reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka, ja jestem, ale nie na długo, bo zaraz jedziemy do neurologa na kontrolę. Już mam dość tych jazd:wściekła/y:
Wierzę Ci kochana, bo to męczące dla Ciebie i małego też. Na szczęście na razie mnie omijają takie spotkania z służbą zdrowia:tak:

oOk jak nie ma nikogo na razie to idę zakręcic mały torcik póki Adaś śpi o qrwa przypomniało mi sie, że miałam mikser kupic bo mi się spalił.:szok:.... nici z toru, cholipa:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Majandra rozumiem, że się wyspałaś :tak::-D

Ja też tak kiedyś poszłam wcześniej spać i obudziłam się wyspana przed Kubalką :szok::-D ale miałam wtedy bardzo dobry humor.

Justynka tak jadłam pizze mojego R i była mmmm cudna!!!!

Enia to też tam się wybiore z Kubą na usg.

Ja dziś pobudka standardowo o 6.30 :-D

Czy Wasze maluchy też grzebią w kwiatkach :wściekła/y::wściekła/y: co się odwróce to ten mały leci do doniczki w grzebie :wściekła/y::wściekła/y:

Po południu uciekam z domu idę ze znajomą do znajomej :-):-) i jak za dawnych lat LO poobgadujemy Naszych facetów :-D

Witam.
Wczoraj byliśmy w odwiedzinach u znajomych, którzy mają miesięcznego maluszka- jak sie patrzyłam na taka kruszynkę to zastanawiałam jak ten czas zleciał i nasz Damian już taki kolos jest.
Dzisiaj próbowałam małego posadzić na nocniczek-porażka małemu coś sie nie podoba i płacze- czyli przed nami długa i ciężka droga :baffled: nauki korzystania z nocniczka

oj zazdroszcze wam takiego obzarstwa w nocy! ja musze sie kontorlowac. po ciazy zrzucilam wszystko, ale zima sie troszke wiecej zaokraglilam i mi z tym zle. a nie mam az tyle motywcji,zeby jakies diety stosowac, wiec staram sie unikac slodyczy i nie jec pozno.

Donkat właśnie o to chodzi, że ja wczoraj złamałam swoją zasade nie jeść w nocy, którą trzymam już kupe czasu i jest mi z tym źle :(

:crazy: nie moge juz! julitka jak widzi,ze siedze przy kompie to dostaje bialej goraczki! wkurza sie, chce na kolana, marudzi itp, ehhh!

Kuba ma to samo :D jak zasiadam do kompa to przylatuje przytula się do kolana i mówi "mama mama" to chyba znaczy mamo daj już spokój Ty uzalezniona kobieto :D

No właśnie Klavell komu kibicujecie w domu??? Turcji czy Polsce???
jak gra turcja to turcji jak polska to polsce choc wiem ze nasi i tak pewnie do domu pojada jutro
maz kibicuje tak jak ja i tylko on mecze oglada i to tez nie wszyskie my ogolnie nie lubimy pilki noznej

Witam z samego rana. czyżbym była dziś pierwsza.

U nas dziś lekki katarek, czyżby jakieś ząbki miałyby się pojawic??? Na razie mamy dwie jedynki na dole.
u nas to samo od 3 dni katark a zabki tez mamytylko dwa dolne

Czy Wasze maluchy też grzebią w kwiatkach :wściekła/y::wściekła/y: co się odwróce to ten mały leci do doniczki w grzebie :wściekła/y::wściekła/y:
moja ghanifka to do kabli ciagnie kwiatkow nie mam wiec nie ma w czym grzebac za to jak tylko jakis kabel zobaczy to pierwsza tam jest no i szafki mi otwiera i porzadki robi wyrzucajac wszystko

A my noc jakos przezylysmy dobrze mimio iz hani poszla spac wczoraj szybko bo przed 19 obudzuila sie o 3 przeczymalam ja do 4 i podalam jej mleczko no i zasnola do 8

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Hej...zaraz mnie pokreci!!! Obudzila nas baba u ktorej skladalam podanie odnosnie danych potrzebnych mi do pracy licencjackiej...nie dosc ze zadzwonila tak wczesnie to jeszcze mi odmowila..cholerne lotnisko co im szkodzi??!!Od rana zle newsy:angry::angry:
Mala wiesz sie na karuzeli jak malpka..chyba musze ja sciagnac...dziewczyny jak ktoras ma ta z fisher prcie to napiszcie czy juz przemontowalyście je na lampke nocna i jak to sie robi bo jakos bez karuzelki nic nie swieci....

...tez maja pory dzwonienia....:crazy: moze jeszcze uda nam sie zasnac bo to nie nasza godzina...:baffled:

Do góry