reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kobietki, chciałabym więc mieszkać w Waszych okolicach...niestety u nas sa takie stawki komunijne i to mam wiadomości z 4 niezależnych źródeł:-( Szok!:szok:
W moich byś nie chciała mieszkać :eek: :no:

Majandra, jak się czujesz za kierownicą?

Anetka, autko małe, zwinne, niech się dobrze spisuje :-)
Stresująco, ale ogólnie chyba nieźle mi idzie. Nie lubię parkować i wyjeżdżać z parkingu.
Ja mam jeszcze mniejsze autko. Takie Fotos de VENDO FLAMANTE HYUNDAI GETZ 1.6 FULL 2007 - Pichincha - Autos Nawet ten sam kolor, tylko silnik słabszy.

Witam z kawka:-) wekend minął szybko, gril udany;-) muszę Wam powiedzieć, że po cichu się domyślamy, ze moja mam chyba sie z kimś spotyka;-) trzymam kciuki, bo jeśli dobrze sie domyślam to bardzo sympatyczny Pan:tak:
MajandraTwój chyba wiekszy:sorry: przynajmniej tak wizualnie:tak: pamietam, że jak zaczynałam jeździć to też nie lubiłam parkować:no: a teraz to już mi wszystko jedno w najmniejszę dziurę sie wcisnę:-D ostatnio tak zaparkowałam, że wjechać wjechałam tylko miałam mały problem:baffled: zabrakło mi szyberdachu zeby przez niego wyśąść:-D:szok:

Witam kobietki!

Weekend nam minął bardzo miło.
W sobotę poogda była cudna, aż wystawiłam moje balde nozyska do słonka :-D
Zadowolona jestem, bo wyczaiłam w Odjii przeceny męskie i obkupilismy P. na jakiś czas w ciuszki. A on jaki szczęśliwy, ze w jednym sklepie i za jednym przymierzaniem tyle załatwił :rofl2::-D

Jutro mamy pogrzeb. Babcia P. zmarła, ta z którą mieszkaliśmy. Aguś, ;-):-)

U nas sezon grillowy w sobotę rozpoczęliśmy, a wczoraj powtórzyliśmy, bo ni z tego ni z owego mieliśmy gości i było miło. :-)

Jaka piekna dyskusjaaaaaa

Donuś pytałam jakiś czas temu o soczewki? Jak tam się nosi?:sorry:
Aneta, zagoń baby do roboty jak przyjdą:-D;-) Autko , fajniutkie, by się lepiej sprawowało niż nasze, choć narzekac nie mogę bo przez pierwsze 2 lata nic z nim nie było:sorry: no ale nasz na ropę więc ................... NIGDY więcej disela :wściekła/y::no::no: P.S. chodzi o Renault

Aguś, tak wiem, ze pytałaś, dziękuje i jak sobie o tym przypomniałam, to wrzuciłam fotkę na zamknietym.
No cóż, bez okularków fajowo, mogę nosić słoneczne i to jest duzy plus. Julitce się podobam, bo nie lubiła mnie w okularach ;-):-D

Nie rób antyreklamy :-D:-D

Witam I ja

Ola niedługo jedzie na zieloną szkołę do Łeby aż jej zazdroszczę A jeszcze mają tam mnóstwo atrakcji... A mnie czekają zakupy zaopatrzeniowe na 2tygodniowy wyjazd...

Wczoraj mieliśmy zebrania i Ola to zdolniacha A Mati... Z nim różnie niby potrafi Ale straszny i nieobowiazkowy leniuszek.

Daleki i długi wypad Oli się szykuje. Fajnie. Pewnie bedzie zachwycona :-)

Ola nadrabia nauka za Mateuszka :-D:-D

czemu?

Stresująco, ale ogólnie chyba nieźle mi idzie. Nie lubię parkować i wyjeżdżać z parkingu.
Ja mam jeszcze mniejsze autko. Takie Fotos de VENDO FLAMANTE HYUNDAI GETZ 1.6 FULL 2007 - Pichincha - Autos Nawet ten sam kolor, tylko silnik słabszy.

wszystko jest kwestia wprawy, więc i Ty sie wyćwiczysz.
Ja przez długi czas unikałam parkowania tyłem, a teraz to jak Aneta, wszędzie sie wcisne i to nie małym samochodem.

Witam z kawka:-) wekend minął szybko, gril udany;-) muszę Wam powiedzieć, że po cichu się domyślamy, ze moja mam chyba sie z kimś spotyka;-) trzymam kciuki, bo jeśli dobrze sie domyślam to bardzo sympatyczny Pan:tak:
MajandraTwój chyba wiekszy:sorry: przynajmniej tak wizualnie:tak: pamietam, że jak zaczynałam jeździć to też nie lubiłam parkować:no: a teraz to już mi wszystko jedno w najmniejszę dziurę sie wcisnę:-D ostatnio tak zaparkowałam, że wjechać wjechałam tylko miałam mały problem:baffled: zabrakło mi szyberdachu zeby przez niego wyśąść:-D:szok:

Fajnie to brzmi, jak dzieci podejrzewaja rodzica o jakiś romansik:-D:-D
Ja z parkowaniem mam podobnie, w razie czego tak sie przytulam, zeby chociaż jedna strona nadawała sie do wyjścia :-D. Julitka już wie, co bedę móiła po niemalze każdym zaparkowaniu na mieście: córciu, ostrożnie z drzwiami, żebyś nie obiła komuś samochodu :rofl2:

Ja mam tak samo;-) Tuśka zawsze krzyczy że wysiada od mojej strony:-D a mój chłop ostatnio zamienił się w galerianke:szok::-D sam jeździ i kupuje sobie ciuszki:szok::-D Co do romansiku to nawet nie wiesz jak bardzo byśmy chciały, zeby to była prawda:baffled:

o rety, dla mojego P. chopdzic po butikach, wybierac, przymierzać, to kara za ciężkie grzechy!! Teraz w sobotę to też o mało nie straciłam nerwów, bo stoi sirota przy wieszaku i nie umie znaleźc czegos dla siebie, tylko czeka na mnie :baffled:

Wierzę Anetka, bo my z siostrą też namawiałyśmy Mamę, zeby kogoś poznała, ale ona za zadne skarby nie chciała mysleć o facecie, bo miała uraz po moim ojcu do konca zycia :-(.
No to zyczę, zeby wasze podejrzenia się ziściły ;-)

reklama
Widzisz moja mama miała dobrego chłopa;-) wiec urazu nie ma;-) bardzo bym chciała żeby sobie jeszcze życie ułozyła i była szczęśliwa:tak: a mojemu M dopiero od niedawna tak sie porobiło;-) wcześniej jak Twój P zakupy to była kara:-D ja sie śmieję, ze on ma kryzys wieku średniego:-D:szok:

Do góry