reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
i jak tu sie nie wku..iac skoro maz mojej kolezaneczki mojej mamie w mailach pisze ze nie wiadomo z kim mam dziecko ze niby chwale sie tym ze moi tescie pole z haszyszem maja a jest to nie mozliwe bo on w tv program ogladal w ktorym mówili że w turcji niewolno pić palic do zachodu słońca a o hodowli lub uprawie narkotyków to juz niema co mówić dziwny chlopak o turcji bladego pojecia nie ma ale w dyskusje wdawac by sie chcial a o haszyszu raz wspomnialam jak mowilam czym sie jego rodzice zajmuja i co uprawiaja i hoduja i to zadne klamstwa bozzzzzzzzze szlag mnie zaraz trafi

Shinead z okazji imienin najlepsze życzenia!!! Dużo zdrowia samych uśmiechów, niech Olafek rośnie jak na drożdżach i będzie dla Ciebie wielką pociechą!!! Sto lat!!!:-):-):-):-):-):-)

Red%20Velvet_zoom%20copy.jpg

Wszystkiego naj naj naj:-):-):-)

Hruda Ty wykursowana kobieto!!:-D:-D:-):-):-) Fajnie ze już jesteś, o matko to już 3 tygodnie minęły :szok::szok::szok: Opowiadaj jak ci czas minął
Mam wrażenie, że mi życie ucieka jeszcze chwila i zostanę babcią :baffled::baffled:

Majandra to teraz sie pisze prace mgr na 4 roku?? ja myslałam, że już masz koniec, no ale przynajmniej spokój do następnej sesji:tak::-):-):-)

Klavell
- zignoruj ich, najwyraźniej cię prowokują, szkoda zdrowia na tych ludzi...

Enia
- gratulacje!!! I dzięki bo w takim razie dzisiaj tez mamy okazje do oblewania:-D:-D:tak::laugh2::laugh2::-p:-p
dzisiaj mój ukochany guinness :rofl2::cool2::cool2:
guiness_ad.jpg

reklama
Shinead, dołączam się do życzeń :tak::tak:

Majandra, Enia, gratuluję zdanych egzaminów. :-D

Klavell, a to Ci się znajomi trafili :crazy: szok :szok: W głowie mi się to nie mieści. :nerd:

Lecę spać, nie wiem kiedy znowu się odezwę, ale na pewno będę czytać co piszecie.

Aha, Hruda, Tobie specjalne "cześć" po nieobecności. Brakowało Ciebie :-):-)

Do góry