reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

dzien bry
Witam sie tylko ...bo mam podly nastroj:frown:...rozmowy z J w kwestii wspolnego zamieszkania skonczyly sie placzem i ogolnie moim rozczarowaniem...:sad:...i chyba klapki zdjelam z oczu...jest niedobrze.
No nic BBabony, jade dzis do mamy do pracy...bo chca obczaic jej wnuka
Trzymajcie sie cieplo...pa

kochaniutka w życiu jest tak że zmienia się wszystko co 7 lat. Może u Was jest teraz ten okres przejściowy. 7 lat dobrych 7 lat złych. Ale wszystko będzie dobrze tylko trzeba przeczekac ten kryzys;-):tak:

Larcia dużo miłości i wyrozumiałości,

Ostatnia edycja:
reklama
A ja znam przyczyne zlej nocki i calego dnia Naomi.wyszla jej gorna jedynka.Mamy trzeciego zeba:-):-):-):-):-):-):-)

Gratulacje trzeciego ząbka:-):tak:

Hey wam!
Nie chce mi sie nic pisac, M wrocil dopiero o 21 do domu i teraz sie kapie. Amanda dzis pierwszy raz podniosla sie sama na nozki, trzymajac raczki o barierke lozka :-) Jestem dumna z mojej coreczki :-) Zaczelam piszczec i podskakiwac ze szczescia, a ona za mna :-) Takie te nasze male stworzonka sa kochaniutkie.A jutro mamy 3 rocznice slubu(skorzana) :-)

Brawo dla Amandy teraz zapewne będzie to jej ulubiona pozycja:tak:
Larcia wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy ślubu:-)
a tu dla was cos na wieczór;-)

syl9.gif
okaz6.gif

dzien bry
Witam sie tylko ...bo mam podly nastroj:frown:...rozmowy z J w kwestii wspolnego zamieszkania skonczyly sie placzem i ogolnie moim rozczarowaniem...:sad:...i chyba klapki zdjelam z oczu...jest niedobrze.
Larcia - najpiekniejszej milosci WAM zycze!!!!

Hurda napewno wszystko będzie dobrze zobaczysz że jeszcze się wam uloży i będziecie wszyscy razem szczęśliwi oczywiście:tak:

Hurda a to dla ciebie taniec brzucha na poprawe nastroju
smie1.gif
:-D:-D:-D

Witajcie>>>

Upal jak ch..... nie mozna wyjsc z domu maly marudzi spocony a w samej pieluszce siedzi mam nadzieje ze zaraz zasnie ....??

Dziewczyny zycze wszystkim szczesliwym i nieszczesliwym duzo spokoju i cierpliwosci bo u mnie tez nie ma miodu -kryzys

Mikolaj zero postepow od kilku dni ale nie moge wymagac nic jest kochany :wściekła/y:rozwala wszystko :cool::eek:i ma zebow ok 8 szt wiec mam nadzieje ze okres marudzenia i nie spanych nocek minie na jakis czas:eek:

A u mnie pogoda na zmiane,raz swieci ladnie sloneczko a za chwile szaro jakby mialo lac zabami.Maz dzisiaj caly dzien w pracy,a ja sie zanudze w domu.

Hruda glowa do gory,nawet najwiekszy kryzys kiedys minie.Wiem ze mi moze sie latwo pisze o tym,ale uwierz wkoncu to minie.

Coś dzisiaj wszystkim nie za wesoło,chyba ta pogoda dobija wszystkich :tak: Ja nie mogę sobie też poradzić bo Olka od wczoraj chodzi do przedszkola na 1,5 godziny i w domu nic nie zrobię,nawet nie mam jak się pouczyć czy lekcje odrobić i ogólnie do bani :no: Sama na siebie jestem zła ze mi to nie wychodzi :szok:
Teraz gorączka,wsadzam te moje dzieciaki do dusznego samochodu....ach szkoda gadać:sorry2:
Życzę miłego popołudnia...jadę na zajęcia ;-)

dzieki dziewczyny :-) Juz wczoraj dostalam piekny bukiecik kwiatow, a dzis czekaly(jak wstalam) poprzyczepiane karteczki po calym domu :-) A zaraz jedziemy z kumpela i jej maluszkiem do centrum na zakupy :-) milego dnia kochane!

a wy musicie tyle klikac? czytam i czytam!

no wlasnie.... ja tez;):tak::tak::-D:-D

Larcia
:

anniversary.jpg

A ja odkryłam dziś u dawidka PIERWSZY ZĄBEK!!!
co prawda go nie widać ale jak przejechałam palcem po dziąśle to wyraźnie wyczułam ostrą dolną lewą jedynkę - nareszcie!!! mam nadzieję że następne się już posypią.

Hrudzinka trzymaj się ciepło, jakoś to będzie!:tak::tak:

Hey wam!
Nie chce mi sie nic pisac, M wrocil dopiero o 21 do domu i teraz sie kapie. Amanda dzis pierwszy raz podniosla sie sama na nozki, trzymajac raczki o barierke lozka :-) Jestem dumna z mojej coreczki :-) Zaczelam piszczec i podskakiwac ze szczescia, a ona za mna :-) Takie te nasze male stworzonka sa kochaniutkie.A jutro mamy 3 rocznice slubu(skorzana) :-)

Larcia, gratulujemy postepow u Amandy!!

ZDROWKA, RADOSCI I CIAGLEJ WYROZUMIALOSCI NA KOLEJNE WSPOLNIE SPEDZONE LATKA!!!!!

dzien bry
Larcia - najpiekniejszej milosci WAM zycze!!!!

hRUDA, chyba nie jest tak zle, jak to wyglada. ostatnio oboje mieliscie trudne chwile.emocje opadna, oboje przemyslicie to jeszcze raz. jesli tylko jest chec dojscia do porozumienia, to zawsze jest to mozliwe. tylko musza to chciec obie strony i czasem tez pojsc na kompromis. glowa do gory :-)

Witajcie>>>

Upal jak ch..... nie mozna wyjsc z domu maly marudzi spocony a w samej pieluszce siedzi mam nadzieje ze zaraz zasnie ....??

u nas tez grzeje bez opamietania. malo jestesmy na dworze, ajesli juz to tylko w cieniu :cool2:

dzieki dziewczyny :-) Juz wczoraj dostalam piekny bukiecik kwiatow, a dzis czekaly(jak wstalam) poprzyczepiane karteczki po calym domu :-) A zaraz jedziemy z kumpela i jej maluszkiem do centrum na zakupy :-) milego dnia kochane!

no,no romantyk z twojego meza. jak ja czasem za takim czyms tesknie....:-(

blimka, gratuluje zabka. myslalam ze tylko moja julitka byla bezzebna w tym towarzystwie gryzoni:-)

przegladam sobie watki z czasow zanim do was trafilam i znalazlam o imionach dla dzieci.

Cariocca i Majandra, u nas gdyby byl chlopiec, to tez bylby Cyprian;-). byl u nas chlopak o takim imieniu w liceum i jakos mi przypadlo do gustu. kolezanka chcilaa mi obrzydzic imie skrotem : Cypek, a wlasnie on mi sie podoba najbardziej!!!

dziewczyny z tego co wiem, to witamine D trzeba caly czas podawac do ukobczenia 1oku zycia, tak? wlasnie mi sie konczy buteleczka i chyba trzeba bedzie sie pofatygowac po nastepna.

reklama
Wit D mi w szpitalu mowili ze do 2 lat nie wiem jak jest w polsce
w ogole to zauwazylam ze jak hani idzie spac tak ok 20
:30 to w nocy mi sie 2-3 razy budzi a jak kladlam ja po 22 jak rodzice byli to spi ladnie do rana i teraz mam problem nie wiem czy klasc ja szybciej czy pozniej co wy byscie na moim miejscu zrobily???

Do góry