reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hruda potrzeuje Twojej rady.
Wczoraj przypadkiem zrobilam ogledziny pod ogonem mojego kota:baffled: i wydaje mi sie ze ma....jaja.A wlascicielka zapewniala ze to kotka.Wiesz moze jak mozna odruznic?

reklama
:-D:-D:-D
wprawdzie nie jestem specem kotowym ale wiem, ze u nasze kotki tez mi sie wydawalo, ze ma jaja a okazalo sie, ze to jaja nie sa... :sorry2:

To u mnie dupa x 3. Jak tylko mały się urodził zmienił ze 4 pieluchy. Oczywiście z siku,bo bomba w pampersie skaziłaby jego nozdrza. Szlachcic pieprzony

za mojego chłopa wyszlas czy co? jakbym to ja napisala. Dodam, ze wykapal malego 1, slownie raz. Na usprawiedliwienie dodam, ze jest naprawde zarobiony, ale co tu duzo pisac - jakby chcial bardziej zajac sie dzieckiem, to by wyskrobal troche czasu.

Carioca - z tą wypłatą za pół etatu to też tak myślę, w takim razie dostałabym niewiele więcej niż wynosi zasiłek wychowawczy plus rodzinne:baffled: Czy mi się to kalkuluje?

otóż to, dobre pytanie.

ratunku!!!!!!! piotrus cos mi ponaciskal i zmienil mi trzcionke na monitorze na GIGANTYCZNA!

doradze jak rasowy infor,atyk - zrestartuj kompa :-) Cos tam mozna recznie chyba w widoku posusstawaic, ale zaczelabym od restartu jak nie pomoze to bedziem kombinowac.

Hruda - kobieto, to bedzies w sierpniu w 3miescie czy nie bedziesz? Bo ten dancing z Nuska mamy zalegly :cool2: Wybralas juz kierunek studiow?

Wczoraj przypadkiem zrobilam ogledziny pod ogonem mojego kota:baffled: i wydaje mi sie ze ma....jaja.
jajka z niespodzianką, hehehehehe

Nie znam sie na kotach, Hruda kocia sekserka Ci odpowie. Moze maja podobnie jak u psow - czy ma owłosiony brzuszek z siusiakiem, czy lekko łysy w widocznymi sutkami?

:-D:-D:-D
wprawdzie nie jestem specem kotowym ale wiem, ze u nasze kotki tez mi sie wydawalo, ze ma jaja a okazalo sie, ze to jaja nie sa... :sorry2:

jajka z niespodzianką, hehehehehe

Nie znam sie na kotach, Hruda kocia sekserka Ci odpowie. Moze maja podobnie jak u psow - czy ma owłosiony brzuszek z siusiakiem, czy lekko łysy w widocznymi sutkami?

Dziwne te koty jakis kamuflaz robia czy co.
Carioca jest zupelnie inaczej niz u pieskow.

Lece ogarnac chaupe i za jakis obiad trzeba sie zabrac.Pranie sie robi.Wczoraj kupilam ply do plukania Lenor Infusions to jakas nowa seria.Mowie wam normalnie perfumeria w domu tak daje.Ale zapach rewelka:tak:

przypominam sie bo zastalam pominieta a naprawde zle mi sie czyta :sorry2:
Tez tak mialam. wcisniecie jednoczscie Ctrl + Alt (lewe) i przesywac kursorem myszki.
Hruda potrzeuje Twojej rady.
Wczoraj przypadkiem zrobilam ogledziny pod ogonem mojego kota:baffled: i wydaje mi sie ze ma....jaja.A wlascicielka zapewniala ze to kotka.Wiesz moze jak mozna odruznic?
I dupa...bo sie na tym nie znam:zawstydzona/y:.
Zawsze przygarnialam wieksze koty, 2 lub 4 miesieczne..i wszytskie to kocury wiec z kocietami nie mialam doczynienia.
Hruda - kobieto, to bedzies w sierpniu w 3miescie czy nie bedziesz? Bo ten dancing z Nuska mamy zalegly :cool2: Wybralas juz kierunek studiow?
Kobieto!!!!:-) Jestem do 12 sierpnia - zwarta i gotowa! A studia musze obgadac z mezulkiem ale interesuje mnie Edukacja Ekologiczna w W-wie tylko musze zadzwonic czy przyjma mnie po Ped.Resocj. bo mailowo nie udzielaja takich informacji:baffled::wściekła/y:. A na Turystyke Uzrowiskowa w Sopocie pzryjma z otwartymi rekami...i pelnym portfelem.:cool2:

reklama
Kobieto!!!!:-) Jestem do 12 sierpnia - zwarta i gotowa! A studia musze obgadac z mezulkiem ale interesuje mnie Edukacja Ekologiczna w W-wie tylko musze zadzwonic czy przyjma mnie po Ped.Resocj. bo mailowo nie udzielaja takich informacji:baffled::wściekła/y:. A na Turystyke Uzrowiskowa w Sopocie pzryjma z otwartymi rekami...i pelnym portfelem.:cool2:

Kobieto to się miniemy :-( A ktory kierunek blizszy Twoim zainteresowaniom?

Do góry