reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka - no więc właśnie, 2,5 nieraz robi różnicę. Łobuzy jedne. Tylko oni chyba maja polityke, ze jak klient domagajacy jest, to go przytrzymaja pol godziny przy tej ladzie, moze stopnieje i se pojdzie :crazy:
Hruda - jedź, jedź, w dodatku czesto są promocje, np. 2-pak body za 8 ziko. Naprawde nie badziewie. Albo koszulka + ogrodniczki za 22 ziko. Moj Stachu tez ostatnio wywinął mi numer i nie daje się domknąć w rozmiarze 80 :-D:-D:-D.
Nuska - no to pelen sukces! Gratuluje kupala i troszke siusiu :-) A ja se kupilam dzis Mexx cóśtam, ale tylko atomizer perfumowany, tak do torebki, jak mi sie spodoba, to dam chłopu niedwuznaczne wskazówki, co gdzie ma zakupic i doniesc do domu. Ubolewam, ale to moje chlopisko zero domyślunku posiada.

Ostatnia edycja:
reklama
Carioca - a bodziaki na zatrzaski czy te z zakladkami?
Ja tez ostatnio nawiedzam drogerie w poszukiwaniu nowego zapachu bo mi moje juz uszami tzn nosem wychodza...zastanawiam sie na Guarlainem Allegoria:confused: bo mailam juz kilka i moze pora na cos nowego...
Kasia - ja idac za twoim przykladem a dokladnie Kubusia kupilam dzis te butelke Baby-ono co by Stas w koncu zaczal sam pic...bo to kawal chlopa i jakos tak chyba juz "nie wypada" aby lezal na maminych kolanach z butelka. Mam nadzieje ze on zalapie o co chodzi bo czasem to nawet niekapka nie chwyta tylko robi ustka w tutke i cwaniakuje zeby mamusia wyreczala:baffled::-)
A z nocnikiem poczeakm chyba do przyszlego roku...jakos za duzo na raz tych eksperymentow:szok:

Agulka - no więc właśnie, 2,5 nieraz robi różnicę. Łobuzy jedne. Tylko oni chyba maja polityke, ze jak klient domagajacy jest, to go przytrzymaja pol godziny przy tej ladzie, noze stopnieje i se pojdzie :crazy:
Hruda - jedź, jedź, w dodatku czesto są promocje, np. 2-pak body za 8 ziko. Naprawde nie badziewie. Albo koszulka + ogrodniczki za 22 ziko. Moj Stachu tez ostatnio wywinął mi numer i nie daje się domknąć w rozmiarze 80 :-D:-D:-D.

Powiem szczerze że ja do rzeczy tesco-wych byłam nastawiona raczej na anty ale przyznam Ci racje Carioca że gatunkowo mnie zaskoczyli kiedyś kupiłam za 9 zł trzypak body, pomyślałam że 3 zł za bodziaka to nawet jak się rozleci po praniu to nie będzie mi żal a tu taka niespodzianka body używane są do dziś po praniu nic się nie dzieje rewelacja takie zwykłe bawełniane bodziaki z dł rękawkiem jednokolorowe

Carioca a Ty piszesz do nas juz od mamy czy jeszcze z domku???? A przecież Ty już poszłaś spać . To do jutra pa pa

Carioca - dzieki!
Nie ma bata - trzeba sie wybrac do Tesco..i moze to polacze z wycieczka na Polwysep? do Wladka, na goferka...ooo juz mi sie podoba:-)
Jaka ciepla noc i ksiezyc taki czerwoniutki...ach a ja tesknie za J a zobaczymy sie dopiero 9 sierpnia:-(ale potem bedziemu juz duuugo razem bo udalo sie przebukowac Jamajke na 8 wrzesnia:-):-):-)

Hrudzia a to od sierpnia razem aż tak do wrześnie Ty jedziesz tam czy On tu? No i super ze się tak udało z wycieczką:-) a wykupiliście może ubezpieczenie od kosztów rezygnacji ? Bo my wykupiliśmy bo to nigdy nie wiadomo z takim maluszkiem czy dojdzie do wyjazdu a kasa za wycieczki nie mała.

A jak się już wybierzesz do tego Tesco to zapraszam do mnie na kawkę od Tesco do Rumi jest już niedaleko.

Hrudzia a to od sierpnia razem aż tak do wrześnie Ty jedziesz tam czy On tu? No i super ze się tak udało z wycieczką:-) a wykupiliście może ubezpieczenie od kosztów rezygnacji ? Bo my wykupiliśmy bo to nigdy nie wiadomo z takim maluszkiem czy dojdzie do wyjazdu a kasa za wycieczki nie mała.

A jak się już wybierzesz do tego Tesco to zapraszam do mnie na kawkę od Tesco do Rumi jest już niedaleko.
No to moze razem sie wybierzemy na Wladkowe goferki, heh?:-)
A ubezpieczenia nie mamy chyba...zreszta to J zalatwia wszytsko bo to wycieczka z ang. firmy - duzo taniej bo u nas to jakis kredyt hipoteczny trzeba by bylo zaciagnac na te okolicznosc:baffled:
I to ja ze Stachem wybieram sie do tej calej angolandii :/

reklama
Do góry