reklama
izabela352
Fanka BB :)
wprawdzie nie jestem specem kotowym ale wiem, ze u nasze kotki tez mi sie wydawalo, ze ma jaja a okazalo sie, ze to jaja nie sa...
To u mnie dupa x 3. Jak tylko mały się urodził zmienił ze 4 pieluchy. Oczywiście z siku,bo bomba w pampersie skaziłaby jego nozdrza. Szlachcic pieprzony
za mojego chłopa wyszlas czy co? jakbym to ja napisala. Dodam, ze wykapal malego 1, slownie raz. Na usprawiedliwienie dodam, ze jest naprawde zarobiony, ale co tu duzo pisac - jakby chcial bardziej zajac sie dzieckiem, to by wyskrobal troche czasu.
Carioca - z tą wypłatą za pół etatu to też tak myślę, w takim razie dostałabym niewiele więcej niż wynosi zasiłek wychowawczy plus rodzinne Czy mi się to kalkuluje?
otóż to, dobre pytanie.
ratunku!!!!!!! piotrus cos mi ponaciskal i zmienil mi trzcionke na monitorze na GIGANTYCZNA!
doradze jak rasowy infor,atyk - zrestartuj kompa :-) Cos tam mozna recznie chyba w widoku posusstawaic, ale zaczelabym od restartu jak nie pomoze to bedziem kombinowac.
Hruda - kobieto, to bedzies w sierpniu w 3miescie czy nie bedziesz? Bo ten dancing z Nuska mamy zalegly Wybralas juz kierunek studiow?
jajka z niespodzianką, heheheheheWczoraj przypadkiem zrobilam ogledziny pod ogonem mojego kota i wydaje mi sie ze ma....jaja.
Nie znam sie na kotach, Hruda kocia sekserka Ci odpowie. Moze maja podobnie jak u psow - czy ma owłosiony brzuszek z siusiakiem, czy lekko łysy w widocznymi sutkami?
izabela352
Fanka BB :)
dzieki ci, o rasowy informatyku
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
wprawdzie nie jestem specem kotowym ale wiem, ze u nasze kotki tez mi sie wydawalo, ze ma jaja a okazalo sie, ze to jaja nie sa...
jajka z niespodzianką, hehehehehe
Nie znam sie na kotach, Hruda kocia sekserka Ci odpowie. Moze maja podobnie jak u psow - czy ma owłosiony brzuszek z siusiakiem, czy lekko łysy w widocznymi sutkami?
Dziwne te koty jakis kamuflaz robia czy co.
Carioca jest zupelnie inaczej niz u pieskow.
Tez tak mialam. wcisniecie jednoczscie Ctrl + Alt (lewe) i przesywac kursorem myszki.przypominam sie bo zastalam pominieta a naprawde zle mi sie czyta
I dupa...bo sie na tym nie znam.Hruda potrzeuje Twojej rady.
Wczoraj przypadkiem zrobilam ogledziny pod ogonem mojego kota i wydaje mi sie ze ma....jaja.A wlascicielka zapewniala ze to kotka.Wiesz moze jak mozna odruznic?
Zawsze przygarnialam wieksze koty, 2 lub 4 miesieczne..i wszytskie to kocury wiec z kocietami nie mialam doczynienia.
Kobieto!!!!:-) Jestem do 12 sierpnia - zwarta i gotowa! A studia musze obgadac z mezulkiem ale interesuje mnie Edukacja Ekologiczna w W-wie tylko musze zadzwonic czy przyjma mnie po Ped.Resocj. bo mailowo nie udzielaja takich informacji. A na Turystyke Uzrowiskowa w Sopocie pzryjma z otwartymi rekami...i pelnym portfelem.Hruda - kobieto, to bedzies w sierpniu w 3miescie czy nie bedziesz? Bo ten dancing z Nuska mamy zalegly Wybralas juz kierunek studiow?
dzieki ci, o rasowy informatyku
pomogło?
reklama
Kobieto!!!!:-) Jestem do 12 sierpnia - zwarta i gotowa! A studia musze obgadac z mezulkiem ale interesuje mnie Edukacja Ekologiczna w W-wie tylko musze zadzwonic czy przyjma mnie po Ped.Resocj. bo mailowo nie udzielaja takich informacji. A na Turystyke Uzrowiskowa w Sopocie pzryjma z otwartymi rekami...i pelnym portfelem.
Kobieto to się miniemy :-( A ktory kierunek blizszy Twoim zainteresowaniom?
Podziel się: