reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Justa, jakby co, to nie będzie mnie jutro na BB ;-)
Nuśka - rozmaz to tak zrobiony był przy okazji, bo lekarka kazała zrobić, no bo Stasiu często chorował i chciała sprawdzic tez morfologię, czy nie ma anemii, alergii, jakoś po leukocytach to widzą czy co coś sie dzieje, jakoś tak. No i jak miał akurat to badanie zrobione to zaszczepilismy, ale to nie jest cos co standardowo robi sie przed szczepieniem.
Doti - to mnie pocieszylas, ze i kuzyn sie dobrze wyraza o tej szczepionce. Teraz Stasiu niestety kaszle i poprostu mam takiego doła, że idę po to piwo
Donkat - powinnaś jakoś wykorzystac ten Twoj rosyjski, to jest teraz niszowa sprawa.
Stare dobre czasy - browiec, gadki z Wami
Doti - to mnie pocieszylas, ze i kuzyn sie dobrze wyraza o tej szczepionce. Teraz Stasiu niestety kaszle i poprostu mam takiego doła, że idę po to piwo
Donkat - powinnaś jakoś wykorzystac ten Twoj rosyjski, to jest teraz niszowa sprawa.
Stare dobre czasy - browiec, gadki z Wami
majandra
:-):-):-):-):-):-):-)Stare dobre czasy - browiec, gadki z Wami
majandra
Ha, ha, dobre Na pewno dobrze będzie Ci się myśleć po %
majandra
No co TY?!!! To może ja se walnę pifko i wygoogluję sobie pracę mgr
doti80
Wrześniowe mamy'07
jakbys potrzebowała zdjęcia to wiesz, szukaj w "naszym" banku tylko najpierw daj znać
reklama
doti80
Wrześniowe mamy'07
pewnie byś dała radę tylko gorzej jakbyś nie była jedyna z taką samą pracą ;-)No co TY?!!! To może ja se walnę pifko i wygoogluję sobie pracę mgr
Podziel się: