reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

tak na marginesie to jak byłam dzisiaj 2 godzinki w pracy(bo wydaje mi sie że nikt lepiej za mnie czegoś nie zrobi;):)) to kiero powiedział że ciężka sprawa z tym wolnym dla mnie bo tamt, i siamto, i tak sobie poszłam do rodzinnego, który przyokazji ma specjalizacje z ginekologii i leże w łożeczku

reklama
a Ja jestem już po prawku testy na 5:tak: plac do bani :confused: :baffled: ale mówię Wam ile dzisiaj się nadenerwowałam to głowa mała

Ja też mam lenia bardzo i nic Mi się nie chce .....
tygrysku kurój się kochana i bierz to co lekarz przepisał ;-)

Pare dni temu też umierałam. Piłam mleko z czosnkiem i masełkiem. Nacierałam sie maścią rozgrzewającą. A ostatnio wyczytałam,że dobrze jest moczyć nogi w wodzie z musztardą :baffled: .Życzę zdrówka Tygrysku, Tolka gratulacje z prawkiem
Pozdrawiam

czesc wszystkim, ja dziś kompletnie wyczerpana jestem nowa praca mi daje w kosc ledwo zyje nie wiedzialam wczesniej ze wysilek umyslowy potrafi tak zameczyc, poza tym biegalam po schodach w te i z powrotem bo sie winda zepsula i nogi mi odpadaja.
pozdrawiam wszystkich
wielka buźka i ide sie polozyc

dzieki bardzo zamierzam wziaśc sobie do serca zalecenia i całe 9 dni leżeć, bo mnie coś pobolewa brzuch,ale jak leżę to nie,
tolkaja zrozumiałam,że testy zdałaść a jazdy nie, nie przejmuj się ja zdałam za 4 razem ale to było w 1999

czesc dziewczyny co do tych badan to ja robilam dzisiaj i za toxo i cytomegalie zaplacilam 80 zlotych(lacznie) dlatego zdziwilam sie ze w warszawie to tyle kosztuje:eek: brzuszka jeszcze prawi w ogole nie widac ale ja mam termin dopiero na ok 28 wrzesnia wiec pewnie jeszcze musze poczekac ;-) strasznie mnie mecza te mdlosci zwlaszcza w nocy wiec nie moge spac......:sick:

dziękuje dziewczynki i w sumie to sie ciesze że zdałam chociaż testy a jazdę zdam następnym razem:-)

dobranoc wszystkim buziaczki :elvis:

Tygrysek, no to czekaja Cie mile chwile w domu :p

A co do prawka, to osoby po ktorych mozna sie spodziewac ze nie zdaja za pierwszym razem (takie ciamajdy) to o razu zdaja, a ci dobrzy kierowcyto sie nastresuja i musze podchodzic jeszcze raz.

ja chcialabym miec prawko ale czasami czlowiek poprostu wie ze sie nie nadaje i tyle :) I ja wlasnie tak mam...

reklama
godzę się powoli z myslą, że do pracy przed rozwiązaniem już nie wrócę,
na razie leżę w łóżku i z synkiem mini mini oglądamy

ale czy coś powaznego się dzieje u Ciebie czy tylko leniuchowanie?
swoją drogą ja bardzo się boje tego że coś będzie nie tak i będe musiała leżeć w łózku, tak miała moja koleżanka od 4 m-ca i wiem że to koszmar...
po za tym ja mam wielką tendencję do łapania dołów i depresji w domqu jak samotnie spędzam czas....:/
więc tym bardziej się nie nadaje do takiego leżenia :)

a Tobie życze powodzenia :)

Pozdr.

Do góry