majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Atruviell, moj Macius konczy jutro 5 miesiecy,a tez czasem jeszcze kolki ma, np. wczoraj budzil sie, bo go brzuszek bolal, darl sie w nieboglosy:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh, Tygrysku, nie zazdroszczę. Ja może nockę przespałam, ale miałam za to koszmarny wieczór. Tymo krzyczał, darł się, nie wiem, co to było, przez 1,5 godziny zanim zasnął. Nic nie było w stanie go ukoić. Qurcze, czyżby kolki wróciły? Teraz? Po 3 m-cu? Dzisiaj też coś spać nie może. Obudził się przed ósmą i od tej pory dwa razy zdrzemnął się po 15 min. Teraz ma czkawkę i też się wkurza.
A w ogóle to mu się wczoraj tak strasznie ulewało, że nie nadążałam ze zmianą ubranek. Już przez pare dni był spokój, a tu znowu. Co się nie spojrzę, to on chlust i do przebiórki (zwykle nie zdążę nawet mu śliniaka założyć). Kupy też coś brzydkie robi, śluzowate jakieś... Eh, kto ma pszczoły...
To skąd tyle zachorowań??? z moich znajomych każdy to miał przynajmniej raz . Sama to kiedyś miałam dwa razy.Tygrysku, wczoraj i ja nie moglam wejsc na BB. A co do grypy zoladkowej to rozmawialam ostatnio z lekarzem i powiedzial,ze po poerwsze nie powinno sie to nazywac grypa, po drugie malo kto ja tak na prawde lapie, bo to jest wirus,ktory lubi tylko slabe organizmu i takie co maja zwalony system zoladkowo-jelitowy.
To skąd tyle zachorowań??? z moich znajomych każdy to miał przynajmniej raz . Sama to kiedyś miałam dwa razy.
bule brzucha od niepotrzebnego antybiotyku który brał bez zalecnia lekarza.
A skad mial antybiotyk,jak lekarz nie przepisal?