tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
hejka widzę iza że nie tylko ja dostaj eniepokojące sygnały z pracy ale B mnie podtrzymuje na duchu i twierdzi że te newsy są od mojej koleżanki, za któą zespół nie przepada (jak ona urodziła w czerwcu marcinak to nikt z pracy jej nie odwiedził a u nas była prawie cała ekipa na 2 auta) i ze ona tak pewnie gada żeby mnie wpienić i żebym przeczekała do jesieni wrazie jakiegoś niezadawalającego zajęcia i wtedy pogadała na poważnie z obecnym kieownikiem (po jesiennych wyborach trudno liczyć że do jesieni nic się nie zmieni) co i jak dalej bo jakby nie patrzeć jestem jednym z 3 pracowników z najdłuższym stażem pracy w firmie a prze chorobowe i macierzyńskie omineły mnie 2 tury z podwyżkami i awansami więc postanowiłam przeczekać 6 miesięcy na rozwój wydarzeń i zacząć moją śieżkę kariery od początku jak wtedy to wszystko zniosłam tak i teraz sobie poradze.
Iza mój B mimo że jest już podwójnym tatulem to jeszcze nie przeiwnął małej ani jej sam nie nakarmił, tak samo było z Szymem więc tresuj małża od maleństwa, bo potem to się bardziej będzie migał, teraz mamy taki podział że ja kąpię i układam do snu mała a on dużego chociaż Szyma zawsze się buntuje że mam ama go wykąpać i ubrać a mama jest tylko jedna a dzieci 3 (wraz z męzem) ale wiem że się troszkę postara jak wrócę do pracy już nie raz w sytuacjach kryzysowych jak potrzebowałam jego pomocy w sprzątaniu czy innych pracach domowch to pomagał ale nigdy sam z siebie tylko na wyraźne polecenia i prośby.
Iza mój B mimo że jest już podwójnym tatulem to jeszcze nie przeiwnął małej ani jej sam nie nakarmił, tak samo było z Szymem więc tresuj małża od maleństwa, bo potem to się bardziej będzie migał, teraz mamy taki podział że ja kąpię i układam do snu mała a on dużego chociaż Szyma zawsze się buntuje że mam ama go wykąpać i ubrać a mama jest tylko jedna a dzieci 3 (wraz z męzem) ale wiem że się troszkę postara jak wrócę do pracy już nie raz w sytuacjach kryzysowych jak potrzebowałam jego pomocy w sprzątaniu czy innych pracach domowch to pomagał ale nigdy sam z siebie tylko na wyraźne polecenia i prośby.