reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No i szafa wybrana;-) ale moi są niereformowalnie staroświeccy:-D na szczęście znaleźliśmy coś wypośrodkowanego, ze i mi się podobało i im, bo ich pierwszy wybór wrył mnie w ziemię i normalnie chciała sobie usiąsć w kontku i popłakać:-D biorę się za sprzątanie bo sajgon masakryczny w chacie, a popołudniu na działeczkę:-) a i przy okazji kupiłam młodej nową hulajnoge na urodziny, bo ta którą ma już za mała no i była na trzech kółkach, a ostatnio sobie całkiem dobrze radziła na takiej już aluminiowej na dwóch kółkach jak byłyśmy u mojej Marty:-)

Wczoraj w sejmie odbyło się pierwszego czytanie obywatelskiego projektu "Sześciolatki do przedszkola". Minister Hall przyznała, że widzi problemy z realizacją reformy.
Minister .....zapowiedziała rezygnację z obowiązku sześciolatków urodzonych przed 1 września 2006.

Tak tylko już kończy się kadencja sejmu i kto to uchwali ? Ja już się nastawiłam ,że Zuzka idzie do szkoły za dwa lata i raczej tego nie zmienie ,nawet już ją zapisałam do szkoły, jak dla mnie to jest tylko robienie zamieszania przed wyborami.

Wczoraj w sejmie odbyło się pierwszego czytanie obywatelskiego projektu "Sześciolatki do przedszkola". Minister Hall przyznała, że widzi problemy z realizacją reformy.
Minister .....zapowiedziała rezygnację z obowiązku sześciolatków urodzonych przed 1 września 2006.

Chyba PO 1 września 2006.
My już ułożyliśy wszystko pod reformę. Paweł poszedł do szkoły teraz, Łukasz w przyszłym roku idzie do szkolnej zerówki i rok później do 1 klasy. Mam gdzieś reformę reformy i projekty pani minister budzącej sie nagle z ręką w...

A ja bym się cieszyła gdyby się jednak udało i Tuska miała by rok więcej w przedszkolku a co za tym idzie przynajmniej w moim mniemaniu dłuższe dzieciństwo:sorry: a tak na marginesie po dzisiejszej wizycie u fryza znów jestem blondynką:-p;-):-)

A ja bym się cieszyła gdyby się jednak udało i Tuska miała by rok więcej w przedszkolku a co za tym idzie przynajmniej w moim mniemaniu dłuższe dzieciństwo:sorry: a tak na marginesie po dzisiejszej wizycie u fryza znów jestem blondynką:-p;-):-)
:tak:tak::tak::tak:

dla mnie ta reforma jest NIEPOROZUMIENIEM

witam

100 lat dla Mateusza

witam
nareszcie moglam usiasc spokojnie do kompa
Mateusz na urodziny dostal kasę i jakieś 2 autka
kuchnie pokaze jak będzie gotowa
ja tez jestem zeby znieśli tą reformę ale jak mają znosic to calosc a nie że czesc dzieci z jednego rocznika pojdzie do przedszkola a czesc do szkoly...

reklama
Witam i ja:-) niestety z pracy:crazy: pogoda piękna a ja tu kwitne:crazy: ja też tej reformie mówię nie i jestem za jej zniesieniem:tak: jakoś nie mogę sobie wyobrazić mojego kurczaczka w gąszczu szkolnych korytarzy w wieku 6 lat:baffled:

Również i od nas 100lat dla Matiego:-)

Do góry