reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

mialam egzamin prawkowy dzis, tylko testy i zdalam. Zero bledow. Na 18:)
jednak 7 osob az nie zdalo, zdziwilam sie B)

reklama
Gratulacje Harsh.
Teraz jest u mnie problem z J.
Odkryłam, że mój J umawiał się na NK z byłą koleżanką z czasów szczeniackich. Co o tym myslicie, ?????? Bo ja jestem wkurwiona na maxa i czekam naładowana właśnie na niego.

Gratulacje Harsh.
Odkryłam, że mój J umawiał się na NK z byłą koleżanką z czasów szczeniackich. Co o tym myslicie, ?????? Bo ja jestem wkurwiona na maxa i czekam naładowana właśnie na niego.
uuu to nie ladnie...ale w koncu umowil sie? Agulka nie laduj sie tylko spokojnie z nim pogadaj...bo moze nie mial od razu na mysli skok-w bok czy flirt a spotaknie przy piwku...choc mogl cie o tym laskawie poinformowac.:tak:

Harsh - BRAWO!

Harsh bravo gratuluje.
Agulka moze poczekaj jeszcze z ta awantura.Ja bym jeszcze posledzila ta sprawe:tak:

Kurcze a z moim Fabusiem jest coraz gorzej.Nic nie moze jesc,wszystko go brzydzi.Robie mu wode z glukoza i soczkim zeby popijal ale nawet to zwraca i jeszcze zaczol nazekac ze go bardzo nozki bola.Teraz udalo mu sie przysnac zobaczymy co dalej.

mialam egzamin prawkowy dzis, tylko testy i zdalam. Zero bledow. Na 18:)
jednak 7 osob az nie zdalo, zdziwilam sie B)

Harsh GRATULACJE i powodzenia na jazdach:tak:

Gratulacje Harsh.

Spróbuj z nim porozmawiać niech sam ci wszystko wyjaśni :tak:

Harsh bravo gratuluje.
Agulka moze poczekaj jeszcze z ta awantura.Ja bym jeszcze posledzila ta sprawe:tak:

Kurcze a z moim Fabusiem jest coraz gorzej.Nic nie moze jesc,wszystko go brzydzi.Robie mu wode z glukoza i soczkim zeby popijal ale nawet to zwraca i jeszcze zaczol nazekac ze go bardzo nozki bola.Teraz udalo mu sie przysnac zobaczymy co dalej.

Biedactwo:-(A może on się czymś zatrul:confused: jeśli nie będzie poprawy to wybierz się z nim do lekarza

uuu to nie ladnie...ale w koncu umowil sie? Agulka nie laduj sie tylko spokojnie z nim pogadaj...bo moze nie mial od razu na mysli skok-w bok czy flirt a spotaknie przy piwku...choc mogl cie o tym laskawie poinformowac.:tak:

No właśnie przynajmniej mógł mnie o tym poinformowac.
Kiedy wszedł od razu wyczuł, że coś nie tak. Ja z miną wampirzycy dawałam małemu obiad.
Pyta się czy coś się stało, ja na to: co by on pomyślał jakbym to ja taki numer wykręciła. On na to , że to nie tak jak myślę, i że on szuka przecież jakiegoś punktu zaczepiennia żeby zarobic, bop chce na wiosnę na 6tyg wyjechac na zarobek ( bo tyle tylko dfostanie wolnego) a ona mieszka w Niemczech i może mu cos wyszuka.
Mówi, że przecież my jesteśmy dla niego wszystkim czego pragnie i kocha. Że wszystko robi, aby miała dobrze i niczego by mi nie brakowało i żebyśmy jak najszybciej wprowadzili się do nowego domku. Nie po to on tyrał ze łzami w oczach tej wiosny na saksach, żeby teraz mnie zdradzac czy coś w tym stylu.
Mówi, że tylko mnie bardzo pragnie a inne kobitki go nie pociągają a ja jestem jego spełnieniem marzeń.:tak::-D:-D:-D

To tyle.
A i jeszcze się z nią nie umówił.

ojej ale to taka jego gra, prawda? bo zeby wymiotowac wode to chyba nie zatrucie...oj Gabids, trzymaj sie!
No właśnie przynajmniej mógł mnie o tym poinformowac.
Kiedy wszedł od razu wyczuł, że coś nie tak. Ja z miną wampirzycy dawałam małemu obiad.
Pyta się czy coś się stało, ja na to: co by on pomyślał jakbym to ja taki numer wykręciła. On na to , że to nie tak jak myślę, i że on szuka przecież jakiegoś punktu zaczepiennia żeby zarobic, bop chce na wiosnę na 6tyg wyjechac na zarobek ( bo tyle tylko dfostanie wolnego) a ona mieszka w Niemczech i może mu cos wyszuka.
Mówi, że przecież my jesteśmy dla niego wszystkim czego pragnie i kocha. Że wszystko robi, aby miała dobrze i niczego by mi nie brakowało i żebyśmy jak najszybciej wprowadzili się do nowego domku. Nie po to on tyrał ze łzami w oczach tej wiosny na saksach, żeby teraz mnie zdradzac czy coś w tym stylu.
Mówi, że tylko mnie bardzo pragnie a inne kobitki go nie pociągają a ja jestem jego spełnieniem marzeń.:tak::-D:-D:-D

To tyle.
A i jeszcze się z nią nie umówił.
Ty przebiegla łasico;-):-D...tak go wymanewrowac?:-D Ale cale szczescie ze tak to pieknie sie skonczylo...:tak:

Moj synalo chyba jak inne wrzesniatka zaczyna etap rozwojowy: pt "mamusia" na rzaczki i mamusia:baffled:... choc ma-ma jeszcze nie uslyszalam..i tak dzis mazgail i jeczal i raczki wyciagal do mnie..a on nie z tych noszonych...no ale moze taki mus rozwojowy ma bobas i juz...teraz spi.

reklama
Do góry