reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
W moich byś nie chciała mieszkaćKobietki, chciałabym więc mieszkać w Waszych okolicach...niestety u nas sa takie stawki komunijne i to mam wiadomości z 4 niezależnych źródeł:-( Szok!
Stresująco, ale ogólnie chyba nieźle mi idzie. Nie lubię parkować i wyjeżdżać z parkingu.Majandra, jak się czujesz za kierownicą?
Anetka, autko małe, zwinne, niech się dobrze spisuje :-)
Ja mam jeszcze mniejsze autko. Takie Fotos de VENDO FLAMANTE HYUNDAI GETZ 1.6 FULL 2007 - Pichincha - Autos Nawet ten sam kolor, tylko silnik słabszy.
Witam z kawka:-) wekend minął szybko, gril udany;-) muszę Wam powiedzieć, że po cichu się domyślamy, ze moja mam chyba sie z kimś spotyka;-) trzymam kciuki, bo jeśli dobrze sie domyślam to bardzo sympatyczny Pan
MajandraTwój chyba wiekszy przynajmniej tak wizualnie pamietam, że jak zaczynałam jeździć to też nie lubiłam parkować a teraz to już mi wszystko jedno w najmniejszę dziurę sie wcisnę ostatnio tak zaparkowałam, że wjechać wjechałam tylko miałam mały problem zabrakło mi szyberdachu zeby przez niego wyśąść
MajandraTwój chyba wiekszy przynajmniej tak wizualnie pamietam, że jak zaczynałam jeździć to też nie lubiłam parkować a teraz to już mi wszystko jedno w najmniejszę dziurę sie wcisnę ostatnio tak zaparkowałam, że wjechać wjechałam tylko miałam mały problem zabrakło mi szyberdachu zeby przez niego wyśąść
donkat
Fanka BB :)
Witam kobietki!
Weekend nam minął bardzo miło.
W sobotę poogda była cudna, aż wystawiłam moje balde nozyska do słonka
Zadowolona jestem, bo wyczaiłam w Odjii przeceny męskie i obkupilismy P. na jakiś czas w ciuszki. A on jaki szczęśliwy, ze w jednym sklepie i za jednym przymierzaniem tyle załatwił
Jutro mamy pogrzeb. Babcia P. zmarła, ta z którą mieszkaliśmy. Aguś, ;-):-)
U nas sezon grillowy w sobotę rozpoczęliśmy, a wczoraj powtórzyliśmy, bo ni z tego ni z owego mieliśmy gości i było miło. :-)
Aguś, tak wiem, ze pytałaś, dziękuje i jak sobie o tym przypomniałam, to wrzuciłam fotkę na zamknietym.
No cóż, bez okularków fajowo, mogę nosić słoneczne i to jest duzy plus. Julitce się podobam, bo nie lubiła mnie w okularach ;-)
Nie rób antyreklamy
Daleki i długi wypad Oli się szykuje. Fajnie. Pewnie bedzie zachwycona :-)
Ola nadrabia nauka za Mateuszka
czemu?
wszystko jest kwestia wprawy, więc i Ty sie wyćwiczysz.
Ja przez długi czas unikałam parkowania tyłem, a teraz to jak Aneta, wszędzie sie wcisne i to nie małym samochodem.
Fajnie to brzmi, jak dzieci podejrzewaja rodzica o jakiś romansik
Ja z parkowaniem mam podobnie, w razie czego tak sie przytulam, zeby chociaż jedna strona nadawała sie do wyjścia . Julitka już wie, co bedę móiła po niemalze każdym zaparkowaniu na mieście: córciu, ostrożnie z drzwiami, żebyś nie obiła komuś samochodu
Weekend nam minął bardzo miło.
W sobotę poogda była cudna, aż wystawiłam moje balde nozyska do słonka
Zadowolona jestem, bo wyczaiłam w Odjii przeceny męskie i obkupilismy P. na jakiś czas w ciuszki. A on jaki szczęśliwy, ze w jednym sklepie i za jednym przymierzaniem tyle załatwił
Jutro mamy pogrzeb. Babcia P. zmarła, ta z którą mieszkaliśmy. Aguś, ;-):-)
U nas sezon grillowy w sobotę rozpoczęliśmy, a wczoraj powtórzyliśmy, bo ni z tego ni z owego mieliśmy gości i było miło. :-)
Jaka piekna dyskusjaaaaaa
Donuś pytałam jakiś czas temu o soczewki? Jak tam się nosi?
Aneta, zagoń baby do roboty jak przyjdą;-) Autko , fajniutkie, by się lepiej sprawowało niż nasze, choć narzekac nie mogę bo przez pierwsze 2 lata nic z nim nie było no ale nasz na ropę więc ................... NIGDY więcej disela P.S. chodzi o Renault
Aguś, tak wiem, ze pytałaś, dziękuje i jak sobie o tym przypomniałam, to wrzuciłam fotkę na zamknietym.
No cóż, bez okularków fajowo, mogę nosić słoneczne i to jest duzy plus. Julitce się podobam, bo nie lubiła mnie w okularach ;-)
Nie rób antyreklamy
Witam I ja
Ola niedługo jedzie na zieloną szkołę do Łeby aż jej zazdroszczę A jeszcze mają tam mnóstwo atrakcji... A mnie czekają zakupy zaopatrzeniowe na 2tygodniowy wyjazd...
Wczoraj mieliśmy zebrania i Ola to zdolniacha A Mati... Z nim różnie niby potrafi Ale straszny i nieobowiazkowy leniuszek.
Daleki i długi wypad Oli się szykuje. Fajnie. Pewnie bedzie zachwycona :-)
Ola nadrabia nauka za Mateuszka
Pół na pół
czemu?
Stresująco, ale ogólnie chyba nieźle mi idzie. Nie lubię parkować i wyjeżdżać z parkingu.
Ja mam jeszcze mniejsze autko. Takie Fotos de VENDO FLAMANTE HYUNDAI GETZ 1.6 FULL 2007 - Pichincha - Autos Nawet ten sam kolor, tylko silnik słabszy.
wszystko jest kwestia wprawy, więc i Ty sie wyćwiczysz.
Ja przez długi czas unikałam parkowania tyłem, a teraz to jak Aneta, wszędzie sie wcisne i to nie małym samochodem.
Witam z kawka:-) wekend minął szybko, gril udany;-) muszę Wam powiedzieć, że po cichu się domyślamy, ze moja mam chyba sie z kimś spotyka;-) trzymam kciuki, bo jeśli dobrze sie domyślam to bardzo sympatyczny Pan
Fajnie to brzmi, jak dzieci podejrzewaja rodzica o jakiś romansik
Ja z parkowaniem mam podobnie, w razie czego tak sie przytulam, zeby chociaż jedna strona nadawała sie do wyjścia . Julitka już wie, co bedę móiła po niemalze każdym zaparkowaniu na mieście: córciu, ostrożnie z drzwiami, żebyś nie obiła komuś samochodu
Ja mam tak samo;-) Tuśka zawsze krzyczy że wysiada od mojej strony a mój chłop ostatnio zamienił się w galerianke sam jeździ i kupuje sobie ciuszki Co do romansiku to nawet nie wiesz jak bardzo byśmy chciały, zeby to była prawda
donkat
Fanka BB :)
o rety, dla mojego P. chopdzic po butikach, wybierac, przymierzać, to kara za ciężkie grzechy!! Teraz w sobotę to też o mało nie straciłam nerwów, bo stoi sirota przy wieszaku i nie umie znaleźc czegos dla siebie, tylko czeka na mnie
Wierzę Anetka, bo my z siostrą też namawiałyśmy Mamę, zeby kogoś poznała, ale ona za zadne skarby nie chciała mysleć o facecie, bo miała uraz po moim ojcu do konca zycia :-(.
No to zyczę, zeby wasze podejrzenia się ziściły ;-)
Wierzę Anetka, bo my z siostrą też namawiałyśmy Mamę, zeby kogoś poznała, ale ona za zadne skarby nie chciała mysleć o facecie, bo miała uraz po moim ojcu do konca zycia :-(.
No to zyczę, zeby wasze podejrzenia się ziściły ;-)
reklama
Widzisz moja mama miała dobrego chłopa;-) wiec urazu nie ma;-) bardzo bym chciała żeby sobie jeszcze życie ułozyła i była szczęśliwa a mojemu M dopiero od niedawna tak sie porobiło;-) wcześniej jak Twój P zakupy to była kara ja sie śmieję, ze on ma kryzys wieku średniego
Podziel się: