reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Luandzia nasze przedszkole tez jest prywatne i te wszystkie rytmiki, korekcje, itp sa w cenie tylko angielski dodoatkowo płatny
Powyżej padał pomyłka cena jest z wyżywieniem a nie "+":sorry:

reklama
Zaplacilam 64,20 za ksiazki. Na Rade rodzicow dam juz w przyszlym miesiacu 30zl,bo to niby dobrowolne i mozna w ratach. Za rytmike jeszcze nie placilam, mam nadzieje,ze bedzie pani wolala. W poniedzialek ide placic do intetndentki i PZU to dopytam o rytmike i angielski.

Zadam Wam glupie pytanie,ale orientujecie sie w polityce? Interesujecie sie? Bo ja nie mam wogole pomyslu na kogo glosowac.

Monia pokarz kuchnie, jakis folder chociaz

Witam o poranku oczywiście z kawką;-) czekam na rodziców bo mam z nimi pojeździć po sklepach z meblami bo chcą sobie kupić szafe do przedpokoju a już widzę jak moja matka coś wybierze to potem klękajcie narody:-D już wymyśliła, ze jedzie do juska:szok: więc odrazu się jej zapytałam kiedy chce zmieniać tą szafe bo te meble z yuska to troche jak z papieru za długo jej nie posłużą:-D

Justa obie fajne, ale ta pierwsza chyba praktyczniejsza:sorry: ja to lubię długość za tyłek żeby mi po moich starczych nerach nie wiało;-):-D trzymam kciukasy za prace, a i właśnie dzwoniłam do mojej kuzynki i jednak oblała tą poprawkę z matury:crazy: zabrakło jej 1 punkta:szok::wściekła/y:

reklama
witam

ale dzis dzien...
rano awantura z moja panna, bo...nie chciala zalozyc ciapow idac do lazienki. w efekcie byl placz, krzyk i obrazenie...

P tez wsciekly cos dzis jest...

mialam okropny sen, ze jechala z Ala an jakis pogrzeb i zostawilysmy Julitke na chwile na przystanku, zeby na nas zaczekala!!!!!!! ona byla taka zagubiona. ja jednka nie wytrzymalam, bo widzialam ja przez szybe i kazalam sie Ali szybko zatrzymac. wrocilam, ale nie moglam jej znalezc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aneta, cierpliwosci przy wyborze mebli

Do góry