reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wiem, Agulka, ale jak poszłam do sklepu po body na ramiączka i rozpinane, to cena mnie przeraziła. Za polskie body rozpinane na jednym ramiączku dałam 22 zł:szok: Na 2 ramiączkach były za 26 zł.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W dodatku białe. Nic rewelacyjnego.

Majandra tylko z początku kupowałam ubranka dla Kubalki orginalne z firm jak Batyr czy Coccodrillo, ale jak znajoma mi pokazała sklep, gdzie body kosztują 8zł a nie 17 czy 20 to podziękowałam za orginalne i od paru dobrych miesięcy ok 6 kupuje nie orginalne może i pewnie gorszej jakości, ale nie trace np 200zł na ciuchy tylko np 100zł. A ubranka są estetyczne, miłe w dotyku i bardzo dobrze zachowuja sie w praniu.

Majandra tylko z początku kupowałam ubranka dla Kubalki orginalne z firm jak Batyr czy Coccodrillo, ale jak znajoma mi pokazała sklep, gdzie body kosztują 8zł a nie 17 czy 20 to podziękowałam za orginalne i od paru dobrych miesięcy ok 6 kupuje nie orginalne może i pewnie gorszej jakości, ale nie trace np 200zł na ciuchy tylko np 100zł. A ubranka są estetyczne, miłe w dotyku i bardzo dobrze zachowuja sie w praniu.
Jestem tego samego zdania. Szkraby tak szybko rosną, żę nie opłaca się dawac dużo kasy, no chyba, że ktos ma dużo kasy. A to inna spawa.:-D;-)

Ja Zuzce kupuje Tesco-we body pakowane po siedem (pajace do spania też) tylko na wyjścia jakieś lepsze .

Te body co kupiłam to żadne markowe. Kupiłam je, bo przyszły upały, a Maciuś miał chyba ze 2 pary. Już więcej tam nie kupię:no:

Luandzia tak Kuba ba wyjścia też ma lepsze, których na codzien nie używam.

Majandra to jeny taka cena myślałam, że coś z górnej półki. Jak to sie mówi cena czyni cuda :D

w Tesco sa super ciuszki, dobre gatunkowo, a w dobrej cenie: 3-pak pajaców za 45 zł. Ładne wzornistwo, body sie nie rozciągają po pępek, do tego spory wybór. Mam sporo ciuszkow Cheerioke (czy jak to sie pisze) i naprawde polecam. Zreszta sobie tez czesto kupuje tam ciuchy, no i zabawki i akcesoria dla Stasia. Maja tam fajne niekapki z miękką końcówką, z ktorej Stas kuma jak pić. Maja tez bardzo dobre pieluchy, takie w fioletowym opakowaniu, chłonne jak pampersy. Tylko wnerwia mnie, ze czesto cena rozni sie na polce i na kasie. Uparlam sie na nich i zawsze rzadam zwrotu roznicy, nawet jak to jest 2,5 zł. Najpierw mowia, ze nie mozna, potem prosze o rozmowe z kierowniczka, a ta oddaje mi różnicę.

Ja sie do Tesco wybieram tylko cos sie wybrac nie moge...bo musze zjeeeehcac cala obwodnice...:nerd::baffled:
Carioca - widze zes zbuntowana kobitka!!!
A co do cen to czasem parsknac sie chce, nic tylko buahahaha. W takiej tu jednej hurtowni sa marne, cienkie z bylejakiej bawelny bodziaki bez rekawa co kosztuja 17-20 zika:szok:...to juz wole 5-10-15 - super gatunkowo tylko rozmiarowka niestety zanizona...i prawie za kazdym razem Stasiu dlugo nie ponosi nowego wdzianka:baffled:

w Tesco sa super ciuszki, dobre gatunkowo, a w dobrej cenie: 3-pak pajaców za 45 zł. Ładne wzornistwo, body sie nie rozciągają po pępek, do tego spory wybór. Mam sporo ciuszkow Cheerioke (czy jak to sie pisze) i naprawde polecam. Zreszta sobie tez czesto kupuje tam ciuchy, no i zabawki i akcesoria dla Stasia. Maja tam fajne niekapki z miękką końcówką, z ktorej Stas kuma jak pić. Maja tez bardzo dobre pieluchy, takie w fioletowym opakowaniu, chłonne jak pampersy. Tylko wnerwia mnie, ze czesto cena rozni sie na polce i na kasie. Uparlam sie na nich i zawsze rzadam zwrotu roznicy, nawet jak to jest 2,5 zł. Najpierw mowia, ze nie mozna, potem prosze o rozmowe z kierowniczka, a ta oddaje mi różnicę.

Carioca 2,50 to już chleb. a markety strasznie oszukuja:tak::baffled::baffled:

reklama
Witam i ja

Co do nocnika kupiłam najzwyklejszy bez żadnych dodatkowych udziwnień z Kubusiem Puchatkiem i dziś już mieliśmy pierwszą kupkę na nocniczku :-) ale to zapewne czysty przypadek, tak go posadziłam żeby się oswoił z nowym nabytkiem, i poszła kupka i troszkę siusiu .

A ja dzisiaj zaszalałam kupiłam sobie perfum MOSCHINO FUNNY :rofl2::-)

Ostatnia edycja:
Do góry