reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witajcie Kobietki!

Słonko u nas na całego, moze i nerwy pójdą w sina dal...:-)
Wczoraj sobie zrobiłam relaksacyjna kąpiel na ukojenie i dziś tryskam humorkiem :-)

Jeszcze 4godz. i słoneczny piękny weekend przede mną. Oj, aż porywa ta pogoda do działania!

Monia,
no to świetnie, ze w koncu u Was zdrowiej:tak:

Aguś, uśmiechnij sie :-)

Anetka, Ania, Iza, Justka, a może byście tak skrobnęły po słówku?

reklama
Hej dziewczyny u nas wszystko dobrze dzieci wróciły do szkoły/przedszkola , ja jeszcze nie bo pracuje w innym województwie więc mam ferie do końca tego tygodnia, oczywiście miałam bardzo dużo planów ,ale skończyło się na niczym...Zuzia była na obozie narciarskim i wróciła zadowolona, chyba w przyszłym roku pojadą już obie. Jakoś nie mam weny do pisania ,ale postaram się odzywać pozdrawiam

Hej dziewczyny u nas wszystko dobrze dzieci wróciły do szkoły/przedszkola , ja jeszcze nie bo pracuje w innym województwie więc mam ferie do końca tego tygodnia, oczywiście miałam bardzo dużo planów ,ale skończyło się na niczym...Zuzia była na obozie narciarskim i wróciła zadowolona, chyba w przyszłym roku pojadą już obie. Jakoś nie mam weny do pisania ,ale postaram się odzywać pozdrawiam

hejka Luandzia, w końcu powiesz gdzie będziesz pracować, miałaś kiedys coś skrobnąc na zamkniętym a tam NIC nie ma:-)

Ja rozumiem, że przesilenie wiosenne itp.............. ale nie przesadzajcie dziewuszki.................. Donuś od 13tego się nie odzywałaś, o Anecie nie wspomnę............ co z Wami, jedno zdanie w ciągu dnia by się zameldować to nie tak wiele:wściekła/y::wściekła/y:

NAKAZUJE OŻYWIĆ FORUM

U nas spoko, wszyscy zdrowi, Adaś brał udział w konkursie recytatorskim i zajął 3 miesjce wśród 1klas, dla nas duma, tym bardiej się cieszył, bo Maja też zajęła 3 miesjce wśród 4 klas

Witam
Luandzia fajnie że Zuzi podobało się na obozie :)dobrze że u was ok.
Agulka gratki dla Adasia i Mai:tak::-)
u nas też ok :) tylko pogoda nie taka jak powinna bo pochmurno zimno i pada:wściekła/y:

reklama
Tak pomyślałam jak pisałaś ze masz jeszcze ferie :) A co dokładnie robisz na jakim stanowisku pracujesz?

Do góry