reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
do Tygryska - ja byłam z Olusiem u kardiologa na Unii Lubelskiej...nie polecam. Ale o Arkońskiej słyszałam dobre rzeczy... tam wszystkim dzieciom robią USG i to chyba dobrze!
Dziś zaliczyłam okulistę bo jednak prawe oczko ciągle Olusiowi łzawi i ropieje... miał już Sulfacetamid, Biodacyhę... teraz pani doktor zaleciła masaże bo to ponoć kanalik łzowy jest zapchany... jak masaże nie pomoga to wtedy mam wykupic receptę... a jak antybiotyk nie pomoże to wtedy płukanie kanaliku w szpitalu! I znów mam wizje pobytu Olka w szpitalu! To jakiś koszmar czy co??

co do Arkońskiej to same superlatywy zobaczę jeszcze jak będzie na usg.
a ja się muszę wybrać do okulisty z Wikusią (taka kontrolna wizyta po 3 miesiącu) do chirurga z Szymonkiem (mam tylko środy do wyboru i ciągle nam coś wypada), wyrzebrać skierowanie do laryngologa dla Szymka.
a ja zasiedziałam się u mamy i musiałam w godzinkę robić coś zo zazwyczaj robię pół dnia ale dałam rade teraz tylko to mega prasowanie, ale to nie na dzis może zaczne a dokończę jutro

Witam dziewczyny!
Myślami jestem z wami
Miałam nieczynny net, a ostatnio jeszcze spierdzielił się kabel od aparatu i nie mogę wam fotek wkleić.......:wściekła/y:
U nas wszystko dobrze. w czwartek byłam wyrabiać paszport i czeka się ponoć 2-3 tygodnie
Jestem happy!!!!!!!!
To znaczy że za miesiąc z hakiem powinniśmy być u D......Vanessa strasznie o niego ostatnio wypytuje. W ogóle tozrobiła się bardzo zazdrosna o Dominika i zaczęła sikać w majtki, zwłaszcza na spacerze:no:,I jest bardzo niegrzeczna. Nawet biła go....Zauważyłam to jak sie zakradłam do pokoju,a ona waliła go pięścią w brzuch bo płakał. Ja myłam zęby. Nie wiem co z nią robić. Iniestety muszę już uciekać bo nie wzięłam małemu pieluch a właśnie zrobił kupę. Mam wyrzuty sumienia straszne bo najadłam się wczoraj czekolady z orzechami i bułkę z serem, bo duża nie chciała, a mały miał w nocy sensacje żołądkowe a dziś to już go sypie na buźce i ciemieniucha się odnawia...Wyrodna matka ze mnie

Harsharani spóźnione:zawstydzona/y:ale szczere życzenia z okazji wczorajszych urodzin.
Xeone w dniu Twojego święta
Dziewczyny to dla Was:

Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka,humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!

reklama
Xeone, ja rowniez dolaczam sie do zyczen! STO LAT!

600.jpg

Do góry