reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
100 lat dla Igorka....................... nuśka Ty paskudo odezwij się, pochwal się wakacjami, wyjazdem.............. wrrrrrrrrrrrrr

Dziś dzień wariata..................... młoda nie szła dziś do szkoły bo jest rajd rowerowy z okazji dnia bez samochodu ( w 1 klasie byłam z nią, dookoła jeziora jest to organizowane). Więc młody nie jechał na świotlicę tylko na 9;50 zawiozłam na lekacje, przyjechałąm to przesiadłam sie na rower i pojechałam z młodą pod szkołę, oni pojechali a ja do domciu, teraz piję kawkę a na 14;20 po młodego ale wczesniej musze Maję odebrać, ale już raczej wróci sama rowerem do domu, bo ja do auta nie wsadzę................ a w dodatku siąpi deszczyk, wrrrrrrrrrrrrrr po obiedzie lecimy na tańce a póxniej młoda chce na akrobatykę i o 20 będzie w domu................
:angry:

U nas piękne słoneczko cieplutko aż miło:-) mam nadzieje, że na dłużej taka pogoda zagości;-) muszę w końcu kogos chyba zaangażować do zrobienia porządku na działce bo M nie ma czasu a sama też nie mam kiedy i w ogóle ciężko samej przekopać wszystko:baffled:

Hej Kobietki!

u nas też się zapowiada ładny dzień.
Mieliśmy fajny i słoneczny weekend.

Jutro jadę na targi do Poznania. Nie usmiecha mi sie to za bardzo, bo w 1dzien trzeba zaliczyć podróż w obie strony i jeszcze tam pobyć, a w dodatku znieść przez ten cały czas towarzystwo szefa!!!

Julitka drugi raz miała jęczmień na oku. Muszę poczytać, bo mnie to niepokoi...

Witam z herbatką
pogoda dziś jakas taka nie taka...pochmurno i popaduje oby nie lało bo jak bedzie lało to Mati nie bedzie miał treningu.Dzis ostatni raz mają miec na boisku a od przyszłego tygodnia juz na sali i niestety tylko 1 raz w tygodniu:-(
Donuś ja pamiętam że za dziecka też często mi się jęczmień robił i sama nie wiem z czego i jak długo to miałam. A jak tam na tych targach w Poznaniu przeżyłas z szefem cały dzień ?;-)
Aneta działka ogarnieta, przekopana?
Agulka co tam u Was?
jak wasze dzieciaczki radzą sobie w szkole? chetnie odrabiają lekcje? ładnie piszą?

reklama
Witam sie i ja:-) już po kawce, ale chyba drugą walne bo szaro buro i spac mi sie chce:baffled: wczoraj młoda z Szymkiem była na pierwszych zajęciach z angielskiego. Oboje zachwyceni:-) i juz nie mogą się doczekac kolejnej środy:-)
Donuś jak tam po targach? Wysłałam Ci wiadomośc na FB, ale coś nie odpisujesz:baffled: więc pytam tutaj: nadal chcesz przygarnąć jeżyka?
Monia z odrabianiem lekcji u nas raczej nie ma problemu tylko młoda jest tak dokładna, ze zajmuje jej to sporo czasu:baffled: wczoraj kolorowała 3 drzewka i 2 koszyczki ponad godzinę:szok: powiedziała, ze ona musi to robić starannie bo chce dostać 6p a nie 5p:szok::-) ciekawe czy jej ta ambicja już tak zostanie;-) co do pisania bardzo Ładnie sobie radzi:tak: oni piszą piórem ostatnio Pani jej powiedziała, zę genialnie piesze piórem:tak: wiec chodziła dumna jak paw;-):-)

Do góry