reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justka, to sie uwinelas dzis. juz od drugiej osoby slysze o posadzeniu juz ziemniakow. u nas zawsze wmaju, bo wg teorii tescia lepiej jest, jak ziemia juz nagrzana. tylko nie wiem czemu wszyscy sadza wczesniej, kopia juz mlode w polowie lata a my czekamy!!!!tak samo z warzywami!
ale coz ja sie bede klocic, jak sa madrzejsi ode mnie....

jeszcze pol godzinki i do domku. potem szybko obiad i do miasta zaaltwic sprawki

reklama
Nie dam sobie ręki uciąć czy 2 czy 3 bo jakoś szybko ten czas leci:baffled: a co do tematu to najśmieszniejsze jest to, że ona się zachowuje jakby się nigdy nic nie stało:baffled: a zamieniłam z nią kilka zdań bo musiałam iść dzisiaj do niej do sklepu, a potem przyszła do mnie bo tato tu na nią czekał.

Laski co jest?:dry: ostatnia wczoraj i to o 19:szok: i pierwsza dziś się melduję;-) oczywiście z kawką;-) u nas drastyczne załamanie pogody:wściekła/y: tylko 3 stopnie i taki zimny wiatr jakby gdzieś w górach sypnęło śniegiem:szok: idę zaraz zmielić mięcho i robie karminadle no i chatę trzeba trochę ogarnąć, bo jutro znowu do pracy:wściekła/y:

Anetka i ja się witam z kawką :-D rozumiem, że sprawa była bardzo poważna skoro nie rozmawiałaś z mamą od trzech tygodni.

U Nas również pogoda pod psem.

Nie napisałam Kuba zapisany do przedszkola - a raczej do czterech. Ciekawa jestem czy się dostanie. 19 są wyniki.

Tak Kasiu sprawa była nieciekawe:wściekła/y: ale opisywałam wszystko na zamkniętym i teraz już ani mi się nie chce drugi raz, ani za bardzo nie mam ochoty tego wspominać:no: mam nadzieję, że się nie gniewasz:baffled: trzymam kciuki za Kubusia, aby się dostał do któregoś :tak: bo przedszkole to naprawdę świetna sprawa:-) choć nasze początki były tragiczne, serce mi pękało i chodziłam załamana to teraz wiem, ze to była jedna z lepszych decyzji:tak: mała niesamowicie się rozwija w przedszkolu;-)

Witam i jak z kawką :-)zaspałam dziś do przedszkola ale zawiozłam ją już po 8;-)jak wychodziliśmy z auta do przedszkola to sypało gradem:szok:al ejuż powoli zaczyna się przejaśniac ale tylko 5st jest. My dziś mamy logopedę w przedszkolu a na 17 Ola do dentysty.

reklama
Do góry