reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczęta muszę się Wam jeszcze z czegoś zwierzyć, poszłam dzisiaj ndo sklepu i oglądałam ubranka dla maluchów, to takie głupie ale nie mogłam się powstrzymać te ciuszki są takie słodkieeeee :tak:
Ależ się rozczuliłam już się nie mogę doczekać...

Blimka Ja też się tego nie moge doczekac te kochane małe ciuszki dla swoich szkrabków

reklama
Mnie tez same sutki od poczatku bolaly, no jakby sie piersi lekko powiekszyly:szok:

to masz fajnie że lekko u Mnie urosły o rozmiar dośc że miałam C to teraz mam D a oprócz tego problem z kupieniem biustonosza a jeśli już są to drogie nio ale będzie trzeba coś kupić jeden dostałam więc jak narazie Mi wystarczy na jakiś czas :dry:

Hihi, mnie się chyba też powiększyły o rozmiar ale zawsze mialam male:-D Poza tym przestały mnie już praktycznie boleć..
A jutro po raz pierwszy idę do lekarza:) Ależ jstem ciekawa co powie...

jeny, dziewczyny...coraz starsze sie robimy ;) Chodzi o suwaczki ;) Starsze, wieksze - same wady ;)

Do listy bede dodawac po 3 osoby, jest mi latwiej wtedy bo troszke kombinowania z tym mam :)

dziewczynki Ja się już żegnam z Wami na dziś :-D idę zrobić kolację dla siebie i mężulka bo cosik biedaczek Mój się rozchorował :baffled: szkoda Mi Go bo od Naszego ślubu nie może się wykurować :no: :no: :no: i cały czas cosik go bierze chorubsko :confused: :confused:

a ja się martwię tym, że za szybko przestaje się mieścić w moje ubranka, kupiłam sobie dzisiaj ciazowe spodnie i śliczną czekoladową tunikę tylko to jeszcze nie na teraz,w co ja się teraz będę ubierała do pracy. zawsze miałam sterczący brzuch ale nosiłam majtki korygujące i dało sie wciągnąć a teraz sterczy

Witam nieśmiało wrześniowe Mamy :-)
Wczoraj zrobiłam drugi test (znowu wyszedł pozytywny) i właśnie obliczyłam sobie termin na 13 września. Jestem mamą prawie 3 letniego Lolka (23.01.2004). Niestety jestem po jednym poronieniu, dlatego mam ogromną nadzieję że uda mi się z Wami dotrwać do końca tych magicznych 40 tygodni.
W piątek wybieram się do ginka na pierwszą wizytę. Wierzę że wszystko będzie dobrze.
Serdecznie pozdrawiam
Kama

Witam Cie Kama i wszystkie nowe Mamusie!
Ale Was przybylo :szok: a nie bylo mnie tu tylko chwilke...
Ciesze sie, ze nasz wrzesniowy watek tetni zyciem!:tak:

U mnie ok - mdli mnie troche, ale raczej po poludniu niz rano.
Mam stresy zwiazane z sesja i w poniedzialek slabo mi sie zrobilo na egzaminie... Przyjechala karetka, ale juz ok - tylko ciagle spie..:baffled:

W piatek moj wyczekiwany scan.

Dziewczynki moje cycunie tez jak balony - D!!! :szok:
Dzis przywiezli mi staniki z mothercare - mylalam, ze to tylko takie miekkie, ktore podtrzymuja piersi, a one rozpinaja sie z przodu przy kazdym ramiaczku - tak zeby odslonic piers do karmienia...!:tak: rozczulily mnie te staniczki :happy:

Harsharani bede myslala jutro o Tobie i o Twojej fasolince! Daj znac co powiedzial doktores. Ja tez nie jestem z Poznania, ale mieszkalam tam na studiach - dlatego moj gin - profesor Wilczak - jest w Poznaniu. W moim miescie ponoc same konowaly - zreszta na pewno nie az takie jak tu w UK...;-)

Witam

Dwa tygodnie temu dowiedzieliśmy się że będziemy mieli dzidziusia :-D . Będzie to nasza pierwsza pociecha. Z moich wyliczeń powinno się urodził 13 września. Na pierwszym USG pani doktor dopatrzyła się drugiego pęcherzyka :-D więc jest szansa że będą bliźniaki. W przyszłym tygodniu idę na kolejną wizytę i wtedy będziemy wiedzieć napewno.

Na pewno będę tutaj zaglądać i dopingować wszystkie przyszłe mamusie.

Pozdrawiam

reklama
Witam wszystkie nowe wrześnióweczki;-)

A ja dziś idę pierwszy raz do lekarza:tak: Trochę się boję...ale mam nadzieję że wszystko jest ok.i mam cichą nadzieję że to będzie jeden pęcherzyk:tak: Jak widzę na suwaczki dziś pełne 6t.Chyba jeszcze nie będzie serduszka widać?W którym widać?

Do góry