majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A gdzie się podziała Majandra? Bo coś jej tu nie widzę.
.
Jestem!!!!!! Nie mialam internetu od poniedzialku wieczorem:-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie się podziała Majandra? Bo coś jej tu nie widzę.
.
ja ostatnio kupilam te zielone byly pakowane po dwie paczki za ktore dalam 3 euro z groszami ok 3,50Właśnie miałam Ciebie Atru zapytać czy jak bywasz na zakupach po drugiej stronie to zachodzisz czasem do DM. Jeśli tak to miałabym prośbę, żebyś zobaczyła ile kosztują chusteczki do pupy, tylko kurcze nie pamiętam nazwy... chyba babylove. Przywiozła mi ich troszkę mama, jedna białe, drugie zielone, a trzecie takie do mycia całego ciałka niebieskie. Tymo świetnie je znosił ale się pokończyły, po nivea ma krostki i mam wrażenie, że po powrocie do happy tez jakoś nie za bardzo:-( Więc jeśli to nie kłopot to przy okazji swoich zakupów proszę zerknij jak się sprawa ma.
pokończyły, po nivea ma krostki i mam wrażenie, że po powrocie do happy tez jakoś nie za bardzo:-( Więc jeśli to nie kłopot to przy okazji swoich zakupów proszę zerknij jak się sprawa ma.