reklama
No i szafa wybrana;-) ale moi są niereformowalnie staroświeccy na szczęście znaleźliśmy coś wypośrodkowanego, ze i mi się podobało i im, bo ich pierwszy wybór wrył mnie w ziemię i normalnie chciała sobie usiąsć w kontku i popłakać biorę się za sprzątanie bo sajgon masakryczny w chacie, a popołudniu na działeczkę:-) a i przy okazji kupiłam młodej nową hulajnoge na urodziny, bo ta którą ma już za mała no i była na trzech kółkach, a ostatnio sobie całkiem dobrze radziła na takiej już aluminiowej na dwóch kółkach jak byłyśmy u mojej Marty:-)
Wczoraj w sejmie odbyło się pierwszego czytanie obywatelskiego projektu "Sześciolatki do przedszkola". Minister Hall przyznała, że widzi problemy z realizacją reformy.
Minister .....zapowiedziała rezygnację z obowiązku sześciolatków urodzonych przed 1 września 2006.
Minister .....zapowiedziała rezygnację z obowiązku sześciolatków urodzonych przed 1 września 2006.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Tak tylko już kończy się kadencja sejmu i kto to uchwali ? Ja już się nastawiłam ,że Zuzka idzie do szkoły za dwa lata i raczej tego nie zmienie ,nawet już ją zapisałam do szkoły, jak dla mnie to jest tylko robienie zamieszania przed wyborami.
AsiaKC
Just mama
Wczoraj w sejmie odbyło się pierwszego czytanie obywatelskiego projektu "Sześciolatki do przedszkola". Minister Hall przyznała, że widzi problemy z realizacją reformy.
Chyba PO 1 września 2006.
My już ułożyliśy wszystko pod reformę. Paweł poszedł do szkoły teraz, Łukasz w przyszłym roku idzie do szkolnej zerówki i rok później do 1 klasy. Mam gdzieś reformę reformy i projekty pani minister budzącej sie nagle z ręką w...
A ja bym się cieszyła gdyby się jednak udało i Tuska miała by rok więcej w przedszkolku a co za tym idzie przynajmniej w moim mniemaniu dłuższe dzieciństwo a tak na marginesie po dzisiejszej wizycie u fryza znów jestem blondynką;-):-)
tak:A ja bym się cieszyła gdyby się jednak udało i Tuska miała by rok więcej w przedszkolku a co za tym idzie przynajmniej w moim mniemaniu dłuższe dzieciństwo a tak na marginesie po dzisiejszej wizycie u fryza znów jestem blondynką;-):-)
dla mnie ta reforma jest NIEPOROZUMIENIEM
witam
100 lat dla Mateusza
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam
nareszcie moglam usiasc spokojnie do kompa
Mateusz na urodziny dostal kasę i jakieś 2 autka
kuchnie pokaze jak będzie gotowa
ja tez jestem zeby znieśli tą reformę ale jak mają znosic to calosc a nie że czesc dzieci z jednego rocznika pojdzie do przedszkola a czesc do szkoly...
nareszcie moglam usiasc spokojnie do kompa
Mateusz na urodziny dostal kasę i jakieś 2 autka
kuchnie pokaze jak będzie gotowa
ja tez jestem zeby znieśli tą reformę ale jak mają znosic to calosc a nie że czesc dzieci z jednego rocznika pojdzie do przedszkola a czesc do szkoly...
reklama
Witam i ja:-) niestety z pracy pogoda piękna a ja tu kwitne ja też tej reformie mówię nie i jestem za jej zniesieniem jakoś nie mogę sobie wyobrazić mojego kurczaczka w gąszczu szkolnych korytarzy w wieku 6 lat
Również i od nas 100lat dla Matiego:-)
Również i od nas 100lat dla Matiego:-)
Podziel się: