reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No dziewczyny czyżby szykował się nam kolejny wrześniowy wątek:confused::-) Pewnie w innych okolicznościach życzyłabym Wam owocnego testowana, ale w tym przypadku to raczej odwrotnie, oby nic z tego tym razem nie było:sorry2:

reklama
Oj, dziewczyny, wiele dzisiaj nie napiszę, bo mam taki podły nastrój że hej! Za bardzo się pospieszyłam z radością że nie boli mnie już ręka, bo dzisiaj od 5 nad ranem nie spałam z bólu i on się nasila!Chyba za bardzo ją przeciążyłam tymi ćwiczeniami., Teraz aplikuję zimne okłady, nie ruszam nia wcale i boję się co bedzie w nocy... :no:

Atak a propos zabezpieczen - prezerwatyw - to stad wlasnie wzial sie nasz synek :tak:;-) i nawet sie nie zsunela;-)

Doti to ja zamawiam takie prezerwatywy jak masz do nich jeszcze dostęp, bo u nas bez nic nie dawało przez 7 lat, a chcę już tak w okolicach lata zacząć starać się o kolejnego berbecia:tak: Z ręką faktycznie nie wesoło, ale chyba nie doczytałam wcześniej co powiedział lekarz i czy miałaś prześwietlenie. Bo jak chodzisz na rehabilitację to chyba właśnie już po wizycie u lekarza? Ciekawa jestem co powiedział, czy to jakieś naciągnięcie mięśnia, czy co:confused:

Carioca a Ty to już na wylocie z Gdyni czy przeprowadzka wiosną dopiero po remoncie? Bo chyba tego też jakoś nie doczytałam, a póki mamy tak blisko to warto byłoby spotkać się gdzieś na kawuni, bo jakby co to zaproszenie do mnie ciągle i bezterminowo ważne:tak: A jak mówi mąż robię nie gorszą niż w coffee heaven;-)

Nie mialam przeswietlenia, tylko mnie badal taki doktor rehabilitacji w przychodni rehabilitacyjnej. No i wyszlo ze naciagniete wiezadla, kosci sa cale. Ale jak mi do jutra nie przejdzie to ide do chirurga.

Chyba warto, bo po co masz się męczyć. Ale więzadła też bywają bardzo bolesne niestety. Spróbuj wziąć może paracetamol, bo nie pamiętam ale chyba karmisz piersią:confused:

Maraniko - wpadne do Ciebie koniecznie :-) teraz ledwo zyje, ale o tym samym mysle.

Tygrysku, Atru - oj :baffled:a obie po cesarce...

Atru - a huggiesy flex to nie jest to samo co premium? Bo mialam te premium i osobiscie bardzo srednio je oceniam.
moj subiektywny ranking pieluch:

1. Tesco filoetowe - super chłonne, wygodne, na rzepy, gumka z tyłu.
2. pampersy, bardzo chłonne, ale rozmiar aktualny jest przymaly a wiekszy za duzy, duzy plus za zapach.
3 Bella Happy - bardzo chłonne, wygodne.
4 hugiessy, śrenio chlonne, ale ładne obrazki (Staś pewnie to kryterium ma w nosie).

Doti - bidulko...

A gdzie się podziała Majandra? Bo coś jej tu nie widzę.

Doti
a już było lepiej z ręką i co jednak dalej boli?

Carioca to widzę że troszkę tych pieluch już wytestowałaś a ja ciągle na pampersach ale jedno mnie w nich wkurza maja chyba za ciasne gumki przy nóżkach bo się odciskają poza tym są jak najbardziej ok. Myślałam jeszcze żeby spróbować huggies ale jak piszesz że nie warto to sobie daruję to testowanie.

A ja zamiast spać to objadam się grzankami z dżemikiem w sumie to niezłą porę sobie znalazłam na podjadanie:-). Może wyjdzie mi to na dobre bo coś za dużo schudłam mam teraz mniej 3kg niż przed ciążą a za chudym być to też nie fajnie . Tak jak jest teraz mogłoby zostać.

reklama
No dobra widzę że wszystkie mamusie śpią tylko ja jak taka nocna zmora nie mogę spać no tak a wtedy ja sie dziwie że mój synuś do nocy buszuje to po mamusi:-) "niedaleko pada jabłko od jabłoni" hihihi pozdrawiam Dobranoc
Ruda-iza pozdrawiam bo wiem że Ty tak przy karmieniu lubisz nadrabiać to tak żeby Ci miło było pa pa do popołudnia no bo muszę kiedyś odespać to nocne buszowanie;-);-)

Do góry