reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra, Olaf mi dzis tak zasikal kanape :)

Pochwale sie wam, a co;) Wydaje mi sie, ze coraz lepiej rozumiem mojego malego. Chociaz mam dni paskudne, ze nie wiem o co mu chodzi. Ale z dnia na dzien widze, ze jest lepiej :)

Ahhh..Aneczka... ja spie z Olafem w lozku. I generalnie tez go kapie u siebie w sypialni. I tak wlasnie wczoraj..nie...przedwczoraj..rozebralam go przed kapiela, pomasowalam troszke... Lezal sobie na kocyku rozlozonym i na pieluszce.. I tak pryknal..ze ani pielucha, ani koc nie zabrudzone tylko moja posciel. Normalnie kupo-pocisk :D

Kamilo, czy cos sie unormowalo? jak sie czujesz? Jakbys czegokolwiek potrzebowala to pisz. Troszke rozumiem przez co przechodzisz... Tylko, ze ja to mialam podczas ciazy... W kazdym razie moj numer gadu gadu jest w profilu. czasami mam momenty kiedy sie nie wymadrzam i kiedy nie mowie tylko o sobie wiec wal smialo.

reklama
Majandra! Zaraz bedziesz miala tysieczny post. Stawiaj tu szampana z okazji okraglej sumki, hehe...;)
Albo ja postawie :)

szampan.jpg

byłam dzisiaj u ginki na "przeglądzie" i wszystko w normie pogojone i cacy, dostałam recepte na tabletki cerazzete, tylko az wstyd się przyznac bo poszlismy z B na całość bez zabezpieczenia i teraz nie wiem sama chyba pójde po test zani wezme pigułkę, ale byłyby jaja.

no własnie jak to jest z tą płodnoscią bo się srogo wystraszyłam aż mnie zatka.ło

Witam. Jestem mamą wrześniową 2006.

Jeśli, któraś z Was poszukuje do kupna kombinezonu dla swoje niuni, to mam takowy do zaoferowania.

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]SPRZEDAM!!![/FONT]​
!!! CUDOWNIE ŚLICZNY KOMBINEZON ROZM 68 !!! (253452788) - Aukcje internetowe Allegro

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (915x686, 80KB).
caykombinezonnn5.jpg

Dziękuje za uwage, ZAPRASZA NA ALLEGRO i pozdrawiam. :tak:
[/FONT]​

No, ja słyszałam, że karmienie piersią to kiepski środek antykoncepcyjny. Ale mam nadzieję, że jednak poza przyjemnością nic więcej Wam z przytulasów nie wyjdzie:-D:-D:-D.

Harsh - A mój Tymek dzisiaj dosłownie olał panią doktor:-D:-D:-DŁobuziak, hi hi.

Witam z ranca po nieprzespanej nocy. Bylam wczoraj u poloznej i powiedziala, ze w sobote na 16.00 mam sie stawic do szpitala na wywolywanie, ale cos mi sie zdaje, ze nie bede musiala. Ok. 22.00 dostalam bole i zaczelam je mierzyc i nadchodzily jak taka fala co 10 lub 15 minut zasnelam chyba na godzine a pozniej tylko czekalam od bolu do bolu. I tak caly czas az do teraz, cala noc. Wody mi nie odeszly i nie sa to tez bole parte, ale czuje jak nadchodza i ida od krzyza az w dol macicy i jest to taki tepy bol jakby ktos mi paskiem z calej sily ja sciskal. Wiec teraz mam pytanie do Was mamity, sa ta objawy przedporodowe? Moge dzisiaj urodzic? Nie chce przed odejsciem wod jechac do szpitala, zeby nie lezec tam bez celu i czekac na odejscie wod bo to moge robic w domu. Pozdrawiam!!!!

Nie czekaj kochana do odejścia wód bo one mogą odejśc późno lub nawet wcale! Jak skurcze będą co 5 min to jedź do szpitala!
to co czujesz to skurcze rozwierające zapewne, parte są juz przy pełnym rozwarciu i u większości kobitek nie trwają długo, bo dziecko na swiat przychodzi :-)
Trzymam kicuki żeby to było to bo sie naczekałaś kochana...

reklama
Kina ja też trzymam kciuki żeby to było już i racja nie czekaj na odejście wód bo niektóym to one długo mogą nie odchodzić.

a ja wczoraj przechwaliłam małą i miałam dzisiaj kiepską noc, dodatkowo mam katar i początek bólu gardła, no i zastanawiam się nad swoją płodnością.

Do góry