reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja wysprzatalam lazienke, upieklam biszkopt ciemny i biore sie za sernik. A i kurze poscieralam w pokoju zeby nie bylo.

Gabids to jest juz swiatelko w tunelu:) Po malutku i sie rozjasni na dobre.
Jak pomysle,ze gdyby bylo zdjecie juz pracowalabym to mnie strzela...
Luandzia bierz sie kobieto za siebie,bo szkoda zdrowia,a nie wiadomo co to za dziadostwo sie przyplatalo

reklama
Zabieram sie za porzadki i gotowanie tak ze dzisiaj bede na forum.

cos mi nie gra...zazwyczaj jak sprzatamy i gotujemy, to nas na BB nie ma, a gabids odwortnie;-):-D

Justka, nie zadreczaj sie! przeciez nie ams zpewnosci, z ejzu bys pracowala, a moze to tylko wykret?

Anetka, fajnie, ze malej na swieta nie rozlozylo.
u nas tez OK-dziekuje
w nocy zapycha niunce nosek, a rano przez to kaszle. potem jak sie rozchodzi to juz jest dobrze

chyba sobie dzis wczensiej wyjde. nuda jak nie wiem, nie ma petentow, to po co tu siedziec?
a jednak robotki bede miala troche, bo jeszcze trzeba z Jultika pisanki porobic...

kurcze chyba odpuszcze sobie kiszenie młodej tak dla pewności, bo właśnie zobaczyłam przez okno gościa na rowerze tylko w krótkich spodenkach:szok: czyli cieplej niż w domu;-) zrobiłam już rybkę po grecku i ugotowałam warzywa na sałatkę, zaraz biorę się za odkurzanie i mycie podłóg, pranko się kręci:tak:
Donuś ja też już młodą się umówiłam na popołudniowe malowanie jaców choć ona z pewnością by już chciała;-)

Anetka, przewietrz dupke malej, jak piekna pogoda.
Julitka chodzi do przedszkola, biega po dworze i nic sie nie pogarsza. wczoraj nawet bylysmy w markecie-skupisku ludzi- bo nie mialam wyjscia.

w zeszlym roku kupilam barwniki do jajke w Biedronce i mi zostaly (musze poszukac, gdzie wcisnelam). najpierw zabarwie, a potem dam gwiazdce, niech da upust swojemu talentowi:-D

pisalam Wam kiedys, ze mi sie gdzies zagubily 2pary spodni u princeska?
znalazly sie! bratowa mi podpiwiedziala, z emoglam wcisnac na wieszka pod garnitur P, bo to bylo po pogrzebie Mamy. no i tak wlasnie bylo! a juz sie balam, ze gdzies przepadly

My to juz w letnich ubraniach latamy:tak:Fajniusio jest.Ja nawet mam juz dekold i twarz opalona.

Donkat przeciez jak gotuje to nie musze siedziec na garnkach ;-) ,zawsze jest wtedy chwila na kompka tym bardziej ze jest pod reka a ja lubie robic sobie takie przerwy.

No i my już po spacerku:-) tak cieplutko, ze ja szłam w krótkim rękawku ale młodej się nie odważyłam rozebrać:sorry2: kupiłyśmy po drodze tulipanki żeby nam się wiosenniej w domu zrobiło;-)

Kobietki:

Kolejna Wielkanoc, kolejne żonkile
kolejne życzenia, lecz specjalne, miłe!
Radosnych, pogodnych świąt spędzonych wśród bliskich.

zyczymy Wam i Waszym rodzinkom

wesołych świąt !!!!!
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

Ostatnia edycja:
RODZINNEJ ATMOSFERY
SŁONECZKA NA NIEBIE
DUUUZO ZDRÓWKA
PRZESPANYCH NOCEK
CHWILI ODPOCZYNKU
I.... MOKRYCH JAJECZEK ;)

a sobie życzę abym lepeij się zorganizowała i miała więcej dla Was czasu.....

reklama
Kobietki:

Kolejna Wielkanoc, kolejne żonkile
kolejne życzenia, lecz specjalne, miłe!
Radosnych, pogodnych świąt spędzonych wśród bliskich.

zyczymy Wam i Waszym rodzinkom

wesołych świąt !!!!!
Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

Również i ja do tych pięknych zyczeń moich poprzedniczeka się przyłanczam:tak: i życzę Wam wszystkich zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt:-)

Do góry