reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, rewelacja!!!!! Zdolna dziewczyna z Ciebie. Aneta rację ma: pomyśl o własnej działalności :-)
Ja dziś jeździłam strasznie. Nie jestem pewna czy będzie lepiej
Jutro wolne :-) A w piątek wyjeżdżamy na 60 urodziny teścia.
Jutro wolne :-) A w piątek wyjeżdżamy na 60 urodziny teścia.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam
Agulka kawał dobrej roboty :-)
Majandra nie przejmuj się trening czyni mistrza bedzie coraz lepiej
Aneta Bułgaria na pewno piękna i pogoda pewna na 100% nie to co u nas.....
my planów wakacyjnych narazie nie mamy a jak pojedziemy to nad nasze morze i pewnie w ciemno
Agulka kawał dobrej roboty :-)
Majandra nie przejmuj się trening czyni mistrza bedzie coraz lepiej
Aneta Bułgaria na pewno piękna i pogoda pewna na 100% nie to co u nas.....
my planów wakacyjnych narazie nie mamy a jak pojedziemy to nad nasze morze i pewnie w ciemno
donkat
Fanka BB :)
Witam przedweekendowo
Coś mi strzyknęło w żebrach i boli jak staą babcię
Nie mamy rozbudowanych planów majówkowych, głównie ze względu na pogodę.
Dziś Julitka jeszcze nocować do M. a moze w niedziele gdzieś wyskoczymy, ale na pewno nie w taki ziąb jak teraz.
Aguś, nie przepraszaj, wszyscy, którzy znali sytuację mają takie samo zdanie
no tak, dobre by było mieć czas i pieniadze
fajnie kobietki, ze bedziecie miały okazje wygrzać kości na ciepłych piaskach.
Nasz jakikolwiek wyjazd zagraniczny jest tak odkładany z roku na rok...Teraz trochę nas szarpnie remont pokoju po babci no i planujemy zakup samochodu...Za rok pewnie też coś bedzie
Aguś, meble świetnie wygladają. Mnie tylko zastanawia kwiestia praktyczna: co w przypadku desczu? gabki się zdejmie ale drewno zamoknie...
bedzie, będzie
Coś mi strzyknęło w żebrach i boli jak staą babcię
Nie mamy rozbudowanych planów majówkowych, głównie ze względu na pogodę.
Dziś Julitka jeszcze nocować do M. a moze w niedziele gdzieś wyskoczymy, ale na pewno nie w taki ziąb jak teraz.
Donuś przepraszam że tak okrutnie to zabrzmi, ............. cieszę się, że babcia jest już gdzie jej miejsce było od dawna............ przepraszam
.
Aguś, nie przepraszaj, wszyscy, którzy znali sytuację mają takie samo zdanie
Witam i ja
Kawkę zaraz nastawie
Donuś pół na pół bo juz się nastawilam ze będę mieć trochę więcej czasu dla siebie tak e goistycznie do tego podeszłam A te 2 pół to fajnie bo jakiś grosz zawsze wpadnie nie dużo Ale zawsze coś
no tak, dobre by było mieć czas i pieniadze
My w ostatni weekend wakacji lecimy do Turcji............. jak wszystko sie poukłada. W styczniu już rezerwowaliśmy
A gdzie macie plany wylecieć?
Oj Aguś gdybyś bliżej mieszkała to pierwszą bym Cię ściągała do tej roboty a planów jeszcze sprecyzowanych nie mam byle samolotem, byle był ciepło, byle all inclusive ;-)
fajnie kobietki, ze bedziecie miały okazje wygrzać kości na ciepłych piaskach.
Nasz jakikolwiek wyjazd zagraniczny jest tak odkładany z roku na rok...Teraz trochę nas szarpnie remont pokoju po babci no i planujemy zakup samochodu...Za rok pewnie też coś bedzie
Aguś, meble świetnie wygladają. Mnie tylko zastanawia kwiestia praktyczna: co w przypadku desczu? gabki się zdejmie ale drewno zamoknie...
.
bedzie, będzie
Donuś na tej wyjazd zbieralismy prawie 3 lata i mam nadziję ze do skutku dojdzie.
Co do praktyczności to.......... pomalowane są oleicą i woda nie wsiąka, gabki zdejmowane
Co do weekendu, to domowo spędzimy, jutro rodzice przyjadą na nockę, więc grillek sie odpali i łoże wypróbuje, jak deszcz nas nie zaleje hihihihihi
Co do praktyczności to.......... pomalowane są oleicą i woda nie wsiąka, gabki zdejmowane
Co do weekendu, to domowo spędzimy, jutro rodzice przyjadą na nockę, więc grillek sie odpali i łoże wypróbuje, jak deszcz nas nie zaleje hihihihihi
Kochane miłego wekendu:-) ja dziś waliłam lekkie nadgodziny, dzień masakryczny szkoda gadać masa nerwów, roboty i wogóle wszystko nie tak chyba za 12 lat mojej pracy w tej firmie to był najgorszy dzień padam na ryj, idę pod szybki prysznic i spać;-)
reklama
Podziel się: