reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam!

Czuję się troszkę jak córa marnotrawna, bo nie zaglądam często a nawet wcale.

Majandra ostatnio jak byłam pytałaś się jak z pracą czy nie ma zwolnień....a no są... obecnie jestem bez pracy. Najgorsze jest to, że akutar teraz kiedy tej kasy jest najwięcej potrzeba. Teście się przeprowadzili a my ruszamy z remontem i chyba ruszymy jak ja znajdę pracę. Kiedy byłam się zarejestrować w UP Pani powiedziała mi ze słodkim uśmiechem, że dla mnie pracy nie ma choć prosiłam o co kolwiek :confused::sorry2: ręce mi opadają. Znajoma pracuje w OFE jest akwizytorem i tak się zastanawiam nad tą pracą fakt to niestety nie jest zbyt atrakcyjne bo trzeba się nachodzić po ludziach i nie wiadomo czy będzie ruch w interesie.

Wybaczcie moją ignorancje, ale kompletnie nie mam pojęcia co się u Was dziewczyny dzieje, mam nadzieję, że wszyscy zdrowi. Nadrabiać zaległości szczerze nie chce mi się :blink:

reklama
Witam się o poranku:-) już po kawce;-) za oknem byle jak i kropi:baffled: będzie ktoś tu dzisiaj? Co by mi towarzystwa w pracy dotrzymać;-)

Kasia witaj po przerwie:-) z pracą buuuuuuuuu, ale fajnie że wreszcie jesteście sami;-)

witam!

co taki maly ruch?

P wczoraj byl we Wroocku i mowil,ze inny swiat pod wzgledem poogdy! wszystko o 3tyg. do przodu!

dola mam zwiazanego z cala nasza sytuacja-oj, ja juz nie mma sily

widac u was juz swieta?
ja sobie wczoraj uswiadomilam, ze to tylko 1,5tyg do swiat a u mnie ani okna nie umyte, ani nie posprzatane, nawet nie mam jak ozdob wystawiuc w ten balagan. nie mam kompletnie nastroju do swiat, no bo jakie one beda bez Mamy?:-:)-:)-:)-:)-(

Kasia, juz sie przyzwyczailysmy (przynajmniej ja), ze jak pracujesz, to odstwaiasz forum. szkoda, ze praca sie skonczyla.
druga nowina jest fajna, ze juz macie domek dla siebie.

Donuś nawet mi nie przypominaj o świętach bo u mnie to samo:crazy: tzn nic nie porobione:no::zawstydzona/y: muszę się zabrać do roboty, ale jakoś to kiepsko widzę skoro Aga teraz na urlopie:baffled: może raz ja sobie zrobię święta i oleję sprzątanie:blink::-D

Witam!

Byłam dziś w Biedronce zostawiłam podanie i zrobiłam zakupy i jestem w szoku bo nie kupiłam praktycznie nic sensownego a zostawiłam 100zł :dry:

U Nas rownież pogoda bardzo fajna :-D rano obudziło Nas słoneczko a teraz po lekkim deszczyku rozpogodziło się.

Zaczelo padac i wiac, nie zdazylam prania powiesic:wściekła/y: Podskoczylam po S i do poprzedniej pracy po rozliczenie i spowrotem na baze, posadzilam z tesciem ziemniaki i po praniu.
Spac mi sie chce, moze drzemka malutka?

reklama
Do góry