca.Jeszcze zostalo pol pudla proszku sensitive i jak skonczymy to bezie normalny proszek.Mala jak narazie nie jest uczulona.
A my juz nie stosujemy plynow sensitine od jakiegos miesiaca.Jeszcze zostalo pol pudla proszku sensitive i jak skonczymy to bezie normalny proszek.Mala jak narazie nie jest uczulona.
U nas 15 minut - tzn od momentu kiedy ja sie zwloke z lozka obudzona jego piskami. Zmiana pieluchy, butla i lulu. I drzemka minimum godzine, zwykle 2.a tak a propo's, jak dluga przerwe maja wasze maluchy pomiedzy poranna pobudka a pierwsza drzemka? moja gwiazda ma ok 4godz!! i jesli ta drezmka jest dluzsza, to na koljena juz nie ma czasu w ciagu dnia-horroor!!!
Gabids - albo pojdziesz do wterynarza dla spokoju ducha...albo poczekaj az zacznie znaczyc lub nie...bo w obyciu przeciez inaczej nie bedziej ja/go traktowala...no chyba ze chcesz mu/jej sparwic rozowy lub niebieski kojec..i o to sie rozchodzi hehe;-)
Po polsku... niemiecki troche znam rozumie dosc duzo ciezej z mowieniem ja juz chodze na kurs od lutego ale to taki krotki i szybki teraz ide na ten normalny gdzie na zakonczenie sa egzaminy i dyplomklavell, to jak wy sie porozumiewacie z mezem, skoro nie znasz niemieckiego?
tzn hani wstaje chwile sie pobawi potem wstaje ja
sadzam mala na nocnik ide ja do toalety potem jemy sniadanko
Adaś nie usiedzi ani SEKUNDY na nocniku
reklama
4-5 godzin Dzis obudził sie o 7 i poszedł spac o 11:30ja pytalam o przerwe w spaniu:-)
Podziel się: