reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!

u nas tez zimno! najgorsze ejst to, z ejak patzre na dluzsza prognoze, to wcale nie ma rewelacji. oj, cos czuje, ze swieta beda z brudnymi oknami!!!

dzis moja gwiazda wstala ze zlym humorem i od rana mialysmy spięcia-wwwrr!

jakies buty chcialabym sobie kupic, ale nie ma tego, co mi sie podoba

idę zaraz zmielić mięcho i robie karminadle no i chatę trzeba trochę ogarnąć, bo jutro znowu do pracy:wściekła/y:

mater , a co to???

ano, jak do czterech zapisany, to jest szansa

Na 14.30 mam dziś dentystę leczenie kanałowe :-( buuu boje się!

bedzie pewnie znieczulenie

Witam i jak z kawką :-)zaspałam dziś do przedszkola ale zawiozłam ją już po 8;-)jak wychodziliśmy z auta do przedszkola to sypało gradem:szok:.

o rety! to juz w marcu bylo cieplej,niz w kwietniu!

Donus liczylam na Ciebie:-D;-) Karminadle to klopsy, kotlety mielone. Jakbys chciala to jest jeszcze faryna, szlauch i waserwoga:-p

U nas tez brzydko, zimno i popaduje,a ja do Mogilna mialam jechac. Musze umyc wlosy i zebrac sie,bo rachunki poplacic musze i do fryzjera zajzec

kurcze, musze sie zebrac i kupic farbe do wlosow, co by przed swietami chociaz odrostow sie pozbyc

Aga, gdzie Cie wcięlo?

Donus liczylam na Ciebie:-D;-) Karminadle to klopsy, kotlety mielone. Jakbys chciala to jest jeszcze faryna, szlauch i waserwoga:-p

no, no, juz mnie dobrze znasz;-)
wynika to z tego, ze mam zboczenie zawodowe językowe i nie lubie zyc w niewiedzy. a jednak sa to regionalizmy, wiec skad mam znac?
chyba zaczne Wam gwara swietokrzyska sypac, to zobaczymy:-D

a te kolejne okreslenia tez sie odnosza do mielonych??

Właśnie kurier przywiózł mi trampki dla dzieciaczków i dla mnie baleriny bo dzięki temu, ze mam takż wielką gire wylicytowałam też dla siebie:-D o takie elefant_shop CUDNE z CYRKONIAMI_H61_roz.35 od SS (1546375591) - Aukcje internetowe Allegro wszystkie 3 pary super oczywiście:-) dzięki DONUŚ:-)

nie za ma co ;). ciesze sie, ze sie przydalam

reklama
Aneta deszcz umyje za Ciebie te okna:-D;-)
u nas dzis dziwna ta pogoda raz grad,potem słońce pół godziny temu śniegiem sypało a teraz znów słońce świeci :baffled:i tak swię zastanawiam czy jechac po Olę autem czy zrobic sobie spacerek:sorry2:tylko przy tej pogodzie to chyba spacer nie bardzo bo jak nas grad spotka:dry:
Aneta buciki śliczne ale jaką Ty masz małą stopę:szok:

edit. już pada -tym razem deszcz.........

Ostatnia edycja:
Do góry