reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agulka, rewelacja!!!!! Zdolna dziewczyna z Ciebie. Aneta rację ma: pomyśl o własnej działalności :tak::-)

Ja dziś jeździłam strasznie. Nie jestem pewna czy będzie lepiej :sorry:
Jutro wolne :-) A w piątek wyjeżdżamy na 60 urodziny teścia.

witam
Agulka kawał dobrej roboty :-)
Majandra nie przejmuj się trening czyni mistrza bedzie coraz lepiej:tak:
Aneta Bułgaria na pewno piękna i pogoda pewna na 100% nie to co u nas.....
my planów wakacyjnych narazie nie mamy a jak pojedziemy to nad nasze morze i pewnie w ciemno

Witam przedweekendowo :)

Coś mi strzyknęło w żebrach i boli jak staą babcię :szok::-D

Nie mamy rozbudowanych planów majówkowych, głównie ze względu na pogodę.
Dziś Julitka jeszcze nocować do M. a moze w niedziele gdzieś wyskoczymy, ale na pewno nie w taki ziąb jak teraz.

Donuś przepraszam że tak okrutnie to zabrzmi, ............. cieszę się, że babcia jest już gdzie jej miejsce było od dawna............ przepraszam:sorry:
.

Aguś, nie przepraszaj, wszyscy, którzy znali sytuację mają takie samo zdanie :tak:

Witam i ja
Kawkę zaraz nastawie :)
Donuś pół na pół bo juz się nastawilam ze będę mieć trochę więcej czasu dla siebie tak e goistycznie do tego podeszłam A te 2 pół to fajnie bo jakiś grosz zawsze wpadnie nie dużo Ale zawsze coś

no tak, dobre by było mieć czas i pieniadze :-D:-D
My w ostatni weekend wakacji lecimy do Turcji............. jak wszystko sie poukłada. W styczniu już rezerwowaliśmy:tak:
A gdzie macie plany wylecieć?

Oj Aguś gdybyś bliżej mieszkała to pierwszą bym Cię ściągała do tej roboty:tak: a planów jeszcze sprecyzowanych nie mam:no: byle samolotem, byle był ciepło, byle all inclusive ;-)

fajnie kobietki, ze bedziecie miały okazje wygrzać kości na ciepłych piaskach.
Nasz jakikolwiek wyjazd zagraniczny jest tak odkładany z roku na rok...Teraz trochę nas szarpnie remont pokoju po babci no i planujemy zakup samochodu...Za rok pewnie też coś bedzie :-D

Aguś,
meble świetnie wygladają. Mnie tylko zastanawia kwiestia praktyczna: co w przypadku desczu? gabki się zdejmie ale drewno zamoknie...

Ja dziś jeździłam strasznie. Nie jestem pewna czy będzie lepiej :sorry:
.

bedzie, będzie :tak::tak:

Donuś na tej wyjazd zbieralismy prawie 3 lata i mam nadziję ze do skutku dojdzie.
Co do praktyczności to.......... pomalowane są oleicą i woda nie wsiąka, gabki zdejmowane:tak:

Co do weekendu, to domowo spędzimy, jutro rodzice przyjadą na nockę, więc grillek sie odpali i łoże wypróbuje, jak deszcz nas nie zaleje hihihihihi

Kochane miłego wekendu:-) ja dziś waliłam lekkie nadgodziny, dzień masakryczny szkoda gadać:angry: masa nerwów, roboty i wogóle wszystko nie tak:wściekła/y: chyba za 12 lat mojej pracy w tej firmie to był najgorszy dzień:baffled: padam na ryj, idę pod szybki prysznic i spać;-)

reklama
Witam poweekendowo :)

jak Wam minęły wolne dni?
Nam bardzo miło bo i pozytecznie i rozrywkowo :)

Do góry