H
Harsharani
Gość
mialam egzamin prawkowy dzis, tylko testy i zdalam. Zero bledow. Na 18
jednak 7 osob az nie zdalo, zdziwilam sie B)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!mialam egzamin prawkowy dzis, tylko testy i zdalam. Zero bledow. Na 18
uuu to nie ladnie...ale w koncu umowil sie? Agulka nie laduj sie tylko spokojnie z nim pogadaj...bo moze nie mial od razu na mysli skok-w bok czy flirt a spotaknie przy piwku...choc mogl cie o tym laskawie poinformowac.Gratulacje Harsh.
Teraz jest u mnie problem z J.
Odkryłam, że mój J umawiał się na NK z byłą koleżanką z czasów szczeniackich. Co o tym myslicie, ?????? Bo ja jestem wkurwiona na maxa i czekam naładowana właśnie na niego.
mialam egzamin prawkowy dzis, tylko testy i zdalam. Zero bledow. Na 18
Gratulacje Harsh.
Teraz jest u mnie problem z J.
Odkryłam, że mój J umawiał się na NK z byłą koleżanką z czasów szczeniackich. Co o tym myslicie, ?????? Bo ja jestem wkurwiona na maxa i czekam naładowana właśnie na niego.
Harsh bravo gratuluje.
Agulka moze poczekaj jeszcze z ta awantura.Ja bym jeszcze posledzila ta sprawe
Kurcze a z moim Fabusiem jest coraz gorzej.Nic nie moze jesc,wszystko go brzydzi.Robie mu wode z glukoza i soczkim zeby popijal ale nawet to zwraca i jeszcze zaczol nazekac ze go bardzo nozki bola.Teraz udalo mu sie przysnac zobaczymy co dalej.
uuu to nie ladnie...ale w koncu umowil sie? Agulka nie laduj sie tylko spokojnie z nim pogadaj...bo moze nie mial od razu na mysli skok-w bok czy flirt a spotaknie przy piwku...choc mogl cie o tym laskawie poinformowac.
ojej ale to taka jego gra, prawda? bo zeby wymiotowac wode to chyba nie zatrucie...oj Gabids, trzymaj sie!Kurcze a z moim Fabusiem jest coraz gorzej.Nic nie moze jesc,wszystko go brzydzi.Robie mu wode z glukoza i soczkim zeby popijal ale nawet to zwraca i jeszcze zaczol nazekac ze go bardzo nozki bola.Teraz udalo mu sie przysnac zobaczymy co dalej.
Ty przebiegla łasico;-)...tak go wymanewrowac? Ale cale szczescie ze tak to pieknie sie skonczylo...No właśnie przynajmniej mógł mnie o tym poinformowac.
Kiedy wszedł od razu wyczuł, że coś nie tak. Ja z miną wampirzycy dawałam małemu obiad.
Pyta się czy coś się stało, ja na to: co by on pomyślał jakbym to ja taki numer wykręciła. On na to , że to nie tak jak myślę, i że on szuka przecież jakiegoś punktu zaczepiennia żeby zarobic, bop chce na wiosnę na 6tyg wyjechac na zarobek ( bo tyle tylko dfostanie wolnego) a ona mieszka w Niemczech i może mu cos wyszuka.
Mówi, że przecież my jesteśmy dla niego wszystkim czego pragnie i kocha. Że wszystko robi, aby miała dobrze i niczego by mi nie brakowało i żebyśmy jak najszybciej wprowadzili się do nowego domku. Nie po to on tyrał ze łzami w oczach tej wiosny na saksach, żeby teraz mnie zdradzac czy coś w tym stylu.
Mówi, że tylko mnie bardzo pragnie a inne kobitki go nie pociągają a ja jestem jego spełnieniem marzeń.
To tyle.
A i jeszcze się z nią nie umówił.
I jeszcze jak będzie miał w sierpniu wyjazdy a będzie ich ze trzy to stety niestety córcia jedzie z nim. Ot tak wycieczka dziecku też się należy;-)Ty przebiegla łasico;-)...tak go wymanewrowac? Ale cale szczescie ze tak to pieknie sie skonczylo...
Ty przebiegla łasico;-)...tak go wymanewrowac? Ale cale szczescie ze tak to pieknie sie skonczylo...
Agulka Ty szczwana bestioI jeszcze jak będzie miał w sierpniu wyjazdy a będzie ich ze trzy to stety niestety córcia jedzie z nim. Ot tak wycieczka dziecku też się należy;-)
.