majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Tak, chyba na większości uczelniach tak się teraz robi.Majandra to teraz sie pisze prace mgr na 4 roku?? ja myslałam, że już masz koniec, no ale przynajmniej spokój do następnej sesji:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, chyba na większości uczelniach tak się teraz robi.Majandra to teraz sie pisze prace mgr na 4 roku?? ja myslałam, że już masz koniec, no ale przynajmniej spokój do następnej sesji:-):-):-)
wy uciekacie, a ja Wam opowiem scene jak z filmu. Od paru dni gadalam, ze pojade dzis na wielkie zakupy?I ze kupie sobie stolik, dywan itp?Z tego nici!Czemu? Moj M mial nasze oszczednosci przy sobie( juz nie chce mi sie opowiadac co i jak dokladnie, bo sie trzese), ale skonczylo sie to tym, ze koles(z ktorym siedzial w aucie) kazal mu dac jemu cala kase, a jak M powiedzial, ze nie i chcial wysiasc, to ten zaswiecil spluwa zza spodni, wiec boze :-( zostawil i uciekl z samochodu :-( Poprostu nie wiem, co mam teraz robic :-( WYganiam go na policje, ale sie boje, bo to czarny charakter i nie wiem czy czasem nie ma adresu naszego, w co watpie, ale jednak sie boje :-( O kase sie nie martwie, bo to sie nadrobi, ale rany...opowiadam, a sama w to nie wierze. Oszukano nas i okradziona grozac bronia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
my tez sie witamy spalismy do po 7:00 hani przebralam wloski umylam i jestem
ale mialam dzis ekstra sen normalnie wszystkie spotkalysmy sie n a zorganizowanym przez nas zjezdzie ale bylo ekstra
Hrudzia Witaj ja tęskniłam :-):-):-):-) jak dobrze że wróciłaś, a senne Marianny o nie nie ja tu buszowałam do 1 w nocy ale samiutka jak palec zostawałam:--) bo też najpóźniej przybywałam hihihi
Nocne? ze gdzies bysmy wybyly? bez szkrabow? na jakis dancing? ja jestem baaaardzo ZA!Gratulacje dla Stasia spryciulek raczkuje super. A i jeszcze jedno jak Cię nie było to padła propozycja spotkania i to wieczornego Carioca zaproponowała co o tym myślisz bo ja jestem na tak:-):-):-):-)
Klavell super sen :-)
A u nas dziś pobudka o 5 rano i według naszego dziecka to czas na brykanie
Za to u nas jest do d.. i jak sie nic nie zmieni to nici ze spacerkuPisałam wczoraj, że pogoda ma byc dziś do d... a tu od rana ślicznie świeci słoneczko, ale tak mówili w TV
Ja planowałam po tych studiach coś jeszcze zrobić, ale teraz to już sama nie wiem. Na razie mam dość.Majandra ja swoja prace zaczęłam pisać jakoś w połowie maja- zajęła mi ona trzy intensywne tygodnie!!! a 29 czerwca sie broniłam:-) i teraz marzy mi sie powtórka z rozrywki i mam nadzieję, ze w przyszłości jeszcze sie po edukuje odrobinę