reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziękuje za miłe powitanie i instrukcje co do suwaczka będe próbowac:tak:
Etka99 Maja jest z końca czerwca dokładnie 28 czyli jest od Twojej Oleńki młodsza tylko o 9 dni :tak:. Po poprzedniej ciąży pozostało mi ok 6kg do zrzucenia by powrócić do swojej i tak moim zdaniem mocno nieidealnej wagi. Mam tak jak i Ty nadzieje, że przy dwójce dzieci szybciej je spale:-).

reklama
tolka23 ale zbieg okoliczności ja też jestem z trzebini, od wtorku zaczynam staż wiec w domu nie będę siedziec przez jakies 3 miesiace. moze sie znamy?

Buzi@czku ja też miałam cichutką nadzieję,że dołącze do tego postu...ale niestety moje starania musialam przełozyc na ten cykl, poniewaz zasięgnęłam rady lekarza czy w szystko jest w porządku.Mam nadzieje, ze szybko otworzymy swój nowy wątek "październiówki " :))) czekam na dobrą wiadomosc od ciebie:) o sojej9jezeli takowa bedzie miala miejsce) tez cie powiadomie..Miłych i owocnych staran !!!!

A co do ostatniego tematu... Jestem z tarnobrzega, studentka 4 roku fil.pol, od ponad 4 miesiecy mężatka, opiekuje sie trojeczką małych dzieci...i czekam na moment aż sama zostanę mamą.Mam nadzieje ze juz niedługo :D

Czesc 'mamuśki' :)
dzięki za ciepłe przyjęcie :) a propos objawow - czy wy tez czujecie jakbyscie mialy w brzuchu wielki destylator? bo mi dzisiaj caly wieczor babelkuje, ciagnie i kurczy sie... nie moge sie doczekac zdjecia bąbelka :)

poza tym - wcinam folik, wyciskam soczki, staram sie nie otwierac lodowki (zapach z lodowki natychmiast powoduje odruch wymiotny), śpie jak smok ;)

a wiec... dobranoc :)

Dzień dobry!!!!
Wstawać śpiochy!!!! Ja już na nogach od 15 minut:-) Moja Ola jeszcze śpi a ja coś nie mogę:no:

Ja jestem z dolnośląskiego,mężątką od 3 lat...1,5 roczną córeczką..i nie pracuję od 2 miesięcy...ale pech...nie?Mam zasiłek na szczęście.Ale mo łoś pracuje.

Buzi@czku i adziamx3 nie matrwcie się!Ja z mężem ponad rok się starałam o pierwsze dziecko...aż wylądowaliśmy u lekarza...nic nie zdążyliśmy porobić...żadnych wyników...bo jak się okazało..."miałam małą fasolkę" A teraz bardzo szybko za drugim razem,ale najbardziej zależało mi żeby na wrzesień urodzić!!!A dlaczego pewnie spytacie?Bo we wrześniu w swoje urodziny wyszłam za mąż,chrzciny również miałam,mam swoje imieninki i...teraz urodzę dzidziusia!!!!:-)

reklama
cześć Wam :-)

Buzi@czku i adziamx3 napewno wszystko bedzie dobrze głowa do góry i trzymam kciuki

agaa82 a dokładnie gdzie mieszkasz w tej Trzebini?? nie czasami na zwm ??

Do góry