reklama
no i jezzzdem
Klavell - zycze zdrowla dla Hanifki
Kasia - bluzeczka pierwsza klasa...ale mam nadzieje ze sprawdzilas poszczegolne wymiary bo L drugiemu L nie rowne...ja ostanio kupilam na bazarze podobna w rozmiarze Xl ( gdzie normalnie nosze M) bo mi kobita doradzola i co? lipa - w biuscie sie nie zmiescilam i musialam zamienic ( bo zwrotow nie przyjmuja) na jakies inne badziewie
Agulka - niespodzianka od meza super...a z pediatra to wiadomo - trzeba byc madrzejszym od lekarzaale badzmy dobrek mysli
A ja dzis kupilam caly zestaw zabezpieczajacy na krawedzie, szyflady i kontakty...tylko Stas pomylil zastosowanie i lagodzi sobie bol zabkow wasnie gryzac namietnie jeden z ochranaczy rogu stolu hehe
Klavell - zycze zdrowla dla Hanifki
Kasia - bluzeczka pierwsza klasa...ale mam nadzieje ze sprawdzilas poszczegolne wymiary bo L drugiemu L nie rowne...ja ostanio kupilam na bazarze podobna w rozmiarze Xl ( gdzie normalnie nosze M) bo mi kobita doradzola i co? lipa - w biuscie sie nie zmiescilam i musialam zamienic ( bo zwrotow nie przyjmuja) na jakies inne badziewie
Agulka - niespodzianka od meza super...a z pediatra to wiadomo - trzeba byc madrzejszym od lekarzaale badzmy dobrek mysli
A ja dzis kupilam caly zestaw zabezpieczajacy na krawedzie, szyflady i kontakty...tylko Stas pomylil zastosowanie i lagodzi sobie bol zabkow wasnie gryzac namietnie jeden z ochranaczy rogu stolu hehe
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Kasiu, może tak było. Kiedyś oglądałam dokument o chorobach i tam mówili o czymś takim jak miała Hanifka i że mogło ciało obce do organizmu się dostać, organizm walcząc z nim podnosi temperaturę ciała, jakoś tak
Klavell Hani to silna i dzielna dziewczynka poradzi sobie z tym wirusem. Gdyby umiała mówił , powiedział by Ci :mamuS daj se luz.
Kasia dzięki za link , na pewno taką sobie kupię , dobrze, że jest roz.M
Te body maja jeden szkopuł jak dla mnie. Adaś ma dwie pary takich ale mu sie bardzo rozchodzi wokół szyi.
Kasia dzięki za link , na pewno taką sobie kupię , dobrze, że jest roz.M
Te body maja jeden szkopuł jak dla mnie. Adaś ma dwie pary takich ale mu sie bardzo rozchodzi wokół szyi.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Wiem, Agulka, ale jak poszłam do sklepu po body na ramiączka i rozpinane, to cena mnie przeraziła. Za polskie body rozpinane na jednym ramiączku dałam 22 zł Na 2 ramiączkach były za 26 zł. W dodatku białe. Nic rewelacyjnego.Te body maja jeden szkopuł jak dla mnie. Adaś ma dwie pary takich ale mu sie bardzo rozchodzi wokół szyi.
reklama
Podziel się: