reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Goraczka spadla do 37,9 uffff cale szczescie
mimo tej goraczki hani apetyt miala normalny zjadla obiadek swoj potem z mezem makaron jeszcze i deserek duzo pije no i nie marudzi

reklama
no i jezzzdem
Klavell - zycze zdrowla dla Hanifki
Kasia - bluzeczka pierwsza klasa...ale mam nadzieje ze sprawdzilas poszczegolne wymiary bo L drugiemu L nie rowne...ja ostanio kupilam na bazarze podobna w rozmiarze Xl ( gdzie normalnie nosze M) bo mi kobita doradzola i co? lipa - w biuscie sie nie zmiescilam i musialam zamienic ( bo zwrotow nie przyjmuja:baffled:) na jakies inne badziewie
Agulka - niespodzianka od meza super...a z pediatra to wiadomo - trzeba byc madrzejszym od lekarza:wściekła/y:ale badzmy dobrek mysli
A ja dzis kupilam caly zestaw zabezpieczajacy na krawedzie, szyflady i kontakty...tylko Stas pomylil zastosowanie i lagodzi sobie bol zabkow wasnie gryzac namietnie jeden z ochranaczy rogu stolu hehe

Klaviel - a moze to klasyczna trzydniówka? Charakteryzuje się wysoką gorączką trwającą k 3 dni, po ktorej zazwyczaj poakzuje sie wysypka. Wspolczuje co Ty mozesz teraz przezywac, mam nadzieje ze to tylko trzydniowka.

trzy dniowke juz kiedys przerabialismy i bylo gorzej teraz tak jakby wszystko minelo goraczki nie ma hani zadowolona najedzona bawi sie nie wiem co to bylo

Klavell może jakiś wirus co wywołał goraczke, ale nie zrobił nic poważnego bo układ immunologiczny Hani poradził sobie z nim :/ nie wiem tak myslę.

Kasiu, może tak było. Kiedyś oglądałam dokument o chorobach i tam mówili o czymś takim jak miała Hanifka i że mogło ciało obce do organizmu się dostać, organizm walcząc z nim podnosi temperaturę ciała, jakoś tak:-p

Klavell Hani to silna i dzielna dziewczynka poradzi sobie z tym wirusem.:tak: Gdyby umiała mówił , powiedział by Ci :mamuS daj se luz.:tak::-D

Kasia dzięki za link , na pewno taką sobie kupię , dobrze, że jest roz.M:laugh2:

Te body maja jeden szkopuł jak dla mnie. Adaś ma dwie pary takich ale mu sie bardzo rozchodzi wokół szyi.:baffled:

Te body maja jeden szkopuł jak dla mnie. Adaś ma dwie pary takich ale mu sie bardzo rozchodzi wokół szyi.:baffled:
Wiem, Agulka, ale jak poszłam do sklepu po body na ramiączka i rozpinane, to cena mnie przeraziła. Za polskie body rozpinane na jednym ramiączku dałam 22 zł:szok: Na 2 ramiączkach były za 26 zł.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W dodatku białe. Nic rewelacyjnego.

reklama
Też bardzo nie lubię bodziaczków z tymi zakładkami grrr zawsze Kuba dekolt ma prawie do pasa. Nie ma jak zapinany na zatrzaski.

Do góry