reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

O fotkach mam nadzieję nie zapomnisz? :-)

Ja muszę też się do obiadu zabrać. Na pocztę na pewno nie pójdę ale muszę wybrać sie na spacer do bankomatu i do sklepu. Dobrze że to niezbyt daleko jest...

reklama
witam!!

widze, ze wieje nie tylko u nas!

niunka byla troche an dworze, ale bez problemu szybko wrocila-bbbrr!!!

pol dnia lenia mielsimy. oj, jak nic mi sie nie chcialo!
az w koncu P sie wzial za malowanie lazienki- rety, nie chce mi sie sprzatac dodatkowo

teraz niunka siedzi z P w kuchni, jedza i slysze Julitki tekst: mama to jest zarlok, bo wszystko wypije i wszystko zje!!!!!!!!!!:szok::-D

teraz niunka siedzi z P w kuchni, jedza i slysze Julitki tekst: mama to jest zarlok, bo wszystko wypije i wszystko zje!!!!!!!!!!:szok::-D
jej teksty rozwalają:-D

witam z kawką i ciastem:-)oj nie dietetycznie dziś zaczynam ale takie pyszne że samo się prosi o zjedzenie:zawstydzona/y:;-)
czy ktos dołączy na kawkę ???

witaj Monia,

ja juz po kawce zbozowej. zimno w pracy od rana, to sie rozgrzewam czym moge.

przynajmniej dzis tak nie wieje, jak wsciekle! ale szyby rano skrobalam:szok:

wczoraj byl jeszcze lepszy niunki tekst: mama, wy sie mna w ogole nie opiekujecie!:szok::-D

wczoraj wieczorem byli u nas znajomi. polozylam niunke wczensiej spac, zeby zasnela, zanim przyjada, to tak sie krecila na lozku, ze doczekala sie na nich i szalala do pzna! a dzis bez problemu wstala o 6 jeszcze przed moim budzikiem!!!!!!!!

ja już też po kawce i jakoś osłabłam przez @ w głowie mi sie kręci ,brzuch mnie boli i wogóle słabo mi..........

reklama
Witam.

Byłam dzis u lekarza po zamiennik żelaza do Adasia, bo te Ferrum Lek źle toleruje, brzuszek, boli, jeśc nie chche, ciagle mówił że jest najedzony, no i najlepsze 4 noc około północy wymiotował.
Dostalismy krople, ale po nich podobno czarnieją ząbki, ale jak Adaśko miał te krople 2 lata temu to po każdej dawne myłam mu dokładnie ząbki i odpukac nie ma czarnych ani żadnych przebarwień.

Do góry