reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A jesli ktos nie ma skanera??? Ale mnie te czasy wkuzraja:wściekła/y:
No juz obcykalam sobie, musze jakies zdjecie wygrzebac,ale raczej zrobic swierze,bo ostatnio robilam 4 lata temu,a i to nie wiem,czy gdzies mam jeszcze. U Janusza zeskanuje, u kolegi lub Lucyny wydrukuje i bedzie. Ale wsciekla jestem,bo mogl ktos pysk otworzyc jak zostawialam bez:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam!!!

znowu sie dzis wynudze

kupilam wczoraj butty-w koncu! takie jak chcialam, tylko sie obawiam o wygode, bo 38ciasne, a 39 troche luzne:baffled:

Justka, ale to nie ejst regula z tym zdjeciem. nie kazdy w ogloszeniu o prace prosi o CV ze zdjeciem i jesli nie prosza, to nie trzeba dawac.

No wlasnie tam gdzie nie prosili to nawet glowy sobie nie zawracalam. Jak bylo podania do Inter i Brico na stronie PUP to tam nic o zdjeciu nie bylo, wiec teraz tez zanioslam bez,a tu sie okazuje,ze lezy na polce z niekompletnymi i nikt za bardzo na to nie patrzy. Wynalazlam jakies zdjecia na szczescie

Wczoraj zrobilam pasztet i jeszcze najadlam sie przed polnaca z zurawinka, mniam
A dzisiaj sernik i biszkopt, no i ugotowac szynke i upiec

ja tez wczoraj podjadlam pasztetu - od tesciowej;-)

dzis musze ugotowac warzywa na saltke i zrobic, moze tez placek mi sie uda...

a teraz zabieram sie za sniadanko, bo jeszcze nie jadlam

Czesc dziolszki:-)
Dzisiaj jestem happy,wlasciwie to od wczoraj bo udalo sie zalatwiec ta splate na raty!!!!Ijeszcze jedna dobra wiadomosc to taka ze naleza nam sie jednak jakies zasilki!!!Dobrze ze zabralam wszystkie mozliwe dokumenty ze soba.

Monia biedna Ola az na tyle jest uczulona? A jaka jest na to terapia?
Agulka trzymam kciuki za Adasia zeby to cholerstwo poszlo.
Luandzia nie masz wyjscia kobieto.Musisz sie zmobilizowac i marsz do lekarza!
Gagulec najwazniejsze w tym wszystkim ze nadal pracujesz i oby tak dalej.
Justyna dla mnie Cv-ki ze zdjeciem to juz dyskriminacja i przeginanie paly!Nie slyszalam o tym w innym kraju niz w polsce.

Witam się i ja:-) z Tuśką ok tzn tylko w środe miała temperature a wczoraj i dziś spokój praktycznie wogóle nie kaszle także ufffffffff:tak: wczoraj w pracy miałam dzień wariata i ogólne zamieszanie i nerwów kupe:wściekła/y: aż mi się czegokolwiek odechciało i zaszyłam się z książką i dzień szybko minął;-)
Gabids trzymam kciuki, zeby wreszcie te ciemne chmury znad Was przeszły gdzieś dalej a kyszzzzzzzzzz
Donuś jak Julitka?

Dzieki Anetasa narazie moje niebo jest jeszcze pochmurne ale zaczyna przebijac sie sloneczko.PUK PUK w nie malowane.A jaka ksiazke czytalas?

Zabieram sie za porzadki i gotowanie tak ze dzisiaj bede na forum.

Ja też powinnam się ruszyć i wziąć za robotę, a nie jeszcze siedzę w piżamie:szok::-D a czytam tą co Nuśka kiedyś polecała "Bez mojej zgody" rewelacyjna:-)

reklama
A wiem ogladalam film na podstawie tej ksiazki.Bardzo mi sie podobal.

Edit.Ja tez jeszcze tylka nie ruszylam sprzed monitora:zawstydzona/y: ale czuje ze niunka dzisiaj nie da mi posprzatac.Juz od rana jest mega marudna i ciagle cos potrzebuje ode mnie.

Ostatnia edycja:
Do góry