reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Pogoda dopisala w swieta, dopiero wczoraj popoludniu troszke popadalo. Sniadanko zjedlismy tradycyjnie u tesciow,a pozniej do Mogilna na sekunde zeby zobaczyc sie z bratem i przyszla szwagierka. Pozniej do chrzestnej S i do babci i na nocke do mamy. Po obiadku wrocilismy do domu. Nacieszylam sie krolewna moja. Prawdopodobnie bede chrzestna, Aska nic nie mowila,ale mamie sie pytalam.
Nuska musze wymienic kask,bo pani w sklepie mowila,ze bedzie dobry,a miesci sie na czubku glowy
Moja mama kupila kredy do rysowania po asfalcie, takie grubasne w wiaderku.
Na szczescie ja jakos przezarta nie jestem. No i po 45dniach wczoraj przyszla @
Nuska musze wymienic kask,bo pani w sklepie mowila,ze bedzie dobry,a miesci sie na czubku glowy
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Na szczescie ja jakos przezarta nie jestem. No i po 45dniach wczoraj przyszla @
donkat
Fanka BB :)
Moja mama kupila kredy do rysowania po asfalcie, takie grubasne w wiaderku.
ja kupilam takie w sklepie po 4zl. fajna sprawa, bo sa duze-latwo je trzymac i jest ich sporo
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
RADOŚĆ ŚWIETNA ZABAWA 20szt KOLOROWA KREDA GRUBA (1575705724) - Aukcje internetowe Allegro tylko,ze u Mateusza jest 36 kred, po 6 z 1 koloru
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Witam po swiatecznie i dopiero dzisiaj o trzezwym umysle(od soboty)
Napisze tylko tyle ze tak poswietowalismy ze znajomymi i ich znajomymi ze poczulam sie jakbym znowu miala 18 lat.Zaczelismy w sobote a skonczylismy wczoraj.Ja usnelam w basenie.....ach bedzie co wspominac.
Napisze tylko tyle ze tak poswietowalismy ze znajomymi i ich znajomymi ze poczulam sie jakbym znowu miala 18 lat.Zaczelismy w sobote a skonczylismy wczoraj.Ja usnelam w basenie.....ach bedzie co wspominac.
donkat
Fanka BB :)
objadlam sie ciastem...
a za oknem piekne slonko, az sie nie moge doczekac konca pracy i pobycia na dworze.
chyba sie wezme za poplewienie truskawek, poziomek, bo desczyk popadal, to bedzie latwiej.
macie jakies pomysly an szparagi? chyba musze je jzu zerwac. nigdy nie przyrzadzalam i nie jadlam.
Julitka ma identyczny ksztalt kredy, tylko 12szt
nalezalo sie odreagowanie stresow
a za oknem piekne slonko, az sie nie moge doczekac konca pracy i pobycia na dworze.
chyba sie wezme za poplewienie truskawek, poziomek, bo desczyk popadal, to bedzie latwiej.
macie jakies pomysly an szparagi? chyba musze je jzu zerwac. nigdy nie przyrzadzalam i nie jadlam.
RADOŚĆ ŚWIETNA ZABAWA 20szt KOLOROWA KREDA GRUBA (1575705724) - Aukcje internetowe Allegro tylko,ze u Mateusza jest 36 kred, po 6 z 1 koloru
Julitka ma identyczny ksztalt kredy, tylko 12szt
Witam po swiatecznie i dopiero dzisiaj o trzezwym umysle(od soboty)
nalezalo sie odreagowanie stresow
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
moja mama szparagi gotowala zawsze w wodzie, tak mormalnie jak fasolke np.chyba sie wezme za poplewienie truskawek, poziomek, bo desczyk popadal, to bedzie latwiej.
tez bylam na dzialeczce dzisiaj troche wzruszyc puki wilgotno
reklama
Witam i ja poświątecznie.
Na roczku było "normalnie" drugi dzeiń spędzilismy jedzeniowo-spacerowo;-)
Monia Adaś lepiej po tym antybiotyku, na pewno siedzimy ten i przyszły tydzień w domku, tzn podwórku jak pogoda dopisze. Nastepną wizytę u laryngologa mamy 18 maja
U nas nie spadała jeszcze ani kropelka deszczu.......... bardzo sucho jest
Na roczku było "normalnie" drugi dzeiń spędzilismy jedzeniowo-spacerowo;-)
Monia Adaś lepiej po tym antybiotyku, na pewno siedzimy ten i przyszły tydzień w domku, tzn podwórku jak pogoda dopisze. Nastepną wizytę u laryngologa mamy 18 maja
U nas nie spadała jeszcze ani kropelka deszczu.......... bardzo sucho jest
Podziel się: