reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Tolka, dobrze ze sie nie zakrztusil :)
U mojego M. reakcja byla conajmniej paskudna... Generalnie nie chce sie wdawac w szczegoly, ale pojawily sie dosc ostre slowa typu blad itp... Bylo i chyba nadal jest mi strasznie ciezko...

Olinko, ja tez mam nadzieje ze u Ciebie wszystko sie dobrze potoczy.Wiem co to znaczy ten glupi strach przed utrata.

Agaa, ja biore specjalny preparat witaminowy zawirajacy w sobie juz kwas foliowy, ale chyba tak wlasnie sie bierze dwie tabletki 'pietnastek'.
Na usg bylo juz widac pecherzyk? Bo ja bylam na poczatku piatego i wlasnie tylko pecherzyk moglam zobaczyc, ale mam nadzieje ze w nastepnym tygodniu juz sie sytuacja rozwinie ;)

reklama
cześć babeczki :-) ;-) :-p

wogóle się nic nie wyspałam i jeszcze przez całą noc jak przełykałam ślinę miałam wrażenia jakby coś Mi stało w gardle i nadal tak jest :eek: czy Wam też się tak kiedyś zrobiło, to jest takie dziwne uczucie:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Ja się witam i zaraz zmykam bo jadę z córcią do mamy na kawkę:-)

tolka23- może masz takie wrażenie?Pij wodę niegazowaną...widocznie gardło masz suche?
Harsharani- myślę że potem będzie lepiej z tym Twoim "łosiem" Bardzo przykre...ale jak zacznie brzuszek rosnąć...to się zakocha na nowo, czego z całego serca Tobie życzę:-)

Harsharani, ja też myśle że jak twój M. zobaczy brzusio to oszaleje,musisz przetrwać i myśleć pozytywnie i szukać wsparcia i miłości u innych bliskich ci ludzi. faceci tacy już są, wiele rzeczy przyjmują z opóźnieniem,trzymam kciuki za was

no dobra - dostalam dziś wynik badania betyHCG - 237,4 - znaczy ciąża, więc się dopisuję do Was wrześniówki! Wg kalkulatora mój termin to 17 września 2007 :-)

ale super :) NO to jestes z tego co pamietam juz 7 :)

Kurcze..przydaloby sie nam juz miec swoj watek jak w innych miesiacach..do robienia list itp..

hello ;-) ;-) ;-)

Carioca77 Witaj u Nas :-) :-) :-)

U mojego M. reakcja byla conajmniej paskudna... Generalnie nie chce sie wdawac w szczegoly, ale pojawily sie dosc ostre slowa typu blad itp... Bylo i chyba nadal jest mi strasznie ciezko...

Harsharani Nie martw się napewno bedzie tak jak Agaa82 mówi, Twój M. musi się oswoić z tą wiadomością i jak będzie już widać brzuszek napewno będzie dumny że to właśnie jego dzidzi jest w tym brzuszku :tak: trzymam kciuki :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Kurcze..przydaloby sie nam juz miec swoj watek jak w innych miesiacach..do robienia list itp..

no właśnie szkoda że My nie mamy jeszcze swojego miesiąca tak jak inne dziewczyny:baffled: :baffled: :baffled:

reklama

1. Tolka23 2.09
2. Etka99 13.09
3. Harsharani 9.09
4. Gosik26 3-4.09
5. Agaa82 10.09
6. Miecia 3.09
7. Olinka 6.09
8. Carioca77 17.09

Do góry