reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

kasiu ja nie lubie 2 zmian:no::no:
w tym miesiacu mam ich 8 wiec tragedii nie ma:happy2:

kasiu pewnie ze sie ulozy ale bez niego...... wiem ze jeszcze wiele lez wyleje ale dzis póki co jest ok:-):-):-)

reklama
..nawet moze Jamajka wypali bo....DOSTAL PRACE!!!!! i to lepiej platna, i lepsza i w ogole slonce zajasnialo na moim niebie..i jego...naszym
I oby tak dalej.
Kurczę coś miałam napisać i zapomniałam:zawstydzona/y::eek: bo rozpiera mnie szczęście, że moje maleństwo wykazuje jakieś postępy:-D:-D:-D
Później- jak mały mi pozwoli- powklejam foteczki z wczorajszego relaksiku nad jeziorkiem:-)

Asiula jeżeli życie bez niego ma oznaczać uśmiech na Waszych mordeczkach :-) jasny umysł :-D i optymistyczne spojrzenie w przyszłość a co najważniejsze zdrowy dom bez toksycznych emocji to życzę Ci tego z całego serducha :tak: a serducho mam ogromne ;-):happy2:

ALE!!!! jeżeli możecie się jeszcze dogadać i żyć wspólnie a Julia będzie miała całą rodzinke to również Ci tego Kochana życzę!!!!

Jestem happy z tej II zmiany bo w końcu jestem rano z Kubalką :happy2: i wyspałam się bo spaliśmy do 7.05 :cool2:

Hurdzia ja to wiedzialam że u was jeszcze będzie dobrze:tak: a z tą Jamajką to super że się uda:tak:
Asiu dobrze że dziś masz chociaż nastrój lepszy:tak: glowa do góry u was też jeszcze slońce zaświeci:tak:ja w to wierze;-)
a ja wczoraj upilam sie z sąsiadką tak po kieliszku po kieliszku i butelka byla pusta:-D pilo się fajnie ale gorzej bylo jak polożylam się do lóżka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wszystko co zjadlam i wypilam wylądowalo w WC:zawstydzona/y::-D
u nas też dziś pogoda jakaś dziwna niby świeci sloneczko ale wieje okropny wiatr:dry:

Pamiętam, że raz w życiu upiłam się na maksa :zawstydzona/y: to było z R na prazonkach u znajomych. Było chyba z 20 ludzi i z dziewczynami piłyśmy Karmi zmieszane ze spiritusem :szok: mocne jak skur**** ale pycha!!!!!! Później doszło do tego piwko, troszke wódeczki i naturalnie prazonki :tak: na szczęscie znajoma mieszkała blisko mojego domu to pamietam jak szlismy tropem weza do domu :-D:-p ALE od tamtego czasu mam obzydzenie do wódki :no: bo żyga**** po tym dalej niż wydziałam :no:

Boze co ja dzis za noc mialam straszna o 20:30 hani dostala butle i zasnela obudzila sie o 23:30 z plazem okropnym histerycznym placzem i plakala tak 2 godziny zanosila sie ksztusila juz z tego wszystkiego nie wiedzialam co jej jest najpierw myslalam ze to na zeby dlatego po godzinie dalam jej nurofen potem pomyslalam ze to moze brzuszek bo jak pila mleko to na lezonco i zasnela odrazu wiec moglo jej sie nie odbic to po poltorej godzinie dalam jej sab simplex latalam z woda przegotowana z mlekiem nosilismy ja hustali do wozka wkladali nic to n ie dalo w koncu po dwoch godzinach sie uspokoila ale myslicie ze spac poszla nie na zabawe ja wzielo i tak po 3 dopiero zasnela i spala do 8:20 no i dzis jest radosna wesola

I u nas ciezka nocka byla.Mala co i rusz sie wybudzala z placzem,a jak przysnela to pojekiwala przez sen i sie wiercila.Wygladam jak zombie.A na dodatek Fabus dostal migreny i ciagle wymiotuje biedactwo.

U Nas też coś ostatnio Kuba stał się niespokojny :/ czyżby znów jakiś etap wszystkich dzieci 10-miesięcznych (?)

Chyba tak bo Mateusz też ostatnio jest okropny a ze spaniem u niego to jest najgorzej bo od 2 dni w ciągu dnia spal raz po 45min:szok::szok::szok: wogóle nie chce się dać uspać:no:

reklama
Witam się dopiero teraz, bo serwer nie działał.
Asiu super, że humorek lepszy
Kasiu super, że masz na druga zmianę i widziałaś jak Kubalka sie budził
Harsh bardzo cię witam spowrotem
klavell, Gabis u nas to samo nocki do dupy. Klavell co z tym programem co pytałam?Z?Z?Z?

ide poczytac.

Monia
głowa boli, co?Z??Z/// Ja się tak nawaliłam na moim panieńskim

Do góry