reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Paweł miał ospe jak miał 2,5 roku, teraz licze ze Łukasz złapie, zaprowadzam intensywnie Minisie zeby złapała od razu a nie dopiero od Łukasza :)

Ja wasów nie mam ale mam kredki do malowania po twarzy to nas stosownie upieksze na 16ta :) A mój Adam ma, nawet i brode ma :)

Witam się i wreszcie i ja:-) malowanie zajęło mi 2 dni i dumna jestem bo poraz pierwszy w życiu sama to robiłam i nawet mi się udało:-D wczoraj za to sprzątałam, o niby tylko malowanie sypialni, a syf w całym domu:wściekła/y: dzisiaj byłam z młodą po butki i hulajnoge, bo nazbierała do skarbonki:tak: i tak jakoś leci mi ten urlop, a czasu na wszystko brak:baffled: do tego dziś się żyć odechciewa bo szaro buro, leje i zimno:wściekła/y:
Majandra głowa do góry, będzie dobrze:tak: wyrobisz się:tak: trzymam kciuki;-)
Monia jak Olusia?
Agulka dzięki kochana, ze chociaż Ty za mną zatęskniłaś:-)
Justa podziwiam za zacięcie w szukaniu pracy i trzymam kciukasy aby jak najszybciej coś się znalazło:tak:

witam!

moi sie pluskaja, ja mam chwilke wolnego, ale jeszcze podlogi czekaja...

dzis byl moj pierwszy raz...kierowana samochodem z przyczepka. do przodu bez prblemu, ale cofanie to ejdnak czarna magia dla mnie

zmienilismy dzis opony, przez ten snieg, to kolejek na wulkanizacji nie bylo:-D

Monia, jak Ola?

Aga, ale sie wczulas w pozegnanie mistrza!

jutro do Lublina na urodzinki

Ja wasów nie mam ale mam kredki do malowania po twarzy to nas stosownie upieksze na 16ta :) A mój Adam ma, nawet i brode ma :)

jak an Adama przystalo :-D

Zdołowana jestem. Nie dość, że nie idzie mi tak jak się planowałam, to jeszcze taka ładna pogoda, a ja sama w domu siedzę :-:)-:)-:)-:)-(

kobieto, zdecyduj sie, albo chcesz pisac, albo miec harmider w domu;-)

reklama
Do góry