reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Harsharani - fajnie że zrobiłaś taką listę przynajmniej mamy to wszystko w kupie :-p :-p :-p :elvis: :elvis: może niedługo doczekamy się i września na forum ;-) ;-)

reklama
witam...
Harsharani - fajna lista :)
tolka23 - ja staram się ograniczać kompa... w pracy zredukowałam do minimum a w domu też staram się nie przesiadywać za długo... dlatego tak mnie mało na forum...
ale jestem z Wami duchem :D
U mnie bez większych zmian, nie mogę się doczekać USG (jeszcze cały tydzień muszę czekać...).
wieczorami odczuwam podbrzusze, czasami dość intensywnie, no ale gdzieś słyszałam, ze w ciąży to zawsze coś boli... ;) więc zaczynam do tego się przyzwyczajać...:)
a co u Ciebie???

u Mnie też nic nowego, nie mam żednych mdłości, spać Mi się chce ale nie zawsze :baffled: . z rana chodze do siostry i wracam do domku na 14 potem jeszcze serial do 16 i potem właczam kompa i siedze aż przyjdzie mój maż z pracy nio chyba że chce Mi się spać to ide lulu :laugh2:

gosik26 - a Ty chodzisz do ginka prywatnie czy państwowo ?? ja zamieżam sie dopiero wybrać i nie wiem gdzie iść :baffled: :baffled:
a Ty byłaś już na usg jednym ??

tolka23 - ja chodzę prywatnie do gina. wolę zapłacić ale mieć pewność, że się mną zajmie odpowiednio, że zrobi usg za każdym razem...
j już byłam tydzień temu na usg, ale wtedy to był 5t2d więc widać było tylko pęcherzyk i malutki zarodek 2 mm jeszcze bez serduszka... więc teraz nicierpliwie czekam żeby zobaczyć pulsujący punkcik :-)

A co tu taka cisza...he???:szok:

Witamy Cariocę77 wśród wrześniówek:-)
Harsharani fajna lista...a potem dopiszemy obok daty narodzin wdł.USG co Wy na to?
tolka23 na pewno niedługo doczekamy się i września na forum...możliwe że i w tym tygodniu tak jak pisała Aletka:-)

Gdzie Wy sie podziewacie kobiety????Ja zaraz mykam spać...bo rano wstaję z moim "harpaganem"....nie da rady dłużej!!!!:no: :no:

Dobranoc

już się nie mogę doczekać kiedy bedziemy mieć wrzesień

etka99 - jasne że może dopisac ciekawe czy duże będą róznice :confused: :confused:

gosik26 - a ile płacisz za wizytę ??usg masz w cenie wizyty czy płacisz osobno ?? bo nie wiem jak to wygląda :sick: :sick:

a Wy pozostałe dziewczyny prywatnie wizyty macie ??

czesć:-)
Harsharani myśle podobnie jak dziewczyny. Twojemu M na pewno szybko zmieni sie pogląd na Twoja ciąże:tak:.
Mojemu T marzył sie chłopiec.Wszystkim dookoła opowiadał że na pewno bedzięmy mieli chłopca i co to on nie będzie z nim robił, gdzie go zabierał itp.
O płci dziecka dowiedzieliśmy sie pod koniec ciąży także zdążyl sie juz dosc mocno utwierdzić w tym przekonaniu:rolleyes2:. Kiedy lekarz powiedział, ze bedziemy mieli dziewczynke moj T znieruchomiał, zbladł i w ogóle nie wyglądał na szczęsliwego:wściekła/y:. A teraz jest taki w niej zakochany:tak:. Eh dziwni są Ci niektórzy faceci:baffled:. Najważniejsze, że dziecko urodziło się zdrowe:-).
Carioco77 witaj fajnie, że do nas dołączyłaś:tak:

jestem własnie po pysznej kolacyjce którą zrobił mężuś, ale chyba zaraz pękne :nerd: :nerd: :nerd:

macie jakieś zachcianki ??
Mi się dzisiaj zachciało lodów i oczywiście musiałam je zjeść :yes: :yes: nie musiałam długo czekać mam kochanego męża :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
tolka23 - ja płacę za wizyte z usg ok. 70 zł... mój gin jest raczej średnio-drogi, są tańsi ale są i drożsi...
zachcianek na razie jako takich nie mam... może przyjdą...?

Do góry