reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam kobietki!

po pierwsze: SERDECZNE ZYCZENIA DLA MŁODEGO FIGLARNEGO PRZYSTOJNIAKA ADASIA!!! dUZO RADOŚCI I ZADOWOLENIA!!

od kilku dni przekopuję net w poszukiwaniu nowgo telefonu, bo moja ulubiona Nokia odmówiła mi posłuszeństwa...

Oj, paskudna pogoda, że aż się nie chce wyxhodzić z domu.

Nasza imprezka w sobote sie udała i to bardzo. Pogoda około południa zrobiła sie ładna i do końca dnia było ciepło. Całe szczęście, bo inaczej to by mi chyba dom roznieśli! Było ognisko, zabawy, dzieciaki zachwycone, Julitka prezentami też, a ja juz się nie stresuję.:-)

Zdrówka dla Majeczki!
A ja się wk******wiłam na maxa:wściekła/y: M przyjechał do domu w poszukiwaniu jakiejś teczki z dokumentami, nigdzie tego nie mógł znaleźć:no: a jak byliśmy nad morzem jego mama zanosiła papiery do księgowej, ale oczywiście powiedziała, ze mu to oddała po powrocie. Ten oczywiście kojarzył że przyniósł do domu i zaczęły się telefony szukaj, szukaj:wściekła/y: przekopałam wszystko chociaż byłam święcie przekonana, ze w ogóle takiej teczki nie widziałam:no: oczywiście teściowa nie ustawała w telefonach z super radami typu odsuń kanapę itp.:wściekła/y: a teczka koniec końców znalazła się u niej:wściekła/y:

:-D:-D:-D:-D:-D

Nie pisałam Ola w maju jedzie z klasą na Zieloną Szkołę do Łeby i wczoraj mieliśmy zebranie w tej sprawie i najprawdopodobniej nasza pani nie pojedzie wczoraj nas o tym poinformowała.Domyslamy się że jest w ciąży może nie powiedziała tego wprost ale idzie się domyślec,NO i pewni jeszcze w 3 klasie będą miec zmienioną pania...szkoda bo tą bardzo dzieci lubią jest bardzo fajna.........ahhh oni od początku co chwile mają inna panią w 1 klasie przez miesiąc mieli inną później przyszła ich wychowawczyni była do końca 1 klasy bo po wakacjach poszła na emeryture no i dostali tą co mają teraz no ale jak widac do końca tez jej nie będą miec ;(
Mateuszowi juz w szkole się nie podoba wczoraj powiedział ze w przedszkolu było lepiej..... cieżko ma z odrabianiem lekcji nie chce mu się odwleka to w czasie jak idzie a później jak robi to z płaczem......
w piątek mamy świeto szkoły i pierwszaki bedą mieli pasowanie na ucznia

Oj, szkoda, że Ola tak trafia na zmiany pań.
Mateusz sie wdroży w odrabianie i później będzie lżej. U nas teraz procentuje to, ze w zerówce mieli juz sporo zadawane.

Witam i ja:-) Monia słyszałam o tych trujących właściwościach:cool: ale jakoś z dystansem do tego podchodzę:sorry:

ja też, jak do wszyskich "rewelacji" w necie.

reklama
Dzień dobry
brrrr u nas rano było tylko 1,7 stopnia na szczęście świeci słoneczko i ma byc cieplej.
Jadę dziś z dziećmi do mini cyrku:tak:
Donuś dobrze że impreza urodzininowa udana:-)
ANETA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALKI DUŻO UŚMIECHU NA BUZI AW SZKOLE SAMYCH 6 I DUZO KOLEŻANEK!!!!!!!!!

Witam się z kawką z pracy:-) u nas też zimno, widziałam ludzi skrobiacych szyby:szok: u mnie odpuściło po psiknieciu płynem ze spryskiwaczy na szczeście:tak: teraz już piekne słoneczko świeci:tak:
Monia dziekuję w imieniu Natalki:-)
Donuś fajnie, ze imprezka sie udała:-) a wierz mi, ze mi do śmiechu nie było odbierając te telefony i szukając teczki co do której w 99% od samego początku byłam pewna, ze nie było jej w domu:wściekła/y:

100 lat dla Natalki................ nie będe zyczeń bublowac więc Natko życzę wypasionego portfela rodzicow, byś zawsze miała to co chcesz:tak:

Witam jesiennie.
Brrrrrrrrrrrrr u moich rodziców ( 20km ode mnie) było -3, u nas przy zerze, Adaś zażyczył sobie czapkę dzis na główkę:tak:

Adaś dziękuję za życzenia.
Maja jednym zdaniem podsumowała po zebraniach w szkole: mamy wysoko postawionych rodziców:sorry:, bo J jest przewodniczącym u Adasia a ja skarbnikiem u Mai:-D

ja też nie lubie takich funkcji klasowych ja do tego sie nie nadaję i się nie pcham.U nas to najgorsza częśc zebrań bo chętnych zawsze brak :sorry2:

reklama
Witam się w południe za oknem szaro buro, wiatr wieje brrrrrrrrrrrrrrrr zimno:wściekła/y:

Igorku spełnienia wszystkich marzeń!Samych 5 i 6 w szkole!Super kolegów i koleżanek i dużo zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry