reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia z jednej strony fajna taka mała noga bo na dzieciecym można kupić:-D ale jak przychodzi do kupienia czegos eleganckiego to jest poprostu madafaka:wściekła/y: a co do spacerku to ja bym sobie w taką pogodę odpuściła:sorry2: chociaż ja nie mam dzisiaj telefonu bo zostawiłam w pracy i nie mam wyjścia muszę się kulać po młodą:baffled: może M się domyśli i po nas przyjedzie:baffled:

reklama
Na 12:30 byłam z dziecmi u dentysty i Pani specjalistka od stomatologii dziecięcej była cyt: "w szoku" .......... mówiła, że nie pamięta kiedy widziała dzieci z tak zdrowymi i prostymi zabkami.
Ja mam na 17 równiez do sadysty.

U nas spoko.

My już w domku:tak: M się nie domyślił i nie zjawił w przedszkolku:cool: zimno jak diabli, a znajoma mi mówiła, ze była dzisiaj w Międzylesiu jakieś 40km odemnie i tam leży śnieg:wściekła/y: więc się nie myliłam:wściekła/y:

Witam!
Jak mi się nie chce! NIC!!!
Pogoda do niczego. Zimno tak że nawet popołudniu jeździmy z Domi po chłopców autem. Rano zawożę bo jesteśmy wiecznie spóźnieni. Ziąb i ponuro...
u na dobrze. dominika wyleczyłą się z kataru. ŁĄdniej też je. Chyba jej dwójki dolne wyłażą. Do tego ćwiczy samodzielne dreptanie i coraz fajniej jej idzie - na razie pozawala sobie na parę kroczków a potem się zatrzymuje i zamiast iść dalej to pada na kolana :-D
Chłopcy zdrowi. Przedszkolują. całkiem superowo się dogadują choć kłotnie bywają. Najczęściej o pierdoły. No ale cóż jest wart dzień bez kłótni z bratem ;-)

Uwaga uwaga poraz pierwszy od trzech tygodni zamieniłam z moją matką kilka zdań:blink:

Nonono! Współczuję Ci bo taka niezdrowa sytuacja pewnie Ci siedzi na duszy!

Nic nie mam porobione! Okna w dużym pokoju umyte i firanki uprane. I dziś umyłąm okno jedno w małym pokoju. Poza tym bałągan nie z tej ziemi. Góra prasowania i góra prania... Chyba trzeba będzie kupić większą pralkę do nowego domu bo nie wyrabiam! choć główny kłopot jest w tempie suszenia a nie prania...
A jeszcze chcielibysmy przyjąć rodzinę na "polowym" śniadaniu w lany poniedziałek w nowym domu - a tam to dopiero jest sprzątania!!! :szok: Jak to na budowie...

witam wieczoroow

zasiadlam nadrobic zaleglosci netowe, bo ostatnio, co siadlam to po krotkim czasie net znikal!!!

oj, dzis caly dzien ciezki. Julitka po poludniu tez mi dala popalic, a poszlo o to, ze dzis nie dostal gumy do zucia! wykoncze sie niedlugo

Już pomyłam okna:wściekła/y:leje:wściekła/y:

ja umylam w kotlowni, bo bylo tak zolte, ze ledwo co kolwiek mozna bylo dojrzec.

domowe jeszcze na mnie czekaja...

ale za to wywietrzylam an tym zimnym powietrzu posciel i zmienilam

u nas dzis dziwna ta pogoda raz grad,potem słońce pół godziny temu śniegiem sypało a teraz znów słońce świeci :baffled:i tak swię zastanawiam czy jechac po Olę autem czy zrobic sobie spacerek:sorry2:tylko przy tej pogodzie to chyba spacer nie bardzo bo jak nas grad spotka:dry:
Aneta buciki śliczne ale jaką Ty masz małą stopę:szok:

edit. już pada -tym razem deszcz.........

to juz wiem, czemu takie mrozne powietrze

nie mam dzisiaj telefonu bo zostawiłam w pracy i nie mam wyjścia muszę się kulać po młodą:baffled: może M się domyśli i po nas przyjedzie:baffled:

o rety, przeraza mnie, ze moglabym gdzies zostawic/zgubic telefomn. nie umiem bez niego zyc!!

Na 12:30 byłam z dziecmi u dentysty i Pani specjalistka od stomatologii dziecięcej była cyt: "w szoku" .......... mówiła, że nie pamięta kiedy widziała dzieci z tak zdrowymi i prostymi zabkami.
Ja mam na 17 równiez do sadysty.

macie dzis dentystowy dzien ;)

A jeszcze chcielibysmy przyjąć rodzinę na "polowym" śniadaniu w lany poniedziałek w nowym domu - a tam to dopiero jest sprzątania!!! :szok: Jak to na budowie...

Asia, szalona jestes! kochana, kolejne swieta zrobice w nowym domku, a teraz to kobieto dbaj o siebie

Ja tylko na momencik zameldować się.

]

jak Ci sie pisze?

Donus faryna - cukier, szlauch - wąż ogrodowy np., waserwoga - poziomica,ale to w zasadzie nie nasze kujawskie,bo to z niemieckiego. A daj cos od Was

Grzywki nie ma, podcielam kocowi i wycieniowalam sobie boki, tak zeby grzywka lagodniej wchodzila w reszte.

reklama
bedzie pewnie znieczulenie

Dałam radę bez :-D tego kanałowego zatruła mi jeszcze raz bo mówiła, że mało martwych nerwów było i troszku bolało. Za to zrobiła mi innego zęba z małym ubytkiem. Troszku się zdenerwowałam bo pomoc dentysty wydała moja karte NFZ innej pacjentce dziś mam ją odebrać :dry:

Witam.

Ja tylko na momencik zameldować się.

Kasia, witaj z powrotem. Na naszej poczcie już tylko 2 osoby obsługują. Przestałam tam chodzić :sorry2:

Taki kolor se walnę: Garnier Color Naturals Jasny Mahoń Opalizujący - FOTO-TOP

Majandra ładny kolorek. Ja swój średni brąz robiłam farbą Londa.

Agulka świetnie, że dzieciaki mają zdrowe zęboki. Mój ancymon ma małą skazę na górnej dwójce. Pytałam się dentysty czy przyjść z małym, aby to zobaczyła ale stwierdziła, że jest jeszcze za mały na leczenie :confused: boję się, aby z tej skazy nie zrobiła się dziurka.

U Nas kolejny dzień z pogodą pod psem.

Anetko bardzo ładne buciki! Ja zamówiłam sobie baleriny z Atmosphere czarne.

Do góry