reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Czesc Sloneczka.
No to wyszlam na pierdole wrzesniowa ;)
A tak serio, to baaardzo mi milo.

Asiu, masz ode mnie kolejna porcje na PW.
Gabi, ja dzis ogladalam twoj profil na NK. Mam maly problem z rozroznianiem Was po nazwiskach, chyba tylko Ciebie i Klavell..i Majandre znam. No i Hrude. A reszta mi sie myli bardzo :)

Hruda, ciesze sie, ze wy na wozie, bo my znow pod:p Ale sie kula..no i jak juz cos, to tylko 'najwyzej'.

Olaf ma juz 5 zebow i mu 6 wychodzi z wielkim bolem.
Mam pytanie dotyczace szczoteczek. Myjecie juz zebole maluchom? I jesli tak, to robicie to juz ze specjalnymi pastami czy bez? Bo ja myje z takim mlecznym zelem i nie wiem czy dobrze robie.

a w ogole to mi glupio jest o pierdolach pisac, bo mam Asiek w glowie.
Wybaczcie.

(wiecie, moze demonizuje, ale cos z tym wrzesniem naszym jest, ze te chlopy problemy robia...

Harsh - czemu pierdola wrzesniowa???:eek::szok:
Ja myje Staskowi zabki "profesjonalna";-) szczoteczka do zebow, taka od 6 m-cy w zwyz...ale na razie bez pasty.
Czy do was na NK tez pisza jakies obce dziady ze...pitu pitu chca was poznac? Mialam dzis jednego nachalnego przyjemniaczka...ani nie mam otwartej galerii, ani zdjecia eksportowego...ze to takie nowe biuro matrymionlane? :eek::wściekła/y:troche mnie to przerazilo...zwyrol moze?:sorry:

Harsh zabki nalezy czyscic gazikiem od wyzniecia sie pierwszej perelki a od czasu kiedy ma juz dolne i gorne jedynki szczoteczka.Tak mi powiedzial stomatolog.I mozesz juz zgloscic sie z malym na pierwszy przeglad stomatologiczny:tak:

..nawet moze Jamajka wypali bo....DOSTAL PRACE!!!!! i to lepiej platna, i lepsza i w ogole slonce zajasnialo na moim niebie..i jego...naszym:-)
A Stas cos tez placze, histeryzuje przed snem...w dzien aniolek, do schrupania a wczoraj i dziasiaj wrzask...moze glodny? :szok::sorry2:
A nie mówiłam :-):-)
po burzy zawsze jest słonko jakże się ciesze że miałam racje

Asiek
strasznie mi przykro że tak się u Ciebie porobiło:-( trzymam jednak kciuki by i u Ciebie wyszło w końcu słonko bo ta "burza" coś za długo u ciebie siedzi.

Harsh u mnie na NK też byłaś dzisiaj:) a mnie kojarzysz???? a tak w ogóle to bardzo miło że do nas wróciłaś bo czasami zdarzyło Ci się nas opuścić na dłużej.

Gabi z tą kobietą jest coś nie tak delikatnie mówiąc:-p;-)

Poczytałam, co by jutro nie mieć wielkich zaległości. Byliśmy dzisiaj u mojej siostry w Poznaniu i zabrała mnie na gigantyczne i przepyszne lody.
Harsh, mądra bbabeczka z Ciebie. Chylę czoła.
Asiek, trzymam kciuki, żeby decyzja jaką podejmiesz była właściwa. Sama wiesz najlepiej co jest dobre dla Ciebie, dla Julki, dla Was.
Hrudzia, musisz bardzo kochać J. Więcej nie komentuje...

witajcie kochane;-)
u mnie humor dzisiaj lepszy, nabieram siły, nastawienie mam super, wiem ze bede miec wahania nastroju ale na chwilę obecna jest ok;-)

Harsh mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale Twoja prywatną wiadomość zapisałam sobie na pulpicie, żeby w chwilach zwątpienia tam zajrzeć :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

dzisiaj mam 2 zmianę w pracy czyli do 20 45 nie wiem czy do tej godz będzie P czy teściowa z małą jesli P to po pracy idę do solarium a jutro na zakupki żeby sobie humor poprawić (dobrze że nie jestem uzależniona finansowo od niego)

reklama
I ja się witam z rana :-) w końcu!!!

Mam II zmianę tzn od 13 do 21 :-D

Hruda no ja liczę na wspaniałe fotki z Jamajki :tak:

Asiu dobrze, że dziś lepiej a nóż wszystko się ułoży :tak:

Dziś moje serce końcy 10 miesięcy kiedy to zleciało :szok: sama nie wiem. Teraz spi uff a ja jem sniadanie.

Pogoda do bani to mi nie szkoda tej popołudniówki.

Do góry