reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kawka pyycha.

A moje ględzenie, że nie wolno trwało ze dwa miesiące. On się poprostu przestał nimi interesować:rofl2: i dlatego "słucha" mamusi:zawstydzona/y::-D

Witajcie!!!
Wkoncu komputer naprawiony, wszystko chodzi idealnie!Zaraz przyjezdza do mnie kolezanka na kawke ze swoim synusiem, pogoda taka sobie, bo pochmurno, ale cieplo. Amanda ostatnio nie chce usypiac na noc, bo budzi sie po godzince i kolejna godzine zajmuje Nam uspokajanie jej i usypianie na nowo. Raaaaaaany kiedy te zabki sie skoncza. Chcialabym,zeby jej wyszly wszystkie naraz i pomeczylabym sie wtedy z pare dni i spokoj, a tak to jestem juz wykonczona!!!Poza tym w niedziele jedziemyn pokupowac sobie pare mebelkow tzn stolik do salonu, dywan itp. Nie moge sie juz doczekac :D

A ja kiedys bardzo lubiłam kawke i piłam codziennie:tak:, ale zaczoł mnie boleć żołądek i od dwóch lat odstawiłam.
Na początku byłam nieprzytomna, bo mam bardzo niskie ciśnienie, ale odzwyczaiłam się. Teraz pije sporadycznie przez całą ciąże wcale a od porodu może, że trzy razy. Zamiast zwykłej pijam zbożówke.
Ale dzisiaj mnie naszło:zawstydzona/y::baffled::zawstydzona/y:

sobie jeszcze leżymy i rozmawiamy i mały ciągle pokazuje gdzie jest lampa, bozia, telewizor ostatnio się tego nauczył i tak jak tylko się obudzi to od razu pokazuje na te rzeczy i czeka aż mu je nazwę i później ja pytam gdzie jest lampa a on pokazuje i się cieszy.

Skąd ja to znam:-D z tym, że my na razie jesteśmy na etapie lampy:tak:
Atru-trzymaj się kochaniutka, wiesz, że jakby co to możesz do mnie szrajbnąć sms-ka. Mam nadzieję, że niedługo się spotkamy. Jak u mnie skończy się to całe zamieszanie z chrzcinami itp. to może ustalimy jakiś termin:-)
Jesli chodzi o marudzenie jak siadam do kompa, to u mnie było to samo. Piszę było, bo odkąd pracuję, to po pracy zazwyczaj już nie zasiadam do kompa, bo szkoda mi czasu, wtedy chce być jak najwiecej z Olem.
Wczoraj odebrałam wyniki małego, niestety nasz pediatra będzie dopiero za tydzień, bo się urlopuje:angry: Pokazałam wynik innej pediatrze, którą akurat spotkałam na korytarzu w przychodni, ta rzuciła okiem i stwierdziła, żeby dalej podawać żelazo, bo nadal jest za mało:-( Tak czy siak za tydzień pójdę do naszego lekarza.

Shinead a stwierdzila niedobor zelaza moze po tym ze maly jest bladziutki..bo u mnie wlasnie tak bylo i zrobilam orfologie w piatek mam wyniki hcociaz bladosc chyba odziedziczyla po rodzicach bo my opalenzna nie grzeszymy:-D W kazdym razie wzielam sobie to o serca izobaczymy co nam w ten piatek wyjdzie...ale nie zdziwilabym sie bo moje kochane dziecko zjada cwiartke sloiczka z miesem ktore nagminnie wyrzucam bo nie jest w stanie zjesc calego co mnie martwi bo ona tylko cyc cyc..dzisiaj ugotuje jej cielecinke moze zasmakuje...

reklama
Shinead a stwierdzila niedobor zelaza moze po tym ze maly jest bladziutki..bo u mnie wlasnie tak bylo i zrobilam orfologie w piatek mam wyniki hcociaz bladosc chyba odziedziczyla po rodzicach bo my opalenzna nie grzeszymy:-D W kazdym razie wzielam sobie to o serca izobaczymy co nam w ten piatek wyjdzie...ale nie zdziwilabym sie bo moje kochane dziecko zjada cwiartke sloiczka z miesem ktore nagminnie wyrzucam bo nie jest w stanie zjesc calego co mnie martwi bo ona tylko cyc cyc..dzisiaj ugotuje jej cielecinke moze zasmakuje...
Może jej smak nie podchodzi, bo te zupki ze słoika to bleee. Ugotuj sama i dodaj troszeczkę przypraw, gotuj jak dla Was tylok przed samym końcem odlej, czy odłóż małej a Wam bardziej dopraw. Mo ze tu tkwi problem:tak:

Do góry