M
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
cześć dziewczyny, czy możecie mi pomóc przy wklejaniu zdjęć do wątka na forum, bo w ogóle nie rozumiem tych instrukcji, które są podane. Na razie udało mi się utworzyć album, poniżej linki do zdjęć mojej Zuzi:
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl1
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl2
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl3
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl4
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl5
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl1
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl2
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl3
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl4
Galerie BabyBoom BETA - Ostatnio dodane/zl5
luandzia1
Entuzjast(k)a
gabids ,
jedyny plan jaki stosujemy dla naszej córeczki to to, że kapiemy ją codziennie ok 19, potem je "kolację" i zasypia ok. 20 i śpi do +-3. potem znowu je i budzi się ok 6.30. Wszystko to co jest później nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek planem. Je kiedy chce, śpi kiedy chce i nie ma stałych pór posiłku.
jedyny plan jaki stosujemy dla naszej córeczki to to, że kapiemy ją codziennie ok 19, potem je "kolację" i zasypia ok. 20 i śpi do +-3. potem znowu je i budzi się ok 6.30. Wszystko to co jest później nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek planem. Je kiedy chce, śpi kiedy chce i nie ma stałych pór posiłku.
luandzia1
Entuzjast(k)a
monia 18
ja też nie stosuje żadnej diety, wydaje mi się że można jeść wszystko:-) (oczywiście, jeżeli dziecko nie ma zadnej alergii) Na przykład zauważyłam, że mojej Zuzi nie słuźy miód i nadmiar pomidorów. dzisiaj za to jadłam trochę gotowanej kampusty i małej nic nie było.
Nasza Zuzka to chce zjeść swoje paluszki i to bez względu na to czy jest głodna czy nie. Wydaje mi sie, że jak będzie starsza i wejdzie jej to w nawyk, to trudno będzie ja tego oduczyć (fakt, że nie daje jej smoczka i może tego potrzebuje)
ja też nie stosuje żadnej diety, wydaje mi się że można jeść wszystko:-) (oczywiście, jeżeli dziecko nie ma zadnej alergii) Na przykład zauważyłam, że mojej Zuzi nie słuźy miód i nadmiar pomidorów. dzisiaj za to jadłam trochę gotowanej kampusty i małej nic nie było.
Nasza Zuzka to chce zjeść swoje paluszki i to bez względu na to czy jest głodna czy nie. Wydaje mi sie, że jak będzie starsza i wejdzie jej to w nawyk, to trudno będzie ja tego oduczyć (fakt, że nie daje jej smoczka i może tego potrzebuje)
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Juz powinnam spac ale przypomnialo mi sie ze musze sie was cos spytac.
Powiedzcie mi czy wasze maluszki tez tak sie "wysilaja" przy robieniu kupki ?? Mam na mysli ze na mala chwilunie robia sie np czerwone robia mmmm i tak kilka razy.
Moja robi kupke co 3 dni... chyba nie ma zaparc bo zawsze zrobi po pas
Chyba sie doszukuje dziury w calym zamiast isc spac...
Powiedzcie mi czy wasze maluszki tez tak sie "wysilaja" przy robieniu kupki ?? Mam na mysli ze na mala chwilunie robia sie np czerwone robia mmmm i tak kilka razy.
Moja robi kupke co 3 dni... chyba nie ma zaparc bo zawsze zrobi po pas
Chyba sie doszukuje dziury w calym zamiast isc spac...
Kurcze dziewczyny pomozcie mam taki problem:
Moja Hanifka dziennie rano budzi sie placzem brzuszek robi sie twardy hanifka czerwona prezy sie chce purtac ale ciezko jej to idzie jak juz purtnie to sie uspokaja i po ch wili znow sie meczy bo chce purtnac....ma tak tylko rano tak miedzy 6-8 przez caly dzien jest spokojnym pogodnym dzieckiem...zaparc nie ma bo kupke robi normalna co drugi dzien...pije mleko modyfikowane APTAMIL HA wczesniej pila MILUMIL HA, a jeszcze wczesniej MILUMIL PRE ale lekarka kazala zmienic na APTAMIL tylko ze policzki takie jak byly to sa alej moze za krotko pije ten APTAMIL...ma tak od dluzszego czasu miesiac moze lub dluzej czy to samo minie co mam robic by jej pomoc
aha zaponialm dodac ze na buzce tylko na policzkach ma strasznie spierzchnieta skorke, sucha i czerwone plamki, kropeczki wlasnie dlatego lekarka przepisalamleko HA pije je od 29.10. czyli jakies 2 tygodnie...
Moja Hanifka dziennie rano budzi sie placzem brzuszek robi sie twardy hanifka czerwona prezy sie chce purtac ale ciezko jej to idzie jak juz purtnie to sie uspokaja i po ch wili znow sie meczy bo chce purtnac....ma tak tylko rano tak miedzy 6-8 przez caly dzien jest spokojnym pogodnym dzieckiem...zaparc nie ma bo kupke robi normalna co drugi dzien...pije mleko modyfikowane APTAMIL HA wczesniej pila MILUMIL HA, a jeszcze wczesniej MILUMIL PRE ale lekarka kazala zmienic na APTAMIL tylko ze policzki takie jak byly to sa alej moze za krotko pije ten APTAMIL...ma tak od dluzszego czasu miesiac moze lub dluzej czy to samo minie co mam robic by jej pomoc
aha zaponialm dodac ze na buzce tylko na policzkach ma strasznie spierzchnieta skorke, sucha i czerwone plamki, kropeczki wlasnie dlatego lekarka przepisalamleko HA pije je od 29.10. czyli jakies 2 tygodnie...
No właśnie Klaviel u mnie to samo jest Krostki i problemy z purtkaniem rano - mnie pediatra powiedziala ze to alergia na mleko krowie, dodatkowo odstawiłam też przetwory zbożowe. nie wiem czy jest lepiej, ale ponoć na efekty trzeba poczekać. Może powinnaś spróbować mleka modyfikowanego bez mleka krowiego?
reklama
Witam ale jestem zła w poniedziałek mały ma mieć szczepienie a dziś rano budzi się z katarem i zaczyna kaszeleć wrrrrr dlaczego zawsze musi się coś przypałętać:-(mam nadzieję że nie rozwinie się z tego nic groźnego.
?Przepraszam ze tak tylko o sobie ale musiałam się gdzieś pożalić .
?Przepraszam ze tak tylko o sobie ale musiałam się gdzieś pożalić .
Podziel się: