reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam czy mnie jeszcze pamiętacie???
od wczoraj czytam forum i dpoiero teraz doczytałam główny wątek, powinien być zakaz pisania takiej ilości postów
szkolenie ok tylko warunki noclegowo sanitarne do bani jedna łazienka na piętrze hehehehhe jak w internacie
no i dzieci mi się pochorowały Szymonkowi zaropiały oczka i ma gęsty zielony katar i się zastanawiam czy obrze że mu te migdałki wycieliśmy hm bo może to że one były powiększone to skutek czegoś innego Wika też coś pokasłuje od krtani i jedno oczko jej też ropką podchodzi
to tyle na razie
a Asiek podziwiam za decyzję o 3 dziecku ja jak na razie z taką pomoca B to zostanę przy 2

Dziewczyny zgłaszam propozycje włączenia Eni do watku zamknietego :tak::-D

A ja myślałam że Enia już ma dostęp do zamknietego, dlatego ze widziałam jej zdjęcia... Ja też popieram tę propozycję!!!!:tak::tak::tak:

dziewczyny, jak was czytam to dochodzę do wniosku, że moje dziecko nie było u żadnego lekarza:confused: My dostaliśmy raz skierowanie do ortopedy i to jak mały miał 4 miesiące i .. na tym koniec-tylko szczepienia i mały pod lupę u pediatry. Ja sie cieszę z takiej sytuacji ogromnie -nie nawidzę chodzić po lekarzach, ale z drugiej strony zaczynam sie zastanawiać czy mały został dokładnie obbadany:zawstydzona/y:
Ja tez czasem dochodze do takiego wniosku...

Idę spać :-):-)

Widzę że Majandra dotrzymała słowa i o 22 komp wyłączony a ja jak zwykle tu przepadałam.

A ja o 22 z pracy wróciłam, teraz kolacja herbata bb a za chwile do zmywania garów i butelek:baffled::baffled:
dobrej nocki wrześniówki i wrześniątka:tak::tak:

Hej babeczki
A ja jak zwykle znikam i pojawiam sie od czasu do czasu ale to na prawde nie z mojej winy..obrone przekladam na wrzesien bo sie nie wyrabiam...ale walcze:-D
Mala w rangingu badan osiaga pierwsze miejsce...co chwile jakies nowosci..Miala robione EEG USG GłOWKI MORFOLGIE I IGE SPECYFICZNE NA BIALKO MLEKA KROWIEGO...zeby wykluczyc skaze bo dotychczas to kazdy tylko podejzewa a ja chce wiedziec oc jest grane bo plamka policzku chociaz zeszla po masci nadal jest torszke widoczna....mowie wam masakra...biedactwo plakalo tak strasznie przy tym pobiernaiu krwi..sama sie boje i jeszcze musiala uwadac twarda:baffled:
Poza tym czas leci jak szalony....wybieramy sie z M nad morze..jak te jaskolki...wstepnie do Kolobrzegu...
Buziole i witam nowe mamusie :)

Witam z samego rana. czyżbym była dziś pierwsza.

U nas dziś lekki katarek, czyżby jakieś ząbki miałyby się pojawic??? Na razie mamy dwie jedynki na dole.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry